Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fall

30-latki są zgorzkniałe, załamane i zdesperowane przez mężczyzn

Polecane posty

Gość Fall

Jak one się mają czuć jak czytają w Internecie, że 30-letnie stare panny powinny już sobie grób szykować, bo zaczynają się szybko i brzydko starzeć, nie nadają się do rodzenia, nie mają już fajnego, młodego ciała. Po co jeszcze im dokuczać? Jakby nie było takiego ciśnienia, to i kobiety miałyby więcej luzu i mniej zgorzknienia w sobie, wszystkim by to wyszło na dobre. Mądre kobiety i tak wiedzą jakim atutem dla kobiety jest młodość i jeśli spotkają sensownego mężczyznę to żadne bajki o "równouprawnieniu" im nie przeszkodzą w szybkim zamążpójściu.

Gość deoifjiuw
tak tylko w polsce za granica 30 stka to mloda dziewczyna

Gość IREK Z GÓR
30stki to najbardziej sexowne kobietki.Maja ten styl ktorego nie maja nastolatki.

Gość Moniquev
Haha, dawno się tak nie ubawiłam :D Trzydziestoletnia kobieta jest w kwiecie wieku, najczęściej już ustawiona, wykształcona, niezależna. Nawet jeśli nie ma męża w dzisiejszych czasach raczej nie musi się o to martwić, nikt obecnie nie przywiązuje wagi do tego czy ktoś jest sam czy też w związku - to tylko i wyłącznie sprawa tej osoby. Poza tym mąż, dzieci - to wiąże się z problemami, a osoba bez zobowiązań może robić masę innych rzeczy, o których inni nawet czasu nie mają myśleć.

Gość deoifjiuw
fajnie to brzmi ale samotnosc wwieku 30 lat moze byc trudna chyba ze chodzi o 30 latke z kochankiem:)

Gość qdqdwqdwqdqd
tp przestarzale myślenie tylko zaniedbane wyglądają zle :P Np Natasza Urbanska , Małgorzata Socha , Marta Zmuda Trzebiatowska , Glinka są ok 30 stki ,a zle nie wygladaja . Wiec można ;)

Gość qdqdwqdwqdqd
a już nie wspomne a gwiazdach z zagranicy . czasem byś nie powiedział czy jakaś gwiazda ma 30 lat czy ok 20-stu tak są zrobione ;)

Gość Głowa do góry:)
Oj niektórym ten tłusty czwartek nie służy. przecież 30-tki to super kobiety. Wiedzą czego chcą od życia, są dojrzałe, świadome swoich zalet.

Gość to nie metryka wyznacza lata
w negatywnym sensie , ale media i spoleczenstwo.30 tka na karku nie boli o ile inni nie beda pokazywac palcem jak ktos nie widzi, doczepic sie mozna do wszystkiego co jest neutralne, zalezy co z tego ludzie zrobia.ja nie czuje po sobie 32 lat o ile inni mi nie zwracaja uwagi, czuje sie tak samo jak 10 late temu, moze tylko system wartosci mam inny

Gość TF7
Tylko ile te przytoczone celebrytki wydały, aby tak wyglądać...

Gość jakby tak zyc na wyspie
z samymi kobietami po 30 to nikt by nie patrzyl na to ile kto ma lat, wssyztko zalezy od otoczenia i jego nastawienia

Gość dziwne dziwne
wychwalacie te 30 latki, a wszystkie które znam są samotne i przeszkadza im to.

Gość ja tam bym mogla wyjsć
za mąż w we wczesnym wieku tylko po co? Ja tam sie wole realizować , skonczyc studia , znaleźć dobra prace. Zależy gdzie kto mieszka , np na wsi może być to postrzegane nie dobrze jak ktoś nie ma męża po 30-stce ,albo w jakis staroświeckich rodzinach jakich nadal u nas nie brakuje , ale w duzych miastach typu Warszawa , Poznań , Kraków nie jest to nic dziwnego i coraz więcej takich osób co decydują się na zycie w wolnych związkach

Gość ja tam bym mogla wyjsć
a poza tym dziwi mnie taki zasciankowy i pesymistyczny tok myslenia na tym forum. wszystko jest wg was zle , jak by ktoś wyszedł młodo za maz to byscie mówili ,że nic nie osiągnął ,a jak czeka do 30-stki to ,że stara panna itd Z takim myśleniem to daleko nie zajdziecie w zyciu

