Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona NIE doskonała

żony mężów za garnicą, lub w delegacjach

Polecane posty

Gość to i ja się wypowiem
ciężko jest, szczególnie, jak są jakieś kryzysowe sytuacje, typu choroba czy jakieś inne kłopoty. ale trzeba sobie jakoś radzić. ja mojemu mężowi nieraz nie mówię o jakiejś kłopotliwej sytuacji, bo on się strasznie tym przejmuje, martwi, rozmyśla...nawet jak pojechałam do szpitala rodzić synka to zadzwoniłam dopiero jak już urodziłam, bo wiem jakby się zamartwiał...a tak miał trochę spokoju i zero stresu:)

Gość żona NIE doskonała
wiecie co, łapię doła,

Gość czy to
Ja znam takiego, co w Anglii ma kochankę a w Polsce żonę.Żona jego odwiedza w Anglii i normalnie rozmawiają sobie, żona i kochanka.

Gość żona NIE doskonała
to nie temat o zdradach, więc wypad

Gość czy to
Sama wypad :-P

Mój pojechał wczoraj;wróci może za 2 ,a może za 7 tygodni...nigdy na pewno nie wiadomo jak się sytuacja z rozwinie.Trochę smutno,a trochę ulga....Ja bym chętnie wyjechała "do Niego",żeby rodzina była razem,ale On nie wyobraża sobie że moglibyśmy na stałe przenieść się za granicę;On musi mieć świadomość,że zawsze TU jest Jego dom;OMnie to raczej obojętne.Cóż,tak wybraliśmy...i takie trzeba ponieść konsekwencje.

jutro Walentynki:O na odległość:( tęsknię:(

Witam:) dziś Walentynki:) dostałam pocztą kwiatową piękny bukiet czerwonych róż o męża:) pamiętał jak zawsze:) ale to nie to samo co jego obecność:( tęsknię strasznie:O buuuu😡

Gość dzieci z
A mi mąż zafundował SPA

Gość żona NIE doskonała
ja nawet nie wiedziałam ze wczoraj były walentynki, bo mam problemy które muszę sama rozwiazac, tak bardzo mi cieżko że męża nie ma, na pewno bym mogła liczyc na jego wsparcie, a tak to tylko przez telefon,

żono a co się stało jeśli to nie tajemnica? może coś doradzimy?

Gość żona NIE doskonała
TO NIE NA FORUM mąż bardzo mnie wspiera choć tylko telefonicznie napiszę tylko tyle że ludzie to świnie, ja szukałam tylko pracy a zostałam perfidnie oszukana,

bardzo mi przykro. ważne,że mąż telefonicznie wesprze. pewnie jakby był na miejscu to by im tyłki skopał, a to kłopoty:P mój jak mówię, żę mam jakiś problem z kimś to od razu zapowiada, że jak wróci to sobie z tym kimś pogada, rozliczy się i tp. dlatego wolę sama załatwiać w miarę możliwości swoje kłopoty, o większości nie mówię, bo wiem, że mógłby w nerwach sobie sam zaszkodzić:O taki mój rycerz:) będzie dobrze, żono. na pewno znajdziesz inną, lepszą pracę, a tym debilem się nie przejmuj:)

a tu walentynka dla ciebie:) ❤️❤️❤️

Gość żona NIE doskonała
niestety tego kretyna nie da się złapać, sprawa jest na policji, i wogóle straszne zamieszanie,i strach że te gnojek nie narobił jeszcze większych problemów w moim imieniu, chciała bym już w końcu spokojnie zasnąć, mąż mi cały czas powtarza że będzie dobrze,staram się trzymać tego

Gość żona NIE doskonała
dziękuję

dodałam temat do ulubionych:) nie wyświetlają mi się najnowsze posty:(

nie zadręczaj się tym. ważne, że mąż jest z tobą. policja powinna sobie z nim poradzić. jeśli cię oszukał, poszperaj w necie, może są inne osoby, które miały z nim do czynienia, razem możecie więcej zdziałać. wpisz go na stronę dodajoszusta.pl . może tam odpiszą osoby też oszukane. będzie dobrze. :)🌼

Gość oo temat mnie dotyczy
Żony tyle wiedzą ile chce, żeby wiedział mąż, tyle kurestwa co tam się dzieje, nie mają za grosz pojęcia żony w Polsce i czekają na kasę, mój mąż nigdy, zaufanie, trele morele.

