Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była hibiscjonistka

lubie paradowac bez bileizny i niby przypadkiem pokazywac

Polecane posty

ja raz zerznalem laske na saunie w podoobnych okolicznościach. ale widzialem że byla happy

Gość Flamenka
Podziwiam cie rozgardiaszona że odważyłaś sie tak isc

Gość Rozgardiaszona
W której saunie to było ? W Białce

nie nie w Białce . rozgardiaszona jest cool to fakt ma coś w sobie ,wyczuwa się fajna kobietę ,pozytywna wariatka :)

Gość Rozgardiaszona
Mam 24 lata ,dzieki za miłe słowa napisz cos o sobie

ja mam 35 i jestem wariatem :) uwielbiam życie -wlasciwie to uważam ,że jesteśmy w raju :) tu i teraz

Gość Alonso_40
A podglądał cię ktoś przy siusianiu, np: na parkingu w krzczkach itp. Mnie podnieca widok sikajacej - szczególnie jak wpadam na nią przypadkiem, a ona jest w połowie i nie może ot tak skończyć.... Kucająca z pupcią na wierzchu...

Gość Rozgardiaszona
Wiesz nie za bardzo mnie to kreci ,lubie jak ktos fascunuje sie całym moim ciałem a nie tylko sikającą pusią

Gość Alonso_40
Ale to najczęstsza sytuacja. Mi nie zdarzyło się zobaczyć innej... Ale może kiedyś cię spotkam :)

ja uwielbiam u kobiety oczy ,usta ,szyję ,piersi ,tyleczek ,i cipke :) zapach kobiety

Gość alter
nei nei -ale ty pierdzielisz.Zal to czytac.Jaki gwalcicielel....To samo mozna powiedziec o was.Ktos inny to: "Annetta28 Bo jak to jest facet sprawa wyglada inaczej." --nic nie jest inaczej.Po prostu akurat t lubisz pokazywac a nie patrzec.Sa facetki kltore akurat lubia patrzec.Ty Anetta wmawiasz innym ze musza lubiec to co akurat ty. Ja np.bardzo lubie pokazywac tak jak autorka tego topiku.Dokladnie tak samo tylko kutasa i jaja.Spotkalem w swoim zyciu mnostwo kobiet w roznym wieku ktore to wyraznie jara,baaa ktore to bardzo lubia.Wiec... Tak nawiasem mowiac ciekawy byl by ...duet damsko-meski.Moze m.in.wzajemne pokazywanie sobie.Wyobrazasz sobie mine kobiety na widok gdy jakas facetka wyciaga mi fiuta i pokazuje jej?

Bo wygląda inaczej. Gdy facet widzi cipkę obcej kobiety, to raczej nie boi się, ze ona go moze zgwałcić. I tak wiem... ekshibicjoniści nie gwałcą:) Nie kazda musi o tym wiedzieć. Większość kobiet boi się takich facetów, a nie sądzę by mężczyzna czuł zagrożenie od obnazonej kobiety.:) Więc tak, to co innego.:)

Gość alter
Przeczytaj jeszcze raz co napisalem-w tym.

Gość alter
I znow sie mylisz.Ekshibicjonistki tez moga gwalcic.To co piszesz to mitologia.O tym sie nie mowi,nie pisze bo to nie jest zgodne z jedyniesluszna linia polit/spoleczna.Jednak to wszystko w coraz wiekszym stopniu dotyczy kobiet takze.Zawsze dotyczylo.O pedofiklach sie milczy a mozna poczytac nawet na forach o ich wynurzeniach na dodatek z wlasnymi dziecmi.Tak ze dowiedz sie wiecej.Wtedy bedzie latwiej dyskutowac.

Gość Rozgardiaszona
Alter widze ze jako jedyny rozumiesz ,co kieruje moim zachowanie,co do tego duety jestem chetna

Gość alter
Tak-wlasnie m.in.to tez-eksi nie gwalca.To zupelnie inna bajka.Zupelnie inne zainteresowania i inne zrodla satysfakcji seksualnej.

Tak, z penoscią delikatna kobietka zgwałci 2 razy silniejszego od siebie mężczyznę. 💤

Gość alter
Rozgardiaszona-bo sam to kocham.Rozumiem Ciebie doskonale i bardzo mnie to jara.Ja tez jestem chetny.Jest tylko jeden problem.Ja jestem z Poznania.

Gość alter
Anette-moze po prostu przestan pisac bo sie coraz bardziej kompromitujesz z ta mitologia.Nie wiem czy zauwazylas ze na swiecie sa kobiety roznej budowy/sily fizycznej podobnie jak mezczyzni.Poza tym taka kobieta jak Ty moze dac rade mlodszemu facetowi powiedzmy 15,16 latkowi.Naprawde nigdy nie widzialas takich slabej konstrukcji facetow?Nie wspomne juz o bardziej wyrafinowanych metodach z uzyciem medykamentwo itd.Nie szkoda tej dyskusji.Przeciez nie bede Ciebie tu edukowal.Zrob to sama.No dobra ale to nie o tym temat.Pozostawmy to na boku. Tu jest o ekshibicjonizmie. Wlasnie-ja tez dokladnie tak:pokazuje w roznych sytuacjach a pozniej sie sam masturbuje.Nieraz pokazuje jak sie masturbuje.Zalezy takze od sytuacji,upodoban facetek. Wystepuje nieraz na damskich malych imprezkach-w masce.Ubrany w dwie muszki na obu szyjach tego samego koloru...Maska przymocowana do czapki.Rozne inne opcje.Pokaz masturbacji takze.Wiele,wiele mozliwosci,wariantow.

Gość alter
Rozgardiaszona-nie mial bym odwagi zrobic czegos takiego w saunie w zamknietej przestrzeni.Wlasnie tu jako facet widze ograniczenia obyczajowe.Tobie wiecej ujdzie niz mnie.Jednak na plywalni nieraz udaje ze sie prtzebieram przy uchylonych drzwiach kabiny gdy przechodza dziewczyny.Udaje ze akurat zakladam kapielowki i zapomnialem zamknac drzwi.Z reguly facetki zawracaja i przechodza po kilka razy patrzac z rumiencami na mojego ptaka.To jest super.Ich twarze,reakcja...Adrenalina az chuczy w glowie...

Ty się wyedukuj... w czytaniu ze zrozumieniem.:O W dodatku do jednego wora wrzucasz ,,występy'' na imprezach, gdzie są kobiety, które lubią takie akcje- z obnazaniem sie przed przypadkowymi kobietami... tragedia:O Rzeczywiscie szkoda z tobą gadać:O

Ale jeszcze raz specjalnie na twój prosty rozum- przypadkowa kobieta nie mósi znać sie na twoim zboczeniu i wiedzieć, ze jej nie zgwałcisz...:O Nigdy nie słyszałam, by jakiejkolwiek kobiecie podobało się, ze obnazony facet wyskakuje na nią z krzaków...

Gość Rozgardiaszona
tę kafeterie już tak rozeybało ze sami piertolnięci to zostali :D

Gość alter
Dobra aneta nie bezdiemy sie klocic.Nie o to chodzi.Ty niestety nie rozumiesz co ja pisze.Szkoda.Niczego takiego nie napisalem.

Gość Rozgardiaszona
Przecież to jest wylęgarnia wariatów nie wiesz o tym !!Komu ty służysz wywłoko!!

Gość Rozgardiaszona
Annetta28--zniszczyłaś swoje życie osobiste powieżając je obcym.Jesteś ty normalna??Więc dobrze sie znajdujesz w psychiatryku o łagodnym dozorze :(