Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama jedna na przystanku :(

dzisiaj stałam na ulicy (czekałam na autobus sama jedna) i przechodził chłopak z

Polecane posty

dziewczyną, i się na mnie spojrzał, ja patrzyłam na niego bo był przystojny. A ta dziewczyna sporo niższa i patrzyła w inną stronę coś gadając a on na mnie dość długo patrzył, ale ja w końcu spuściłam wzrok... :( Gdybym była niższa o te 10cm to ludzie by sie tak na mnie nie patrzyli jak na monstrum i może miałabym chłopaka jakiegoś :(

Gość rew2
Raczej nie chodzi o twój wzrost, pewnie miałaś twarz umazaną czekoladą albo pączkiem :classic_cool: ile masz wzrostu?

174cm na płasko a obuwiu zimowym 177cm :O wiem,że mogło być gorzej...ale jeszcze mam czapkę sterczącą do góry więc wyglądam na 180cm :O z jakichś 20 osob które mnie mineły może raptem 2 facetów było wyższych ode mnie...nie spotykam tu takich kobiet... czuję się jak drzewo :(

Gość jmjt.ga
A skąd jesteś? Z wawy czy lublina czy z zachodniej polski?

Gość Echhhhhhhhh
Załatw sobie czapkę sterczącą w dół, będzie 174 cm :) A tak serio to aż taka wysoka nie jesteś, dla faceta 185 cm akurat :)

Ino zWrocławia, a czemu pytasz?

Gość jfohcsdihv
Nie przejmuj się ja mam 180cm i żyje

Gość kombinatorka domowa
oj tam...spodobalas mu sie:)

tak, bardzo bym chciała mu się spodobać, miał lekko rozwiane włosy, rozpiętą kurtkę... tak na mnie patrzył...a ja na niego :( ale co z tego skoro ma dziewczynę:( a ja jestem sama i zawsze bede ... leca na mnie tylko kolesie ktorzy mi sie nie podobaja ;(

Gość Olga887
oj tam może mu sie spodobałaś :) a poza tym ludzie maja jakis tacy zwyczaj gapienia sie nie wiem z czego to wynika ;)

Gość kombinatorka domowa
na bank wpadlas mu w oko:)

Gość Facet174;o
Jfo "ja mam metr osiemdziesiąt" ale ty że niby kobieta??:O nie spodobałas mu się też często patrzę na brzydkie laski bo wiem że mnie nie zgnoja za bardzo się boją brzydule ;

Gość Facet174;o
Olga - określamy zagrożenie nie można być obojętnym na obcych to chyba logiczne?

Gość oddział znużonych
Są różne drzewa. Jest topola ale jest i baobab :classic_cool:

Gość Olga887
Facet174;o -Ja tam zaliczam się to tych ładnych akurat i dlatego czesto patrze z politowaniem na niskich facetów poniżej 178 ;) dla mnie taki facet to jak nie facet , moj obecny ma 182 i to jest to :) i kazdy mój byly był wysoki wiec wiesz... Sorry facet , teraz laski wola wysokich

Gość kobieta blondynka śliczna
Dobrze że ci nie wpierdolili brzozo :D

nie przesadzaij kobieto. lepiej miec 174 niz 154. Bo takie sa i uwazam ze to jest dopiero pech, bo niby dorosla kobieta a sylwetka dziecka. Ja mam 173 i bardzo dobrze sie z tym czuje.

Gość barnapapa
ja mam 176, zakładam lekki obcas i nie czuję się drzewem :)

Gość facet174;
Olga jasne bo zauważysz te 4cm różnicy :D uważaj bo śmiechne, w ogóle co za różnica czy ma te kilka cm więcej??

Gość czikitaaaah
Coś ci się pokrecilo. Ty wcale nie jesteś wysoka. Ja mam 170 i jestem jedną z najniższych osób w moim otoczeniu. Tylko w krajach dalekiego wschodu czuję się jam Guliwer. A tak ogólnie to facet się patrzył ok...ale musisz mieć niezłe kompleksy na punkcie swojego wzrostu. Niepotrzebnie.

ja zawsze jak widze chłopaka, który mi sie podoba to ma dziewczyne i najczęsciej taką 159-164cm maksymalnie....więc faceci w moim guście lecą na niskie a ja lece na nich nie chce zbyt wysokiego :(

Gość mnogotychmrowek
A ja mam 185 i nienaganną twarz, kobiety na mnie patrzą na ulicy bardzo często i wiem że im się podobam, ale co z tego skoro jestem nieśmiały... A wiem że mógł bym mieć co druga z tych dziewczyn, a pomimo tego nie mam żadnej i dobrze mi z tym:)))) Podobno baba to nieszczęscie:D

Gość Olga887
facet174; - pare cm to akurat duża różnica ,a szczególnie u faceta co nie może załozyc obcasów ;) A 174 to mało...

Gość no pewno
heh zycie

Gość MamnaImeprzemek:)
Widze że tu duzo kobiet, mam do was pytanie, czy jeśli kobiety mnie obcinają i to perfidnie na ulicy mówiąc kolokwialnie, to oznaka że im się podobam czy co? bo już tego nie rozumiem, co druga kobieta którą spotykam na chodniku, patrzy na mnie jak na idiote! już mnie to irytuje Mam 186cm wzrostu i raczej jestem przystojnyy, ale że aż tak na nie działam?;o Sam w to nie wierze.

Gość mnogotychmrowek
*Mamnaimieprzemek:)* To prawdopodobnie oznaka tego że jesteś nieprzeciętnie przystojny:)) mam to samo, ale mi to nie dokucza, lubię jak tak na mnie się gapia:D