Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a u a

Widzieliście boga?

Polecane posty

Gość a u a

Nie to dlaczego wierzycie dlaczego nie wierzycie np w allaha jego też nie wierzycie a napisano o nim książkę :)

Gość a u a
Widzieliście*

Gość a u a
Oo a jak myślisz :)

Gość do jarka6776
kiedyś widziałam twarz Jezusa z chmur na niebie, do dziś się zastanawiam co to może oznaczać? czy to był jakiś znak? jechałam autem i zobaczyłam po prawej stronie tę chmurę, nie miałam jak zrobić zdjęcia a szkoda:O

Gość do jarka6776
wierzę w Boga, chociaż Go nie widzę. ale ty nie musisz jeśli nie chcesz. proste.

Gość fthf
w krainie zycia bede widzial Boga

Gość a u a
człowieku ślepy jesteś najpierw to ty usun te stopke na pół strony potem mnie pouczaj a dopiero wtedy się wypowiadaj,

Gość a u a
Gdzieś i czym jest ta kraina życia

Ja widziałem kiedyś na niebie twarz Heinricha Himmlera z chmur.

Gość od one od od d d
Nie wiem jak można wierzyć w boga, to jakaś komedia. Kościół stworzył boga do kontroli nad ludem. Cholercia ludzie boga nie ma w co wy wierzycie :D

Gość sajonara
Bóg pisze się dużą literą,chociażby z szacunku dla ortografii, jeśli już nie wierzysz w Boga. poza tym jakim prawem wymagasz, by Bóg ci się objawił. On nie jest do spełniania twoich zachcianek. no i jeszcze jedno Bóg stworzył człowieka na podobieństwo swoje, pewnie wygląda jak ty, ale jest o wiele milszy dla ludzi.

pewnie wygląda jak ty, ale jest o wiele milszy dla ludzi. Nie sądze :( Jest miły tylko dla swoich ludzi. (1 Księga Samuela 15.2) Dlatego teraz idź, pobijesz Amaleka i obłożysz klątwą wszystko, co jest jego własnością; nie lituj się nad nim, lecz zabijaj tak mężczyzn, jak i kobiety, młodzież i dzieci...

jego sie nie widzi jego sie doswiadcza lub rozmawia z nim

Gość a wy glupi jestescie ludzie
do usranej smierci bedziecie tak rozmawiac miedzy soba. Ateisci i te ich gadki- Boga nie ma, w co wierzycie,ble ble..'' dajcie juz spokoj,'co do wam daje? nie chcecie wierzyc to nie wierzcie i zostawcie wierzacych w spokoju..

Ja wierze tylko w Heinricha Himmlera (1 Księga Samuela 15.2) "Tak mówi Pan Zastępów: Dlatego teraz idź, pobijesz Amaleka i obłożysz klątwą wszystko, co jest jego własnością; nie lituj się nad nim, lecz zabijaj tak mężczyzn, jak i kobiety, młodzież i dzieci..." (Księga Ezechiela 9.5) Do innych zaś rzekł, tak iż słyszałem: Idźcie za nim po mieście i zabijajcie! Niech oczy wasze nie znają współczucia ni litości! 6 Starca, młodzieńca, pannę, niemowlę i kobietę wybijajcie do szczętu! Następnie rzekł do nich: Zbezcześćcie również świątynię, dziedzińce napełnijcie trupami! Wyszli oni i zabijali w mieście. (Izajasz 13, 9,15-16) Dzieci ich będą roztrzaskane w ich oczach, ich domy będą splądrowane, a żony - zgwałcone (Księga Liczb 31. 17) "Zabijecie więc spośród dzieci wszystkich chłopców, a spośród kobiet te, które już obcowały z mężczyzną. Jedynie wszystkie dziewczęta, które jeszcze nie obcowały z mężczyzną, zostawicie dla siebie przy życiu."