Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość PytającaKasia135

Wysłać nie wysłać??? Pomóżcie.

Polecane posty

Gość PytającaKasia135

Chciałabym usłyszec Wasze zdanie na pewien temat napiszę krótko. 4 lata temu rozstałam się z pewnym M. Własciwie to on mnie zostawił z mojej winy(nie chodzi o zdrade) ale wiem ,ze bardzo mnie kochał.Próbowałam walczyc ale on nie chiał. Po 3 mcach od rozstania sam zaczął sie odzywać. Przez te 4 lata schemat ten sam praktycznie co 2-3 tygodnie. On sie odzywa- ja go ignoruje odrzucam.On znika. I za chwilę znowu. Nigdy nie mówi dokładnie czego chce ale stara sie dabc o mnie itp. Teraz miałam urodziny pamiętał przysłał zyczenia. Ogólnie oboje zrobilismy sobie duzo złego lecz ja wiecej jemu ,a on wciąz mi wybacza. Ostatnio odezwał sie znowu. I tym razem prosiłam go o chwile spokoju ,że musze przemyslec pewne sprawy z nim związane itp. Przez te 4 lata byłam na niego wsciekła,że wtedy mnie zostawił ale teraz zaczynam mysleć ,że moze on nadal mnie kocha skoro tyle lat próbuje? Teraz zbliżają sie walentynki... I moje pytanie brzmi czy dobrze by było gdybym wysłała coś jemu w ten dzień?? Tęsknie za nim ,a jednoczesnie wciąż mam żal....Co robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować