Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny24

Zakochany w pannie z dzieckiem

Polecane posty

Gość TWID
Nie można. Ona tego nie doceni. To, co możemy stracić zawsze zyskuje w naszych oczach.

Gość taki jeden facet 28
tak czytam ,czytam i nie wierzę ,że autorem tego posta może być facet ... po prostu to jest taka abstrakcja jest :D ..prowo ,prowo

zabawny temat, a z autora to trochę cipa, dwa lata zabiegania o poprzednia dziewczynę 8| na rany Chrystusa, toż ona została zamęczona, aż dziw, zę goo psem nie poszczuła nie chce, raz drugi, to olać, a kwiaty i bombonierki? to jakiś handel wymienny, nikt nie ma prawa oczekiwać uczuć lub zainteresowania z słodycze i zielsko; i stara prawda - najlepszy sposób na dziewczynę to poderwać, pokazać się z dobrej strony (ale bez wazeliny) i kompletnie olać, niech się zastanawia co się stało, kobiety już tak mają, że je ciekawość połaczona z kompleksami zżera

coz- widocznie ja uwazam inaczej :-D I uwielbiam kwiaty .Potrafilyby mi zmienic zwykly dzien w wyjatkowy dzien . A adresat kwiatow bylby mezczyzna , o ktorym pomyslalabym cieplej .

Gość taki jeden facet 28
.i potem kolesie typu autora wyzywają od wyrachowanych suk kiedy jakaś panna te czekoladki weźmie ...weźmie na odpierdol żeby koleś już się odwalił ,a taki pajac tworzy sobie urojone nadziejje ,ze moooze w końcu. Bo przecież o pannę trzeba zabiegać miesiącami. :D :D ...polew na maksa

@ Eleene nie chodzi o zaspokojenie twojej próżności, jemu zależy na zdobyciu uczucia INNEJ, a nie poprawieniu TOBIE samopoczucia, poza tym jakbyś dostawała słodycze lub badyle od niechcianego adoratora, to byłabyś zadowolona? pewnie tak, skoro dopuszczasz pasożytnictwo na nieszczęśliwie zakochanych

Gość pryk
pyk

Gość smutny24
Dlatego ja tylko zapytałem czy wysłać życzenia czy nie i to tylko chciałem się doradzić bo sam niewiem,ale jęsli sądzicie że niema sensu to spoko

wysłać możesz - w końcu to oficjalne święto, czy to ma sens - a jaki sens? jeżeli liczysz na jej zainteresowanie, to raczej nikły; zwróć uwagę, ze ona już jednego co je "kwiaty dawał" miała, kwiatów nie ma, dziecko jest, szare komórki ci nie podpowiadają, że może droga do niej wiedzie przez dziecko?

Gość doradztwo damsko-męskie
1915992

pewnie tak, skoro dopuszczasz pasożytnictwo na nieszczęśliwie zakochanych - Akronim -jeeeesuuuu , ale mi sie dostalo od Ciebie :absolutnie nie pasozytuje na nieszczesliwie zakochanych , nie potrzebuje , by mi autor moja proznosc zaspakajal ; bylo pytanie autora i JA uwazam, ze spokojnie moze wyslac jej kwiaty , chocby ze wzgledu na sentyment , ktorym darzy ta kobiete . Kwiaty JA dostalam wielkokrotnie od obcych Panow - tylko dlatego , ze jestem taka mila , uczynna ,pomocna , serdeczna , jako podkreslenie sympatii dla mnie i tylko sympatii .

właśnie - Ty dostałaś bo jesteś... ona dostanie, bo on ją chce... to trochę inaczej w Twoim przypadku to wyraz sympatii, wiec jest Ci miło, w jej jego oczekiwań, więc będzie jej niezręcznie, IMO życzenia OK, kwiaty - ty bym się zastanowił

akronim -a pomysl tak , jak ja bym pomyslala ,bedac ta dziewczyna : odrzucilam GO ( powod mogl byc bardzo prozaiczny-bo np . nie wierzy, ze kawaler moze miec szczere intencje wobec mamy z dzieckiem ) ale dostalam kwiaty , czyli jednak mial szczerze intencje , jednak myslal o mnie , jednak nadal mysli o mnie. Skad wiesz co pomysli sobie dziewczyna ? Siedzisz w jej glowie ? Nawet jesli nic to nie zmieni sytuacji autora , jest to mily gest i uszanowanie tej kobiety . Wiecej sie nie bede wypowiadac tu, bo chyba dokladnie sie wypisalam-mam taka nadzieje. Pozdrawiam myslacych inaczej . Milego dnia .

oczywiście, że nie siedzę w jej głowie - ale on nie zostawiła mu żadnej furtki, "nie jestem teraz zainteresowana kawalerami" to znaczy, "nie jestem tobą zainteresowana", jakby się jej podobał, to zostawiłaby mu przynajmniej jakąś nadzieję, a tu wielkie nic 🖐️

Gość smutny24
Czyli lepiej nic nie pisać prawda?miałem nadzieję że może jej być miło jakbym wysłał życzenia ale ...

Gość Aldaeron
Masz byc twardy kuurwa ! ona juz ma jedna pizde po co jej druga - ty ?

