Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E-lena26

ciąża z kochankiem

Polecane posty

Gość ngfgcc
mam nadzieje, ze tak zostanie , prace chcialabym zmienic ale nie moge, jest to bardzo niszowy i specjalistyczny biznes, nie znajde podobnej pracy w promieniu 100km., u mnie w malzenstwie sie nie ukladaalo, maz nie byl dla mnie sparciem, nie okazywal uczuc, za to mial ogromne wymagania, ale jest moim mezem, jestem obrzydzona sama soba, ze dopuscilam sie zdrady...nikt o niczym nie wie, pierwszy raz o tym pisze

nie martw się kochankiem, martw sie mężem gdy zobaczy, że dziecko nie jest podobne do niego

Gość ewaewaewa000000000000000
do elena26-, mowie tak bo znam siebie. Nie mam lat 15. Umiem sobie zycie ulozyc tak by bylo dobrze. Nie dopuszczczam do absurdalnych sytuacji. gdybym miala inny charakter to nieraz bym z meza zrobila jelenia. Mialam duzo okazji. Ale za bardzo szanuje siebie. Chce moc codziennie patrzec w lustro. Co do mojego meza. prowadzi swoja firme, wiecej go w domu nie ma niz jest. tez ma dla mnie malo czasu, ale nadrabiamy to wtedy gdy mozemy. I to ze wiecej go nie ma niz jest nie jest powodem bym szukala cieplych slow u innych facetow.Pracuje w bardzo duzej firmie, gdzie w wiekszosci to faceci i widze jak patrza i zagaduja do mnie. A noz z tego cos wyjdzie.

Gość jak to polaczki-potrafia
ublizyc. No widzisz elena a ty jak prawdziwa polka potrafilas dawac dupy dwom naraz!

Gość Bylo brac starucha?????
w jego wieku to mezsczyzni juz tylko praca sie interesuja.

Gość poeldoeldoe
moja znajoma ma dziecko z kochankiem, mążchyba był bezpłodny po przez trzy lata po ślubie nie mogła zajść w ciążę ,tyle ze mąż wyjechał, rozwiedli się i przysyła alimenty ale mysli że dziecko jest jego. Jakby co to zwal winę na męża, że jest bezpłodny a ty chciałaś mieć dziecko

Gość poeldoeldoe
możesz zrobić jeszcze tak, rozwieścć się z mężem pod pretekstem zaniedbywania, a niech myśli że dziecko jest jego. w tym czasie poudajesz trochę że sama mieszkasz itd, a za dwa lata znajdziesz sobie drugiego czyli oficjalnie będziesz z kochankiem, będziesz miała podwojne alimenty a dziecko dwóch tatusiów

Gość E-lena26
flamingo ale ja nie jestem jakąś naiwną panienką, która da sie nabrac na ładne oczy . Wiem jacy są faceci . Mój kochanek nie jest kobieciarzem . I wiem, że mu zle z ta cala sytuacja - że pokochał mężatke. I nie wiem też jak by wyglądało moje zycie z mężem gdybym byla mu wierna jak pies . Może by odszedl ode mnie a może by mnie zdradzal . Tego nikt nie wie . Więc nie będę patrzeć na pojedyncze przypadki gdzie kochanek okazal sie draniem bo takim samym draniem może okazac sie mąż !

Gość E-lena26
ngf a czy nie myslalaś o tym by mężowi powiedzieć prawdę ?

Gość E-lena26
ngf a czy nie myslalaś o tym by mężowi powiedzieć prawdę ?

Gość poeldoeldoe
powiedz kochankowi że się rozwiedziesz za parę lat, chyba mu nie będzie przeszkadzało że twój mąż uważa dziecko za swoje, przecież to on bedzie znał prawdę

Gość E-lena26
36 lat to według Cb staruch ? No wez przestań :D On wygląda lepiej niz nie jeden 20 latek :D I wiek tu nie ma nic wspolnego z pracoholizmem , poniewaz taki sam był w wieku 20+ lat i dlatego osiągnął sukces

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mąz zapierdala, a ksiezniczka siedzi z dupa i sie nudzi i znajduje kochanka :O dostaniesz autorko za to kopa w dupe od zycia, a to ze to nie jest dziecko meza wyda sie kiedys, jak nie teraz to za jakis czas

Gość jacobs kronung;)
to jednak cos ci sie nie ukladalo z tym mezem, skoro tak bardzo obawialas sie byc wierna jak "pies".

