Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka pulka

co można sprzedać?

Polecane posty

Gość kulka pulka

sprawa wygląda następujco - będę potrzebować trochę pieniązków w tym miesiącu. Niestety na chwilę obecną nie mam pracy, więc szukam jakiegokolwiek sposobu na zdobycie dodatkowych pieniędzy. Pomyślałam że może coś sprzedam, ale nie bardzo wiem jak się za to zabrać, co i gdzie można sprzedać? Jedyne co mi przychodzi do głowy to książki, cieżko by mi się było z nimi rozstać, no ale zawsze to jakiś grosz... aparatu i laptopa nie sprzedam na pewno, nie mam żadnego złota, nic o większej wartości;/ Jakies rady? Jeśli macie mi doradzać "idź do pracy" to możecie sobie darować, ciągle szukam od 2 miesięcy, ale to nie jest takie proste, a nawet jeśli się uda w końcu znaleźć to pieniążki i tak dostanę dopiero w przyszłym miesiącu.

Gość mammamasassasaa
ja musialam sprzedac bizuterie.

Gość kulka pulka
majtki i staniki to raczej nie są w ofercie sprzedaży:) 26.

Gość EleGannt
jutro tłusty czwartek, więc szykuj patelnię i smalec i bierz się do roboty smażenia pączków a jutro sprzedaż i będziesz do przodu

Gość kulka pulka
mammamasassasaa, gdybym miała to bym sprzedała bez wahania, nie lubię błyskotek, niestety nie mam nawet pół kolczyka ani pierśconka wykonanego z jakiegokolwiek cennego kruszcu :)

Gość kulka pulka
EleGannt, świetny pomysł, problem w tym że nawet nie miałabym z czego zrobić tych pączków :)