Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romanapawlowa

ukradłam jednej lasce peruke

Polecane posty

Gość romanapawlowa

...raz w życiu coś ukradła i było to mega spektakularne,bo była to czerwona peruka

Gość romanapawlowa
czy czerwoną perukę można ufarbować na fiolet?

Gość ramarama4r4r4
hahaha dobry

Gość sloneczko_peru_karolinki
i co z nią zrobilaś?

Gość Same dyrdymały
Wymyśl lepszy temat, albo paciorek, siusiu i spać😡

Gość romanapawlowa
ubrałam ja na juwenaliach we wrocławiu to było,a na drugi dzien po tym jak jej ukradłam zgadnijcie,dorwała mnie na rynku i powiedziała mi"oddawaj peruke" w szoku byłam,ze ta hostessa z poprzedniego dnia,mnie dorwie wrocław przeciez jest duzy:)a ukradłam jej na tzw nocy grilli koło akademikow polibudy,ale jak mowie na drugi dzien w niej szłam na pochodzie juwenaliowym i los przewrotny chciał,ze mnie przyłapała...w niej ja to ma pecha,jedyna ukradziona rzecz,ale prawie mnie pobiła jak mnie dorwała,musiałam sie niezle zaczerwienic jak mnie zobaczyła i tłumaczyłam sie jak idiotka,ze byłam pijana,ze nie pamietałam co robiła,ze myslałam,ze te peruki rozdaja za darmo:)a ta hostessa mi na to,ze ona musiała kase szefowi za ta peruke oddac,to ja do niej"no to masssssssz" ta peruke z takim zrezygnowaniem,znajomi co stali obok i obserwowwali sytuacje lezeli i kwiczeli ze smiechu,tym bardziej,ze na mojej twarzy malował sie faktycznie strach przed tymi laskami,dwa razy wyzszymi ode mnie,modeleczkami,ktore były wsciekłe na złodziejke swojej peruki,a ja naprawde zrobiłam to w zamroczeniu alkoholowym

Gość reegre
heh