Gość smutny24
Wątpie że się odezwie pierwsza bo nawet kiedyś zapytałem dlaczego pierwsza nigdy nie napisze albo zadzwoni to odpowiedziała że się wstydzi,i sam niewiedziałem jak to odebrać,dlatego pomyślałem o takich naprawde najprostrzych życzeniach na jutro typu Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet i tyle,co sądzicie?bo sam nie wiem

Gość los companieros
Wszystko pięknie, ale o co chodzi z tymi spodkami? I gdzie w Polsce leży ta miejscowość, Pazdziernik?

Gość smutny24
Jak wogóle może to odebrać jeśli bym wysłał chociaż takie najprostsze życzenia?

Gość smutny24
Mimo wszystko wysłałem,mam nadzieję że chociaż zrobi się jej miło,na nic więcej i tak nie licze,Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet drogie Panie

Gość wrzucam i dorzucam tlumaczenie
dobre masz podejscie, ale watpie, ze panna to doceni

Gość smutny24
Odpisała że dziękuje za życzenia z uśmiechniętą minką,chyba się ucieszyła,ale nie ma się co łudzić

Gość Marta,23
nie napisales czy ONA JEST WOLNA?WDOWA,ROZWODKA,CZY PANNA Z DZIECKIEM? BO CHYBA NIE bierzesz sie za męzatki? Jesli jest wolna....to mysle ze ma powazny dylemat.Rozumuem ją doskonale ze sie nie chce JESZCZE wiazac...i to nie na chybcika-bo ktoś ją dreczy.To by byla desperacja...i jakis niesmak w oczach JEJ ZNAJOMYCH ,RODZINY...(Z JEDNYM SIE NIE UDALO TO JUZ SE DRUGIEGO ZNALAZŁA). Napewno jest gleboko zraniona ex,ma uraz...albo ma zal do siebie ze zadała sie z kims nieodpowiedzialnym....Potrzebuje czasu zeby sie zastnanowic i poczuc ze brakuje jej partnera... Z drugej strony jesli dziecko juz ma 4 latka....to pewnie chce sie jemu posiwecic...i nie chce CIE wkrecac w role "tatusia" ,a dziecku robic kielbie we łbie...Moze tez nie chce zeby ojciec dziecka zle o niej myslał (mam 2 kolezanki po rozwodzie-mamusie ,ktrore boją sie wiazac z nowym w obawie -co ludzie pomyslą)... Kobieta po przjsciach (ona je ma) rzadko kiedy bedzie szukała bezpieczenstwa w ramionach mlodszego faceta...niestety. Poczekaj troche ,daj jej czas...i nie nalegaj,MY nie lubimy nahalnych adoratorow...Daj jej do zrozumienia ze ucieszysz sie tez z kolezenstwa...Bedzie ci za to bardzo wdzieczna.... Intuicja mi mowi ze jestes troche niedojrzały ,a to nie jest prawdziwa milosc...tylko zauroczenie "jej urodą"? Uwazaj ona ma dziecko,jesli jest normlana to ono bedzie zawsze u niej na 1 miejscu :*

Gość Poroniony pomysl
Powiedziala ci, ze nie jest zainteresowana. Rozumiesz po polsku? NIE JEST TOBA ZAINTERESOWANA. Cokolwiek bys nie zrobil itp. dla niej to bedzie niezreczne i ty bedziesz sie zle czul, ze znowu zostales zignorowany. Tego kwiatu to pol swiatu, nie ta to inna, zdobywaj taka, ktora interesujesz. Musi ci byc z tym ciezko jak tak probujesz a ona tego nie docenia, ale to jej wola, wiec odpusc.

Gość smutny24
No niestety muszę odpuścić,ale tak jej wysłałem bo przypomniało mi się jak mówiła że żaden normalny facet do niej nie chce pisać i mówiła że mi się dziwi ale to już nieważne,chciałem jej tylko radość w ten dzień sprawić i nie oczekue nic w zamian

Gość smutny24
Bardzo bym chciał o Niej jak najszybciej zapomnieć i wogóle ale to nie takie proste bo myśle o Niej i jest mi ciężko i próbuje jakos pisać i spotykać się z innymi dziewczynami ale bez skutku,mam nadzieję że mi wkońcu przejdzie

Gość nie mam czas przeczytac całego
dlaczego ona cie nie chce? powiedziała wprost,że nie jestes w jej typie, czy coś w tym stylu?

Gość smutny24
Poprostu nic do mnie nie czuje,powiedziała to swojej koleżance że się dobrze stało i że niema chęci do mnie pisać

Gość smutny24
A co myślicie jakby tak za jakiś czas się do Niej odezwać i się z Nią spodkać i tak poważnie porozmawiać?Szczeże nigdy z Nią tak poważnie nie rozmawiałem bo nie chciałem jej urazić i rozmawialiśmy tylko o takich można powiedzieć głupotach

Gość smutny24
Jeżeli nie odzywa się już prawie 2 miesiące może tylko oznaczać że poprostu jej nie interesuje prawda?i dlatego zwracam się z pitaniem czy wogóle jest sens kiedyś do Niej napisać i poprosić o spodkanie?czy poprostu sama zatęskni?Bo myśle że pokazałem się jej z dobrej strony