Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E-lena26

ciąża z kochankiem

Polecane posty

Gość E-lena26
no mam wielkie szczescie, że mieszkam w UK i dzieki temu mam glowe na karku :-O

Gość E-lena26
no mam wielkie szczescie, że mieszkam w UK i dzieki temu mam glowe na karku :-O

Gość E-lena26
ngf a skąd wiesz, że gdy odejdziesz od męża to On sobie krzywdy nie zrobi ? Po rozstaniu tez sie może dowiedziec o zdradzie

Gość E-lena26
JESUUU Ty chory/a jesteś !!!! I może o sobie piszesz , co ?

Gość E-lena26
JESUUU Ty chory/a jesteś !!!! I może o sobie piszesz , co ?

Gość garść banknotów
a któz jej kazal chajtac sie z kolesiem ktory chce miec przede wszystkim forse? wtedy tego nie widziala???? widziala pewnie prezenty ktorymi ja obdarowywal. I tyle w temacie.

Gość poeldoeldoe
w sumie lepiej że to ty mu przystawiłaś rogi a nie on tobie

Gość ngfgcc
Elena-jest mi bardzo zle, gorzej niz ktos moze sobie to wyobrazic, taka zawsze bylam madra, swietne studia, praca, a w zyciu dramat, zle podjeta decyzja o malzenstwie, brak odwagi zeby odejsc i ten durny romans, moj maz jest trudnym czlowiekiem, zle mnie traktowal i traktuje ( nie chodzi o bicie czy picie ale o ciagle dolowanie, totalny brak wsparcia i ogromne wymagania wobec mnie), wiem, powinnam dawno temu odejsc, ale za wszelka cene chcialam miec pelna rodzine w zyciu, ogromna potrzeba ciepla i akceptacji doprowadzila mnie do zdrady, nie usprawiedliwiam sie bo usprawiedliwienia nie ma

Gość jacobs kronung;)
zrozumiałam, zrozumiałam. Skąd u ciebie watpliwości " ze nie wiadomo co by bylo jakbys byla wierna"? Skads sie pojawily, jezeli jest sie czlowieka pewnym, to nie zadaje sie glupich pytan. A ty tam pewna nie jestes, w dodatku znudzona i zmanierowana. swoja wartosc znam , wiec nie zamierzam cie tu umoralniac. pozdro.

Gość ngfgcc
Elena- staram sie doprowadzicc do sytuacji gdzie maz tez bedzie chcial odejsc, on tez nie jest swiety, lubi kobiety no i na 100% mnie od dawna nie kocha

Gość do nfg
moj maz tez ma ciezki charakter. Jest cholerykiem, lecz w najczarniejszych scenariuszach nie mam projekcji by go zdradzac. dziewczyny kazda z nas widziala co brala, wiec teraz nie broncie sie i nie mowcie, ze on jest taki, sraki, czy owaki.

Gość E-lena26
co ty piepszysz !! Przeciez często przed slubem jest inaczej niz po slubie ! Mój mąż zawsze duzo pracowal-wiedziałam o tym , to fakt ale bylam zakochana ! A On obiecal, że bedzie poswiecal mi wiecej czasu

Gość E-lena26
co ty piepszysz !! Przeciez często przed slubem jest inaczej niz po slubie ! Mój mąż zawsze duzo pracowal-wiedziałam o tym , to fakt ale bylam zakochana ! A On obiecal, że bedzie poswiecal mi wiecej czasu

Gość E-lena26

Gość poeldoeldoe
mój też ma wstrętny charakter, dołuje mnie ,podcina skrzydła, nic mu się nie podoba no i się zakochałam w innym, tylko nie potrafiłam tego ukrywać, od razu mu powiedziałam a on nic, związek mi nie wyszedł, a ten dalej jest ze mną, nie wiem czy on jest normalny czy nie, ja chciałam odejść to nie chciał

