Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dooggerka

Dlaczego ludzie poza Warszawą ubierają sie bez stylu?

Polecane posty

Gość Dooggerka

Spodnie dresowe badz jeansy i tandetny t-shirt. Poczytajcie troche blogi horodynskiej i nie ubierajcie sie jak kmioty

Gość kulka pulka
byłam w warszawie kilka razy i jakiegoś wielkiego stylu tam nie zaobserwowałam, widziałam owszem pare świecących się lachonów na tandetnych szpilach ale jakoś nie podbiły mojego serca...

Gość hdheux
no no, ja znam te stylowy hipsterow. jak kloszard.

Gość stylowy kaftanik wiązany ztyłu
bo są normalni? :D

Gość skarpetka22
o gustach się nie dyskutuje to polskie prostactwo! jedynie się podnieca strojami jak was stać na ciuchy w stylu lisowej, to se kupcie

Gość sfdsfsfdfdf
a ja oprócz takich lachonów widziałem wielu żulów, meneli, rusków. W Warszawie chyba nie da się przejść w pobliżu Dworca Centralnego i nie zostać poproszonym o pieniądze od pana/pani który nie ma na chleb

Gość Vniefiuq2neqwj
Ja bym powiedziala ze jest odwrotnie!

Gość skarpetka22
od 3 lat znam wawke tylko z centralnego i lotniska reklamówki, zdezelowane adidasy naciąganie...na kasę.. czasem wpadnie jakaś niunia w białych kozaczkach i białym futerku z kokiem na głowie

Gość miasta????
czyżbyś dopiero co przyjechała do stolicy i małpowała warszawski styl? Bo jestem warszawianką od zawsze i jakoś nie zauważyłam aby ci rodowici ubierali się w jakims super stylu, innym niż gdziekolwiek indziej. No chyba, że interesuje cię wyłącznie moda klubowa, restauracyjna czy tzw "warszawki" :) Pewnie, że nikt normalny w dresach po ulicy czy do pracy nie chodzi, ale żeby jakaś specjalna stylizacja była? Generalizujesz i znów chcesz pokazać jaka z ciebie "warszawianka" już :D

Gość miasta????
hahaha Pani Horodyńska akurat jest z Tych, więc niech sobie robi co chce, a nie dyktuje Warszawie w co ma sie ubierać :D

Gość 987654321123456789
Horodyńska to naczelna kasztaniara RP

Gość blebleblabla
Kto to w ogóle jest ta horodyńska? :D sorry ale nie siedze na pudlu ani nie oglądam tv :(

Gość miasta????
Horodyńska to taka baba co mówi w tv , ze ludzie się źle ubierają i wszystkich krytukuje. Bo cool jest tylko to jej sie podoba :D Tak jak ten pedek, zapomniałam nazwiska, ktory też taki modowy jest i ciągle w tv występuje