Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzmymarta

specyfiki odchudzająće - Pomóżcie

Polecane posty

Gość powiedzmymarta

Witam. Zaczęłam sie odchudzać - cel -15 kg, dieta MŻ i kijki. Chciałam dodac do tego jeszcze jakiś specyfik apteczny wspomagający odchudzanie. Jaki możecie polecić???? Myslałam o ASYSTOR SLIM.

Przede wszystkim to zdrowe odżywianie prawda ? ;) sport i tak dalej każdy to wie. Ja swojego czasu stosowałam Neere na oczyszczenie, a i parę kilo przy okazji udało się stracić. Tu masz listę paru specyfików może, któryś Cię zainspiruje. http://e-fito.pl/8-odchudzanie Powodzenia życze na tej cięzkiej drodze i trzymam kciuki :D

Specyfiki tylko wspomagają, a nie wykonują za nas pracę - ale to zapewne wiesz :-) Powiem tak - brałam kiedyś Linea, BIO CLA i Hoodia Gordoni - nie zauważyłam żadnych pozytywnych skutków. Moja mama bierze tabletki "Odchudzanie" z Alcai - i też nie widzie efektów. Obecnie zaczełam stosować THerm Line II. Wiele się w necie naczytałam pozytywnych opinii, choc negatywne oczywiście też są. Nie na każdego działa to samo. Stosuje to dopiero od wczoraj, wiec nie mogę jeszcze się za bardzo wypowiedzieć o efektach. Oczywiście trzymam się też diety (ogólnie MŻ i nie jem nic po godz. 17). Próbuję też w domu się chociaż trochę gimnastykować - tłuszczu to nie spali, ale da trochę wzmocnienia i elastyczności. Jestem nastawiona optymistycznie do tego środka - i nawet jeśli zadziała tylko placebo - będę sie cieszyć :-)

Gość powiedzmymarta
może jeszcze ktoś cosik poleci

Gość powiedzmymarta
może jeszcze ktoś cosik poleci