Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nołmejkap:(

bez makijazu wygladam jak chora osoba...

Polecane posty

totalnie bez wyrazu... niby rysy mam ładne, ale oczy bez makijazu sa małe, niewidoczne, brwi to samo...cera tragiczna, blada, z widocznymi niedoskonalosciami (pryszcze, blizny, zaczerwienienia) nigdy nie wyjde z domu bez makijazu...

najlepsze, ze wypicowana uchodzę za dość ładną osobę :D

Gość qdqdwqdwqdqd
mam tak samo ... choc cere mam ładna ,ale fluid daje dla kolorytu ,a oczy musze podkreślac bo wydaja sie blade

Gość qdqdwqdwqdqd
wiele kobiet bez makijażu wyglada o wiele gorzej ;) wiec nie martw sie. nawet jak niby pokazuja ,, gwiazdy bez makijazu" to one i tak maja pewnie fluid i swoj makijaz bo watie zeby wyszly zeupełnie bez

Gość alaallllaallaaaaa
Nie przejmujcie sie,nie znam ani jednej polki ktora bez makijazu ladnie wyglada.Taka nasza uroda niestety

Gość aniakughkjug
a jak bedzie ze spaniem z facetem? :o

Gość qdqdwqdwqdqd
no tak , ja ma naturalne blond włosy , jasne oczy to musze robic henne na brwi , malować rzesy ( terez mam permanentne i fajnie to wyglada) i jeszcze czesto eye-liner daje bo z ciemna oprawa mi ladnie i najlepiej jak jestem opalona tak na brzoskwiniowo. A kobiety o południowj urodzie np latynoski nie maja takich problemow ,ale i tak chodza odpicowane

Gość qdqdwqdwqdqd
aniakughkjug - ja na poczatku znajomości z facetami ,żeby rano nie wygladać zle to dbam żeby mieć henne , byc lekko opalona itd wtedy nawet niezle wygladam bez makijażu ,a o jakimś czasie juz sie nie krepuje pokazać bez niego i tak mi zawsze mowia ,ze mi ładnie bez makijazu nie wiem gdzie oni maja oczy :P

Gość Wulgarny Roman
ja natomiast mogę ci wsadzić zaganiacza do ust :classic_cool:

Gość Cizia22
alaallllaallaaaaa Nie przejmujcie sie,nie znam ani jednej polki ktora bez makijazu ladnie wyglada.Taka nasza uroda niestety Chyba chora jesteś :D Słuchaj, to że Ty nie wyjdziesz z domu bez makijażu, bo tak się przyzwyczaiłaś, to nie znaczy, że nie ma ładnych dziewczyn, niektórym delikatnym buziom wręcz nie pasuje makijaż i to jeszcze taki, że całe oko obrysowane czarną kredką. O cerę jak się dba to też nie trzeba nakładać pudru :)