Gość Utęskniona Żonka
mj tez wyjezdzal za granice ale teraz wraca i planujemy razem wyjazd bo juz mu sie skonczyla umowa z firma a jej juz nie odnowia.. na moje szczescie :) bo kazdym wyjezdzie czuje sie bez niego samotna te rozstania.. to wszystko... a teraz już bedzie tylko lepiej :)

Gość oo temat mnie dotyczy
Każdy przykładny mąż do obrzygania wręcz, muszę iść spać, a wy się tu nakręcajcie, rano do pracy trzeba wstać. Jutro się odezwę. Jednak paniom zdecydowanie radzę jutro przebadać się na HIV-a i kiłę!!

wiemy, wiemy...mąż cię zdradził...masz pecha....albo sądzisz po sobie:O przykre. a żyj sobie nadal w tej swojej jadowitości:O

Gość żona NIE doskonała
no i co tam dziewczyny u Was???

hej żona🖐️ u mnie po staremu. nudy beż męża i tęsknię strasznie. do świąt jeszcze ponad miesiąc więc czekać muszę:( przyjedzie na święta ale pewnie na krótko, jak zwykle. zawsze na Wielkanoc jest krótko, ma dużo roboty z wiosną. Najdłużej jest zawsze zimą, na Boże Narodzenie. wtedy nie ma tak dużo pracy. mąż pracuje w budowlance, więc sama rozumiesz.

a jak u ciebie sytuacja? coś się wyjaśniło? nom wiesz, z tym nieuczciwym pracodawcą?

Gość żona NIE doskonała
podałam dziada na policję zobaczymy co oni z tym zrobią mój mąż tu w Polsce (warszawa) pracował w budowlance, i tak przez ponad 3lata, teraz mamy nadzieję że bedzie wyjeżdzał ze 3razy do roku a miedzy wyjazdami raczej w domu będzie na gospodarstwie, teściowej a jego mamie potrzebna jest pomoc, ja sie do gospodarstwa nie nadaje wiec nie pomogę, liczę ze ułoży nam sie właśnie tak, maż wyjeżdza 3razy do roku, siedziw domu ja szukam pracy, nawet w jakims sklepiku, córka do przedszkola, to jest nasze marzenie, ale co z tego wyjdzie nie mam pojęcia, chciała bym zeby mąż nie musiał już wracać do warszawy, zarobki tam moze i nie złe, ale atmosfera fatalna, praca po 13-14godz dziennie, warunki mieszkaniowe katastrofa, a w niemczech, 9godz pracy, warunki nawet lepsze niz w domu, atmosfera też bardzo dobra, mąż jak do mnie dzwoni to jest zadowolony a nie znerwicowany wkurzony itp

mój przed wyjazdem do Anglii też 2 lata pracował w Warszawie, mieszkał fatalnie, jadł fatalnie,przyjeżdżał na weekendy i tak ciągle jak piszesz, też w nerwach żył. a na koniec nieuczciwy pan pracodawca(!) oczywiście nie wypłacił całej sumy, nie do odzyskania pieniądze, bo praca na czarno:O a pan ma pięknie wykończone studio dubbingowe i ma się nieźle. :O no cóż. nadzieja, że tam na górze zostanie za to osądzony:) skąd jesteś żono? ja z lubelskiego, okolice Chełma.

Gość żona NIE doskonała
ja małopolska

Gość żona NIE doskonała
jesteście jeszcze tutaj??

jestem tu codziennie🖐️ pisz co u ciebie?:)