Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oonaaaaa1231234

19 LAT I SIEDZĘ W DOMU.. GDZIE STARA JA?!

Polecane posty

Gość oonaaaaa1231234

mam 19 lat i siedze w domu kiedys zawsze gdzies wychodzilam mialam znajomych kolezanki chlopakow.. a od 2 lat nic sie praktycznie nie dzieje;/ czasem w weekend wyskocze do knajpy czy na impreze z kolezankami.. czasem z jakims kolega.. poza tym nic;/ troche mnie to zaczyna [przerazac.. nie wiem nawet kiedy zaczelo sie wszystko zmieniac na mega niekorzysc.. ;/ mysle ze teraz powinien byc najlepszy okres dla mnie a ja mam wrazenie ze wszystko za mna.. bo to kiedys mialam pelno zanjomych poznawalam nowych chodzilo sie gdzies nie cierpialam w domu siedziec.. siedze na tym necie i nie wiem kompletnie gdzie poznac KOLEZANKI????? chcialabymgdzies wyjsc z kims kto ma jeszcze jakas energie w sobie bo mam 3 kolezanki jedna zalozyla rodzine juz druga siedzi na tylku caly czas z chlopakiem trzecia jak stara babcia wszystko ja boli nie chce sie jej tylko by spala.. nie obchodza ich moje problemy odzywaja sie jak one maja jakis problem.. a ja chcialabym z kims pogadac posmiac sie ale tak szczerze bez oceniania bez falszywosci.. GDZIE TU POZNAC JAKIES KOLEZANKI?????

Gość nie mama i nie młoda
idz na prawko jesli nie masz;d na wordzie wszystkich łaczy niedola niemożność zdania;d i wszyscy są sympatyczni xd

Gość oonaaaaa1231234
robie prawko i bede trzymac sie z dala od tych swirow demotywujacych :)

Gość makumbapolska
mam podbobnie a mam 21lat.... :{

Gość nie mama i nie młoda
haha mi tam oni pasowali:Dale masz racje demotyywują:D ja 22 i tak jak wy dziewczyny...

Gość napewno
a ja dzisiaj skończyłam 18 lat i mam doła ;d czuje się jakoś dziwnie, staro ;dd a w szkole nie ma jakiś ciekawych ludzi?? chyba się jeszcze uczysz?

Gość oonaaaaa1231234
no właśnie o to chodzi, że nie ma i wcale mi nie zależy na znajomości z takimi ludźmi, uwierz mi ;) chcę kogoś poznac poza szkołą

Gość jnufnkr
ja mam odwrotnie moge wyjsc tyle ze kasy nie mam, a skad jestes

Gość oonaaaaa1231234
pomorze, a Ty????

Gość jnufnkr
o dalekooooo ja lubelskie ;) chociaz bardzo chce pojecach w lato nad morze ;d

Gość oonaaaaa1231234
no to przyjedz koniecznie :D

Gość oonaaaaa1231234
moge sie jakos z Toba skontaktowac? :P

Gość spokojatez
tak mam

Gość 454545ff
Ja studiuję, a na drobne przyjemności, imprezy, ciuchy zarabiam tu: https://www.studentswatch.pl/student/rejestracja?ref=15446 to dobra alternatywa również dla niepracujących mam ;) no ale co najważniejsze- są wypłacalni, jak zbiorę sobie troche punktów wymieniam je na pieniądze przelew i już stówka/dwie lecą do mnie, polecam Wam też ;) fhd

Gość e-konto
wspolczuje ci- jestem kilka lat starsza ale w twoim wieku praktycznie co drugi dzien gdzies wychodzilam (chociazby na krotki spacer z kolezanka). a w wakacje i ferie codziennie. poszukaj sobie innych kolezanek- zapisz sie na aerobic, basen, silownie- i idz tam sama moze kogos poznasz kto rowniez nudzi sie siedzac w domu:)

Gość karoooola20
też nie mam nikogo:( miałam mnóstwo przyjaciółek, takich prawdziwych, zawsze razem, jak coś by sie stalo to jedna za druga murem stawała, poznalam chlopaka bylam z nim prawie 4 lata, przyjazn sie stopila, a milosc sie topi tez pomalu. siedze sama w domu cale dnie na kompie i juz nie wytrzymuje psychicznie. w grudniu skonczylam 20 lat, a nigdy nie bylam w klubie... i do tego jestem taka grzeczna... zawsze pomoge jak cos sie dzieje, nie przeklinam, nie pije, nie pale. juz sie powaznie zastanawiam czy nie isc do zakonu :(

Gość oonaaaaa1231234
nie było mnie dziewczyny, jest tu jeszcze któraś? :)

Gość kamilleczka5468
ja z checia kogos poznam mam 22 lata

Gość jnufnkr
dziewczyny piszcie skad jestescie?????????????/// ja lublin

Gość oonaaaaa1231234
ja niestety szczecin:(

Gość qiqqa
ja zamość!

Ja mam prawie 22 lata i jestem z sląska przez mojego faceta straciłam wszystki koleżanki bo się czepiał o nie to zerwałam kontakty :(

Gość oonaaaaa1231234
no dokładnie! ja tak samo :( u mnie ta samotnośc zaczęła się właśnie po rozstaniu z facetem, on nie lubił bardzo moich koleżanek, ale i tak starałam się z nimi widywac.. niestety po rozstaniu to im zabrakło dla mnie czasu.,. a ja zamknęłam się w domu.. :(

Gość oonaaaaa1231234
jest jakas pomorzanka tuuuuu???:(