Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E-lena26

ciąża z kochankiem

Polecane posty

Gość ghjjvvvghh
Nie stosowaliscie antykonc. Czyli rozumiem ze seks byl zawsze do konca? Ktory juz to tydzien ciazy?

Gość Darass
tak myślalem, ze jesteś zwyklą zdzirą spotykajac cie w innym wątku - facet zapierdalał od rana do nocy abyście cokolwiek posiadali, a ty nie potrafialś dotrzymać wiernosci. myślę, że i tak wyda sie ze zrobiąlś bachora na boku i maż wyrzuci cie z domu, kochanek ciebie przygarnie, ale aby zapewnic wam dostatnie życie bedzie musiał zapierdalać na dwóch etatach i w zasadzie kochanek bedzie taki sam jak maż - w pracy od rana do nocy!!!!!

Gość bardzo Ci tak dobrze
zczxczx

Gość E-lena26
fart2 kochanek nie mieszka w moim miescie .Dzieli nas sporo km . Ale jak by zachciał to bez problemu sie z Nim skontaktuje .Tym bardziej, że mąż jest znany w swojej branzy

Gość i tak jest zawsze...
a teraz będziesz żyła z nim w takim zakłamaniu ? odpowiec sobie sama...jesteś żałosna

Gość E-lena26
Darass nie martw sie bo mój mąż nie musi zapie**alać na dwa etaty by zapewnic Nam dostatnie zycie .

Gość i tak jest zawsze...
darras ma rację jesteś beznadziejna szkoda mi twojego faceta...

Gość hóQpóQ
..srtattttaaatatat pierdu pierdu ................................ruchajta sie

Gość hóQpóQ
Twój mąż ma prawo do tego by nie okazywać się wielkodusznym...i pogonić sucz która się zborsuczyła........

Gość E-lena26
jestem w 8 tc. Nie zawsze konczył w srodku.. Nieraz uzywalismy prezerwatyw ale w grudniu nie :/ Seksu tez nie miałam przez cały grudzien z mężem bo wyjechał za granice ...

Gość ghjjvvvghh
No to cie nie rozumiem. Myslalas ze jestes bezplodna czy nie? Czy pol na pil, czasami tak czasamu nie. Przez swoja lekkomyslnosc mocno nakrecilas w zyciu meza kochanka i dziecka

myślmy o dziecku i otym kto będzie odpowiedzialnym ojcem nieważne czy na tą chwilę nazwiemy go mężem czy kochankiem nie znamy tych facetów, trudno ocenić przez czyjąś wypowiedź

Gość fgghfghg
Nie obawiasz się ze jeżeli w sumie przez 4l nie zaszłaś w ciąze z męzem, że on jest bezpłodny ?!

Gość szkoda czasu...
na ten temat puściłaś się i tyle...no i marnujesz właśnie życie swojemu facetowi bo to że cyknie że to nie jego bachor to tylko kwestia czasu głupia cipo

Gość E-lena26
paulina gdy mąż znow wyjedzie w interesach z UK to zamierzam spotkac sie z kochankiem i powiedziec mu , że chce zakonczyc ten romans i że zaczynamy starania o dziecko . Nie widzialam sie juz z Nim od ponad tygodnia . Kocham męża ale i kochanek jest mi bliski . Zawsze okazywał mi swoje zainteresowanie i czułam, że jestem dla Niego wazniejsza niz Jego praca . Mąż mimo, że mnie kocha i jestem dla Niego równie wazna to nie potrafi sie poświecic i spedzac ze mna wiecej czasu . Woli mnie obkupić prezentami i mysli , że to wystarczy .

Gość E-lena26
paulina gdy mąż znow wyjedzie w interesach z UK to zamierzam spotkac sie z kochankiem i powiedziec mu , że chce zakonczyc ten romans i że zaczynamy starania o dziecko . Nie widzialam sie juz z Nim od ponad tygodnia . Kocham męża ale i kochanek jest mi bliski . Zawsze okazywał mi swoje zainteresowanie i czułam, że jestem dla Niego wazniejsza niz Jego praca . Mąż mimo, że mnie kocha i jestem dla Niego równie wazna to nie potrafi sie poświecic i spedzac ze mna wiecej czasu . Woli mnie obkupić prezentami i mysli , że to wystarczy .

Gość E-lena26
fggh.. myslalam tez o tym, że może byc bezpłodny . Z drugiej strony uprawialam seks z kochankiem rok ...i dopiero teraz jestem w ciazy Po tych wszystkich odpowiedziach nie wiem co robic :( Chyba bede zmuszona mężowi powiedziec , że go zdradziłam i dziecko może nie byc Jego .

