Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyseksualna;;;;

nigdy nie poznam jak smakuje seks:(

Polecane posty

Gość sory ale
rozmnażanie i ruchanie jest prymitywne jak owsianka. Już jednokomórkowce to robią :D

Gość jsjsdjdjdkk
owsianka góraą :)

tak. ale prymitywna ta czynność pozwoliła na stworzenie iście nieprymitywnych wynalazków, idei itd. itp. etc.

Gość jsjsdjdjdkk
pieprzenie doprowadziło do jakiś wynalazków ? ciekawe jakich ?

do wszystkiego co Cię otacza to wymyślili LUDZIE a ludzie muszą się rozmnażać mogliby się pewnie też klonować ale nie na taką skalę by to WSZYSTKO miało sens i ład:)

jednokomórkowce jedzą owsianke? nie wiem ale mimo że nie lubie owsianki to wiem o jej zbawiennym działaniu wiec porównanie do owsianki jest bynajmniej niewlasciwe. Może sam fakt piertolenia nie jest jakoś specjalnie notowany w waszej swiadomości to Wasza sprawa ale dlaczego ma ucierpic na tym owsianka? ;)

Gość sory ale
to nie ta prymitywna czynność do tego doprowadziła, ale dobór naturalny czyli ewolucja

lubie sex, owsianke i zupe pomidorową nie mówiac o rybie po grecku wiec dlaczego miałbym sobie tego odmawiać! sa ludzie którzy nie lubią fiołków , lubia jak im śmierdzą nogi wiec czego nie ma być Was? mówie o ludziach nie lubiacych sexu! Problem polega na tym że nie musicie ganić innych za to ze lubia ten rodzaj rozładowania emocji i sporadycznie pobudzania fantazji i zmysłów. Jak wspomniała autorka!!! zazdrosci ludziom tego choc sama ma kłopot wiec sytuacja jest jasna. Sytuacja jest jasna że kazdy jest inny...zapytam tylko czy autorka lubi zbierac znaczki? albo może szydełkuje? bo może to jakoś jej zrekompensuje brak uciechy z sexu

Kredek - ktoś tu kogoś gani za to że uprawia seks? nie doczytałam, bo późno już

Gość jsjsdjdjdkk
precz z owsianką!!!! precz z preczem !!

sory ale .....piertolisz, bo odczuwam wrażenie nie czytania przez siebie samego co czytasz. Za to doskonale rozumiem Twoje młodzieńcze parcie pod prąd wiec niech zyje oportunizm ! poza tym zachecam do czeytania -może nie od razu ksiażek bys sie nie przegrzewal , na poczatek same terminy: zmysły , wyobraźnia, euforia, spełnienie i kiedy juz skończysz gimnazjum wróć porozmawiac ;)

Gość jsjsdjdjdkk
ktoś kto zmienia zddanie w sprawie owsianki co 6 minut , nie jest dopuszczony do dyskusji myślałeś , że twój post się nie wyświetlił i wyszło szydło z worka :)

zasiedziałem sie widze...czas na mnie !pozdrawiam