Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna 2111111111

Czy bóle kręgosłupa i nóg są normalne w 12 tygodniu ciazy?

Polecane posty

Gość anna 2111111111

Od kilku dni boli mnie kręgosłup, bardziej przy kości ogonowej i boli też lewa noga i pachwina. Do lekarza mam iść za tydzień więc trochę się martwię. Dodam, że mam takie uczucie, że muszę ciągle naciągać tą nogę i takie samo uczucie jest w lewej łopatce, ciągle muszę się naciągać. Czy to normalne?

u mnie to jest normalne... zaczeło się od bólu w krzyżu (zaraz przed terminem @) i z tygodnia na tydz. jest niestety gorzej... jestem w 20tc i chwilami ledwo wstaje bo lędźwie naparzaja równo i do tego rwa kulszowa z bolesnymi prądami do nogi...

Gość anna 2111111111
właśnie podejrzewam rwe kulszową bo mnie ciągle boli lewa noga. Najgorzej jest przy leżeniu bo ciągle albo boli albo muszę się naciągać bo to takie głupie uczucie

Gość anna 2111111111
mama 6 latki a czy te bóle miałaś np ciągłe przez kilka dni? tzn ze ból był cały czas czy zabolało i przestało a po jakimś czasie znowu? Bo ja odczuwam ból cały czas, nie jest to mocny ból ale uciążliwy, czasami uda mi się ułożyć tak, że nie boli ale po chwili znowu czuję, że muszę zmienić pozycję

Gość Nattii__
Tak takie bóle są normalne, nie masz czego sie obawiać. Jak byłm w ciązy też cierpiałam na takie bóle, ulgę przynosił mi wtedy mój najlepszy przyjaciel viprosal.

Gość gość
Ja co prawda miałam bóle nieco później, ale za to kręgosłup dał o sobie znać, ze ciężko było spać czy siedzieć. Później w aptece polecono mi maść Viprosal, pomógł na moje dolegliwości :)