Gość ten temat to prowo
jebanej Mayor of London nudzi ci sie debilko??????????????????? a tak po za tym to niezla KURWA z ciebie!!!!!!!!! wy wszystkie swietojebliwe szmaty jestescie :-O mezatki ale na kobiety wolne najezdzacie ktore uprawiaja seks bez obowiazan i nikomu nie szkodza !! a wy niszczycie tylko zycie!! zycie meza, kochanka i tego dziecko jest juz zniszczone.

Gość E-lena26
prowo to z Ciebie

Gość akakaraka
Nie mów mężowi... zrób tak jak pisałaś - spotkaj się z kochankiem, powiedz, że z mężem chcesz starać się o dizecko, a z nim nie możesz już się spotykać.. czy jakkolwiek - po prostu zerwij z nim dokumentnie, zero kontaktu.. Skąd masz pewność, że kochanek weźmie odpowiedzialność za to, co zmajstrowł? możesz zostać bez męża i bez kochanka, za to z dzieckiem...

Gość E-lena26
akakaraka ale jesli sie dowie przypadkiem to czy to nie bedzie gorsze niz prawda teraz gdy dziecka jeszcze nie ma ? A myslisz, ze kochanek tak łatwo odpusci ? A co jesli bedzie chciał sie dowiedziec prawnie czy to dziecko nie jest Jego ? Przeciez wie , że sie nie zabezpieczalismy ...

Gość E-lena26
akakaraka ale jesli sie dowie przypadkiem to czy to nie bedzie gorsze niz prawda teraz gdy dziecka jeszcze nie ma ? A myslisz, ze kochanek tak łatwo odpusci ? A co jesli bedzie chciał sie dowiedziec prawnie czy to dziecko nie jest Jego ? Przeciez wie , że sie nie zabezpieczalismy ...

E-lena26 akakaraka ale jesli sie dowie przypadkiem to czy to nie bedzie gorsze niz prawda teraz gdy dziecka jeszcze nie ma ? A myslisz, ze kochanek tak łatwo odpusci ? A co jesli bedzie chciał sie dowiedziec prawnie czy to dziecko nie jest Jego ? Przeciez wie , że sie nie zabezpieczalismy ... xxx to co że bedzie chciał sie dowiedziec?:P na badania DNA muzi wyrazic zgodę matka:P

Gość E-lena26
ale sam fakt, że bedzie chciał sie dowiedzieć kto jest ojcem mnie przeraża :( Juz sobie to wyobrazam ...:(

Gość E-lena26
ale sam fakt, że bedzie chciał sie dowiedzieć kto jest ojcem mnie przeraża :( Juz sobie to wyobrazam ...:(

Szukasz pomyslu jak ukryc prawde ? Zenada. Jak dlugo mozna zyc w klamstwie i obludzie ? Jest taka sprawdzona zasada : trzeba myslec ... przed. Teraz masz tylko jeden dylemat, kiedy powiedziec prawde, bo to, ze wszystko wyjdzie na jaw bez Twojego udzialu, to tylko kwestia czasu. Nic nie zmieni faktu, ze jestes dziw...ka.

Gość E-lena26
Na Cb równiez nie chciałabym nawet splunąc ... Mąż nie zapie**ala fizycznie przyjmij do wiadomości . I jak by chciał to by mógł poświecac sie wiecej mnie niz pracy ... A ja tez pracuje i nawet jesli mnie kopnie w dupsko to sobie poradze. Więc Twoje zyczenia sa na darmo :D

Gość E-lena26
Na Cb równiez nie chciałabym nawet splunąc ... Mąż nie zapie**ala fizycznie przyjmij do wiadomości . I jak by chciał to by mógł poświecac sie wiecej mnie niz pracy ... A ja tez pracuje i nawet jesli mnie kopnie w dupsko to sobie poradze. Więc Twoje zyczenia sa na darmo :D

Gość planujesz miesięczną głodówkę?
ja się nie szmacę,więc nie wiem dlaczego miałabys ro zrobic wogóle?? Hmm???

Tak, to jest prawdopodobne, ze ani maz,ani kochanek nie beda chcieli zyc z taka dziw...ka. Wtedy nie bedziesz miala wyboru, to Ty bedziesz pracowac od rana do nocy, zeby utrzymac dziecko i siebie. Czy to Cie czegos nauczy, raczej nie, bo zawcze mozesz puszczac sie w przerwie sniadaniowej lub dorabiac w agencji towarzyskiej. Z takim "talentem" do dawania du...py z glodu chyba nie zginiesz.