Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paparapaa

Tak z ciekawości

Polecane posty

Gość Paparapaa

Witam Czy wg was dojazd do sali weselnej w ciągu godziny to dużo/długo? Czy to nie byłaby dla gości jakaś męczarnia? Oczywiście z zapewnionym transportem w obydwie strony.

Gość poweselna
Moim zdaniem to dużo, mimo zapewnionego transportu.

troszeczkę długo, ale bez przesady. czasami w dużym mieście dojazd z kościoła do sali zajmuje 30 min.

Jeśli mielibyście sporo zaoszczędzić lub ta sala najbardziej Wam się podoba, to nawet się nie zastanawiaj, godzina to nie jest dużo. Ja słyszałam o weselu na które zaproszono gości z miejscowości odległej o prawie 300 km i nie zapewniono im noclegu tylko transport powrotny zaraz po weselu, to jest dopiero porażka, a ty się godziną przejmujesz ;)

Gość Paparapaa
Normalnie w mojej okolicy jest duzo ładnych sal i nie drogich ale jak zobaczyłam tą jedną...to mi szczęka opadłą ;p jest piekna, cudowna a okolice i widoki jeszcze piękniejsze :) Troszkę drogo tam jest ale myślę, że to miejsce jest warte swojej ceny :)

My mielismy wesele w miejscowosci oddalonej od miejsca slubu o ok. 30 km, wiec te 40 minut na dojazd (wraz z przeciskaniem sie przez miasto) to zajelo. Tak jak u Ciebie - jak zobaczylismy sale i omowilismy oferte, to stwierdzilismy, ze tu albo nigdzie :P Mielismy zorganizowany transport w obie strony plus noclegi dla gosci dojezdzajacych. Nikt nie narzekal :)

Gość elemella
moim zdanime to bardzo dużo, aż za długo, głupota tyle jecha, jak na wycieczkę.