Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyseksualna;;;;

nigdy nie poznam jak smakuje seks:(

Polecane posty

Gość antyseksualna;;;;

zazdroszczę wam tej swobody w uprawianiu seksu, ja czuję do tego tylko wstręt i obrzydzenie i wiem, że nigdy się nie zdecyduje na ten akt...ehh

Gość antyseksualna;;;;
:(

hmmm dziwne. Osoby anty zazwyczaj brzydza sie sexem i nie chca go uprawiac. A ty sie go brzydzisz i chcesz go uprawiac. Moze nie mialas odpowiedniego faceta z ktorym bys poczynila pierwsze kroki?

Gość antyseksualna;;;;
no właśnie brzydzę się go a czy chcę uprawiać???no właśnie nie chcę, ale po prostu zazdroszczę osobom, które moga bez żadnych oporów czerpać przyjemnośćz tego a ja nawet nie zwiążę się z żadnym facetem bo po co komu taki zimny głaz jak ja:P

Gość antyseksualna;;;;
miałam kiedyś chłopaka, ale właśnie z tego powodu mnie zostawił i poszedł do innej, przez 8 miesięcy nie byłam w stanie nawet zobaczyć jego małego....

Gość Brzydka dupcia
czemu zazdrościsz skoro nawet nie wiesz co tracisz? Może to wcale nie jest fajne.

Gość antyseksualna;;;;
ha ha ha spójrz chociaż na to forum, co drugi temat jest o seksie, o przyjemnościach z nim związanych więc nie pisz, że to nie fajne i czemu każdy facet którego spotkałam tak na to nalegał???a ty chciałabyś być w celibacie całe życie???

Gość P@wełek
Ja też zupełnie nie czuję popędu seksualnego. Mam 34 lata,dziewczyny się za mną oglądaja a ja wiem że z żadną sie nie zwiążę ,chyba tylko z taką dla której sex nie będzie istniał! I nie mówię że mi z tym źle...,przeciwnie mogę skupić się na ważniejszych rzeczach!

Gość maczuga_herkulesa
To forum jest raczej pełne frustratów, gawędziarzy erotomanów, a przed wszystkim prawiczków i dziewic. Kto wieczorem rozpisuje sie na kafe, jakim to jest jabeką? Tylko ten co nie rucha :)

Gość katiggg
ja też nie mogę sie przełamać i zdecydowac na seks. ale wiem że jak spotkam tego jedynego to się to zmieni. wtedy chyba warto sprobowac, nie sadzisz? a moze Ci sie spodoba?

nie rozumiem. jak chcesz czerpać przyjemność to prędzej czy później będziesz:-P

Gość P@ula
Whedif ,niekoniecznie.Można nawet chcieć ale nie potrafić się do tego zmusić! Cóż to za przyjemność!...

Gość P@wełek
Poprzedniczka ma rację! To coś musi samo przyjść , a zmuszanie się do seksu nie ma sensu!

Gość P@wełek
Też uważam że jest "przereklamowany".

Seks to jedno, a orgazm drugie :O nie zawsze te dwie rzeczy idą ze sobą w parze :D

Gość P@wełek
no to zostają Ci chyba tylko paluszki :-)

bo są osoby które lubią seks, pociąga ich to, jako sport nieważne z kim i są osoby które uprawiają seks BO kogoś kochają gdy uświadomimy sobie ten podział wszystko stanie sie oczywiste:)

Gość bursztynowy świerzop
Jak nie lubisz to nie uprawiaj. Chcesz się przekonać jak smakuje spróbuj. Po co marzesz się bez sensu na forum?

Gość ouncxdcfg
a ja nie chce uprawiac nie umiem i mam brzydkie ciało

Gość ouncxdcfg
bo nie umiem miało być

a ja się nigdy z nikim nie znajdę w erotycznej sytuacji bo będę się bała że mnie zajebie lub coś,w końcu to obcy, nie rodzina. chyba że maż. ale mąż wg niektórych to też nie rodzina :classic_cool: i będę z nim sama w mieszkaniu bo się wstydziłabym jakby się ktoś miał po mieszkaniu panoszyć. strach się bać.

Gość antyseksualna;;;;
całka całka pochodna ohhhhhhhhhhhhh ahhhh jaaaaaaaaaaa

Gość jsjsdjdjdkk
nie czaję , skoro ci nie sprawia przyjemności to o co chodzi , ? to się robi dla przyjemności , gdyby wszyscy opowiadali ,że owsianka jest najwspanialszym pokarmem na świecie , a ja nie cierpię owsianki , to co ? ma ją jeśc bo wszyscy to lubią ? ja nie lubię i nie jem , proste

porównałeś jedyny sposób przetrwania gatunku ludzkiego i tego wszystkiego co wymyślił do owsianki.

Gość jsjsdjdjdkk
faktycznie :) mógłbym go też przyrównać do mielonki czyli spam spam spam spam wonderful spaaaaaaam :P

poza tym autorka z tego co pisała jeszcze tego nie robiła, więc musi spróbować, by wiedzieć.