Gość ngfgcc
ja juz pisalam, ze sie nie usprawiedliwiam, brzydze sie siebie, wiem, ze powinnam dawno temu odejsc, mysle, ze jakbym tu blizej meza opisala to wszyscy by sie dziwili, jak ktos normalny moze z nim byc, ale coz, widocznie juz taka glupia zyciowo jestem, szkoda, ze za kazdy swoj blad place najwyzsza cene

Gość E-lena26
jacobs guzik zrozumiales ;) Z ta wypowiedza odniosłam sie do wypowiedzi jednej autorki . Że nie każdy kochanek to skonczony drań ... niekiedy mąż nim tez sie staje... Może teraz zakumasz ;)

Gość poeldoeldoe
najlepsze było to ze jak mu powiedziałam że kocham innego to się śmiał, a teraz czasem mi wypomina że go zdradzałam i się tłumaczy że dlatego jest taki niedobry, szkoda że wcześniej był jeszcze gorszy, wredny charakter i tyle

E-lena26 - Typowa posla zdzira za granica - nie dziwie sie pozniej ze maja o nas takie zdanie :/ jestem ciekawa przed iloma jeszcze rozlozysz nogi? - kurva maz i ja sie cieszymy XD ojj maz to sie bedzie smial ale baranim glowsem jak sie dowie orawdy - a napewno sie dowie bo klamstwo i kurestvo ma krotkie nogi - Tym bardziej ze kochankowi zaczyna zalezec na tobie - powodzenia posla dziwko ! :D

Gość E-lena26
poeldo no faktycznie jakis dziwny ten Twój mąż . jak by w ogóle uczuc nie posiadał

Gość E-lena26
poeldo no faktycznie jakis dziwny ten Twój mąż . jak by w ogóle uczuc nie posiadał

Gość poeldoeldoe
może to psychopata?

Gość E-lena26
zadziorna sucz a ja sie wychowalam w UK i chyba lepiej od Cb zdązyłam sie napatrzecI nasłuchać co wyprawiają nasze rodaczki :) Ty pewnie świeta tez nie jestes więc może poszukaj sobie innego tematu na kafe ? :)

Gość autorko ale jestes zalosna
zwykla kurwa puszczalska. Tyle w temacie. Pozdrawiam srodkowym palcem. Za kilka lat pusc sie z innym, bys miala do kompletu.

Gość E-lena26
poeldo jesli nie przeszkadza mu , że jego wlasna zona zakochała sie w innym to musi Cie nie kochac ! Przychopata bym Go nie nazwala ;) Bardziej idiotą ;)

Gość E-lena26
przyznalam sie mężowi do zdrady ale nie przyznalam się , że wiem iz dziecko nie jest Jego... Powiedziałam tylko, że nie jestem pewna . Nie miałam odwagi rowniez przyznac sie do rocznego romansu a jedynie do jednorazowego "skoku w bok" . Jak na razie to jest zle :( Jeszcze nigdy nie widziałam Go tak wkurzonego i zranionego :( Nie wrócił na noc . Boje sie, że po powrocie z pracy zastane puste szafy :(:( Nikomu nie zycze tego co przezywam !! Dziewczyny nie popelniajcie mojego błędu bo bedziecie gorzko płakać !!

Gość E-lena26
przyznalam sie mężowi do zdrady ale nie przyznalam się , że wiem iz dziecko nie jest Jego... Powiedziałam tylko, że nie jestem pewna . Nie miałam odwagi rowniez przyznac sie do rocznego romansu a jedynie do jednorazowego "skoku w bok" . Jak na razie to jest zle :( Jeszcze nigdy nie widziałam Go tak wkurzonego i zranionego :( Nie wrócił na noc . Boje sie, że po powrocie z pracy zastane puste szafy :(:( Nikomu nie zycze tego co przezywam !! Dziewczyny nie popelniajcie mojego błędu bo bedziecie gorzko płakać !!