Gość poeldoeldoe
albo powiedz kochankowi że nie wiesz z kim jesteś w ciąży, to na pewno cię rzuci

Gość Poprostuczlowiek
Gdybym miał taką żone, to bym jej zabrał wszystko! Bo założę się że mąż Cie utrzymuje, a Ty dajesz dupy fagasom,Zdzira. Rzycze Ci aby mąż odkrył wszystko i zrobił Ci taka jazde ze Ci na psychice osiądzie.

Gość dsfsdfsdfsdf
boże co za dziwka...:P:P:P po co zdradzać??? Nie lepiej się najpierw postawić sprawę jasno i się rozwieść?

Gość Poprostuczlowiek
*ŻYCZE.

Gość Poprostuczlowiek
dsfdsf szmaty i tak nie rozumią tego:)

Gość poeldoeldoe
człowieku, a co ty myślisz że pieniądze to wszystko? ona jest sama, jest młoda, potrzebuje mężczyzny, przyjaciela, a nie garść banknotów

Gość ngfgcc
nie, niestety mysle, ze to wykluczone, stracilabym nie tylko jego ale tez cala swoja rodzine, do tego moj maz tak jak pisalam ma slaby charakter, mysle, ze moglby cos sobie zrobic, kiedys ogladalismy taki program na ten temat i on wtedy powiedzial, ze chyba by sobie zyly podciol na miejscu tego faceta z programu, mam nadzieje, ze jak sie rozstaniemy to maz sobie kogos znajdzie i zalozy rodzine bo lubi kobiety i wtedy troche o nas zapomnie, nie bede sie ubiegala o alimenty, zarabiam wiecej od meza, w tej chwili ukratkiem zbieram na mieszkanie, zostawie mu dom

Gość Poprostuczlowiek
ona potrzebuje chu*a do dupy, i pieniędzy napewno też.

Gość E-lena26
iza w porownaniu z innymi to tak bardzo sie nie nudze bo pracuje :) Mimo, że mąż jest bogaty to ja nie siedze na Jego garnuszku :) jacob zrozum dobrze najpierw a potem sie wypowiadaj ;)

Gość poeldoeldoe
pewnie że potrzebuje, w tym wieku, może mąż też się puszcza, tylko ma to szczęście że nie ma macicy

Gość zararakakaka
Powinnas powiedzieć o wszystkim mężowi, zresztą mysle że i tak prawda wyjdzie na jaw bo nie da się skutecznie kłamać przez cały czas, wkońcu się będziesz plątac albo psychicznie tego oszustwa nie wytrzymasz, zresztą co to za życie w kłamstwie? przykro mi to mówić ale jesteś szmatą a nie kobietą.

Gość dsfsdfsdfsdf
ja pierdole jakie to baby są głupie, szkoda gadać sama jestem kobietą :D:D:D ale trzeba mieć po prostu nasrane w bani żeby do czegoś takiego dopuścić.... Kobiety a raczej zwykłe dziwki które wpadły z kochankiem a mężowi wmawiają że to jego dziecko są po prostu głupsze niż ameba

Gość dsfsdfsdfsdf
chyba to jakaś prowokacja, temat pewnie sie rozkręci że hej :D

Gość Soulssssss
heheheheh ilez to takich pseudo żon? mnóstwo co druga wypina się jakiemus koniowi na boku. Masz szczęscie że nie mieszkasz w krajach muzłumańskich bo już bys głowy na karku nie miała:)

Gość E-lena26
ngf Musi Ci byc bardzo zle z tym wszystkim :( I po Twojej wypowiedzi dochodze do wniosku, że chyba lepiej bedzie jak od razu przyznam sie mężowi .

Gość JEZUUUUUUSSSSSSS
TO PROWOKACJA, przeciez da się to odczuć, a nasz "żona" to pewnie ma wacusia i się dobrze bawi czytając to:) Pozdrawiam.