Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaraczek055

co brac na depresje

Polecane posty

Gość szaraczek055

Ja juz nie moge sobie z nia poradxic jak to mnie wykancza, nie mam czasu na lekarzy i psychotropy, poleccie mi cos prosze,

Gość Oby sie udalo
Tabletki uspokajajace - LABOFARM - bez recepty, nie drogie uspokajaja.. Melisa w syropie ! mi pomaga.. teraz okres jest taki, ze slonca jest malo wiec ludzie czuja sie gorzej ale staraj sie przebywac w jasnych swiatlach i sluchac ciekawej muzyki, nawet jezeli mialoby to byc Disco Polo. Wazne by Cie porwalo i rozsmieszylo. To naprawde pomaga.

Gość szaraczek055
Starqm sie ale juz brakuje sil. Boje sie i dlatego potrzebuje jakis tabletek, nie jestem az tak nerwowy zeby brac uspokajajace po nich spie, a mi nie o to vhodxi, bo musze funkcjonowac dla dzieci

Gość Oby sie udalo
Po melisie - przynajmniej ja - nie robie się spiąca.. Mnie to po prostu uspokaja przy mojej nerwicy.. Najgorsze to jest to gdy czlowiek dobiera sobie coś do glowy i tym funkcjonuje - to bledne kolo - sprobuj zaczac dzialac i nie zastanawiac sie czemu Ci sie nie chce.. rob cos na sile! ja przy tym czuje się lepiej. Chce mi sie zyc i mam ochote cos wiecej zrobic. Najwazniejsza jest pierwsza chwila i chec zabrania sie do dzialania.

Gość Oby sie udalo
A jezeli to Ci nie pomoze, bo kazdy jest inny to sprobuj znalezc czas na wizyte u lekarza.. nie koniecznie u psychologa, radze od razu psychiatre.. Bo psychiatra jako lekarz medycyny lepiej ci doradzi i wspomoze.. A psychiatra moze tylko doradzic psychoterapie ktora sie ciagnie i ciagnie! a nie zawsze skutki widac.. przynajmniej w moim wypadku. Piszesz ze nie masz czasu wiec pewnie pracujesz.. wiec jakos sobie dajesz rade pomimo wszystko. Znam ludzi ktorzy zrezygnowali z pracy i zamkneli sie w domu bez wzgledu na to czy maja dzieci czy nie.

Gość malarz121
musisz znaleźć sobie jakieś hobby ... też kiedyś tak miałem.

Gość 12 moich łez
co sie stało ?

Gość szaraczek055
Mam 3 dzievi, nie pracuje ,maz w prqcy, nie uklada sie nam wcale, popija, nie mam hobby, nie czasu, starsi ida do szkoly mlodszy zostajec w domu i tak czas leci

Gość szaraczek055
Dobranoc