Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E-lena26

ciąża z kochankiem

Polecane posty

Gość do wyżej......
ja powiedzialabym, że lekarz namówil mnie na skorzystanie z banku spermy ,....no i powiodlo sie :-D nie chcialam nic mowić zeby go nie martwic :-P

Gość E-lena26
Flaming Teraz nie mam ochoty z Nim rozmawiac .Ale raczej będę musiala bo On nie odpusci. Martwie sie o męża bo nie odbiera telefonów ani nie odpisuje na maile :( Mam nadzieje, że gdy wróce z pracy to On bedzie w domu i zechce pogadac .

Gość E-lena26
Flaming Teraz nie mam ochoty z Nim rozmawiac .Ale raczej będę musiala bo On nie odpusci. Martwie sie o męża bo nie odbiera telefonów ani nie odpisuje na maile :( Mam nadzieje, że gdy wróce z pracy to On bedzie w domu i zechce pogadac .

NO ladnie, Ty uwazasz, ze powiedzialas mezowi prawde ? Oszukalas go. Mowienie polprawdy, ze niby jednorazpowy "skok w bok", to perfidne klamstwo. Na rzeczowa informacje o rocznym zdradzaniu i o ciazy z kochankiem nie mialas odwagi powiedziec ? W mojej ocenie jestes zwykla,prymitywna szmata.

Gość E-lena26
bosa bosa przyznałam sie , że dziecko może nie byc Jego ! Czytaj ze zrozumieniem

Gość E-lena26
bosa bosa przyznałam sie , że dziecko może nie byc Jego ! Czytaj ze zrozumieniem

Gość TEMAT WIECZNIE ŻYWY:D
Nie powielaj cudzych tematów.Takich zdir jak ty jest mnóstwo wiec trudno komuś takiemu doradzać.Mądry mąż to się zorientuje robiąc DNA, teraz nie tak łatwo wmówić facetowi dziecko!

Gość ??? jau
autorko napisz jak sie sprawy maja

Gość E-lena26
sprawy maja sie beznadziejnie . Mąż sie wyprowadził .Dzwoni tylko do mnie gdy jest wypity i dopytuje sie szczegołów zdrady i kochanka . Kochanek dowiedzial sie wczoraj, że zostanie ojcem i chce wychowac ze mna to dziecko . Ciesze sie tylko, że nic juz nie musze ukrywac żadnemu z nich .

No a ty z kim chcesz byc? nadal kochasz meza? Rzeczywiscie ci sie wszystko skomplikowalo ale z drugiej strony mozesz sobie ulozyc zycie z kochankiem. Widac ze z mezem nie ma teraz rozmowy.

Gość E-lena26
Flamingo las vegas kocham męża i On tez mnie kocha bardzo i przez to tak cierpi . Gdy dzwoni do mnie to słychac jaki jest załamany . Z kochankiem łączy mnie głębokie uczucie ale czy to miłośc czy zauroczenie to nie wiem . Na razie wziełam urlop i chce byc sama ze sobą . Odlączyc się . Za duzo nerwów przezyłam ostatnio a to ma zły wpływ na dziecko, które teraz jest najwazniejsze dla mnie .

Gość E-lena26
ta :-O skoro ty zakladasz gówno tematy to i wszędzie widzisz prowo :-O radze spadac stąd !!!

Gość gość
Ludzie nie macie pojęcia co jeszcze Was w życiu czeka... czytając te wasze komentarze można stwierdzić że większość z Was nie skończyła jeszcze 18 lat. Co to za okreslenia??? szmata Dzi..wka itp. życie dla każdego pisze scenariusz. macie mleko pod nosem a oceniacie innych. Każdy potrzebuje bliskości i miłości chociaż na krótką chwilę. Jeżeli mąż tego nie okazuje ma czekać w nieskończoność? Z roku na rok będzie coraz gorzej. Facet m,yśli że kiedy już ma obrączkę na palcu może spocząć na laurach?? żałosne... :/ dobrze że wyszło jak wyszło, niech żałuje że nie miał czasu dla Kobiety, która powinna być w rankingu wyżej niż praca.

Gość gość
Ludzie nie macie pojęcia co jeszcze Was w życiu czeka... czytając te wasze komentarze można stwierdzić że większość z Was nie skończyła jeszcze 18 lat. Co to za okreslenia??? szmata Dzi..wka itp. życie dla każdego pisze scenariusz. macie mleko pod nosem a oceniacie innych. Każdy potrzebuje bliskości i miłości chociaż na krótką chwilę. Jeżeli mąż tego nie okazuje ma czekać w nieskończoność? Z roku na rok będzie coraz gorzej. Facet m,yśli że kiedy już ma obrączkę na palcu może spocząć na laurach?? żałosne... :/ dobrze że wyszło jak wyszło, niech żałuje że nie miał czasu dla Kobiety, która powinna być w rankingu wyżej niż praca.

Gość gość
Ja mam tak samo, też mam niby męża, który jest wiecznie zajęty. Przed slubem był och i ach a po ślubie praca, komputer, praca, komputer. Nie ważne są mu potrzeby bliskości drugiej osoby. I

Gość Rozumiem

Ja jestem5 lat  z kochankiem. Zastanawialam sie dokad to zmierza skoro on ma rodzinę.... teraz jestemw  ciąży.  Szok bo przecież lekarz mowil ze dzieci nie bede miec przez problemy gienekologiczne.

Dzisiaj mam kontrole i dowiem sie czy serduszko bije czy nie. On nie zostawi zony a ja pdzynajmniej bede miec dziecko z tego zwiazku jesli ciaza sie uda....

Nie chce alimentow od niego ani uznania dziecka. Nie chce aby odchodzil od rodziny. Kocham go.... ale nie bede nigdy jego formalnie, nie poznam jego rodziny i znajomych.

Wiem że ciaza z kochankiem to szok szczególnie jesli masz męża.  Gdybym ja miala męża to zabezpieczalabym sie chociaż abg takicb sytuacji uniknąć.

Ja sie nie zabszpieczalam ale bylam pewna ze dzieci nie będę mieć. 

Trzeba to sobie w glowie poukładać jakos i wierzyć ze tak mialo byc.

Gość Zdołowana

Witam. 

Zrobiłam test jestem w ciąży z kochankiem. 

Narzeczony nie wie o ciąży. 

Chciałabym zrobić tak żeby narzeczony myślał że to jego dziecko. 

Test robiłam teraz więc od zapłodnienia minęło 3.5 tygodnia. Z narzeczonym nie kochałam się w tym czasie. Czy jeśli zrobię to teraz to uwierzy że to jego dziecko? 

Od zapłodnienia 3.5tygodnia ale od początku ostatniego cyklu 6 czyli wiek płody 6 tygodni.