Gość wiesz,ze nie wiesz
jak się nie rozmnozy do 30 to juz moze sobie krzyzyk postawić

Gość A ja wyglądam jak małolata
Ja mam 32 lata i bez zrobienia wyglądam na 20 - dobre geny ;) Kiedyś mi to przeszkadzało, a teraz nie mogę się opędzić od studencików. A fajni rówieśnicy w przeważnej części są już pozajmowani :( Poza tym i tak mnie olewają, bo myślą, że jestem smarkula :P

Gość rodzaj zalezy od Ciebie
Fall, cos Ty piła dziewczyno ???? :P Wyczuwam podskórna zazdrość o to co maja doświadczone, niezalezne 30-tki w stosunku do goooopiutkich, młodych siks. Wystarczy poczytać posty chocby tu na Kafe. Poziom wypoiwiedzi, stosunek do zycia, mała wiedza i doswiadczenie, to wypływa z każdego słowa młodziutkich dziewczyn. Owszem, są wyjątki, ale to naprawde wyjątki. 30-latka to najlepsza marka kobiety, wciąz pikena i jędrna ale juz z dorobkiem, doswiadczeniem, kasa, ugryuntowaną praca itp. Czy naprawde myslisz , że sensowny facet szuka durnej 20-tki, która nic nie umie, nie rozumie i nie ma ? A odrzuci singielki 30-tki, które maja klase i marke ? No to ładnie się porobiło w łebku :D

Gość R78
@ "wiesz,ze nie wiesz: ale farmazony opowiadasz. Teraz większość kobiet, które _świadomie_ decydują się na rodzicielstwo ma ponad trzydzieści lat.

Gość wiesz,ze nie wiesz
nie ma co się czarować

Gość wiesz,ze nie wiesz
tu nie chodzi o to jak sie kto zrobi i czy przez to sie odmłodzi,bo co byś nie robiła młodsza nie będziesz

Gość e3434456trt
ja mam 28 moze i jestes samotna moze i sypie ale napisze ci jedno autorze i chamom twojego pokroju tylko nie bądź w szoku: ty tez sie starzejesz, brzydniesz, a najpozniej za 50 lat bedziesz juz lezal w ziemi i beda cie wpier dalac robaki wiec moze zajmij sie czym pozytecznym a nie pisaniem glupot. starosc i smierc nikogo nie ominie. swoja droga chcialabym widziec twoja mine jak zdychasz a potem jak robaki cie wpieprzają :) bo pisac glupoty na forum jak jest sie w sile wieku to kazdy potrafi, ale na kazdego przyjdzie pora, na ciebie tez :)

Gość wiesz,ze nie wiesz
30 letnia panna,kojarzy się ze zużytą szczotka w kiblu

Ja pierdole jak czytam nie które wypowiedzi to śmieje się , kobiety wieku 30 lat potrafią być piękne hehehe 30-latki są zgorzkniałe, załamane i zdesperowane przez mężczyzn , a ty pusta kobieto co to napisałaś pewnie jeszcze masz mleczko pod nosem zdaj sobie z tego sprawę że też tyle lat będziesz mieć a powiedzenie stara panna już prawie nie istnieje , a to że komuś się w życiu nie ułożyło to nie znaczy aby je tak przezywać durna kobieto a na pewno one są mądrzejsze od ciebie hehehe

Gość R78
@ "wiesz,ze nie wiesz" No na razie to Ty próbujesz czarować rzeczywistość pod swoją śmieszniutką teorię. Normalni ludzie cieszą się życiem zamiast pisać brednie.

Gość wiesz,ze nie wiesz
Mam 29 lat, jestem piękna i młoda :classic_cool:

Dokładnie, tylko w Polsce panuje takie przekonanie, że trzydziestka może się ino do trumny położyć i poczekać (no i może w krajach Bliskiego Wschodu, tfu tfu...). Do dziś pamiętam jak moja współlokatorka panikowała, że ma JUŻ 24 lata, a jej chłopak jej sie NIE OŚWIADCZA. Paranoja :). Nigdy nie decydowałabym się na dziecko przed trzydziestką, chce być już ustawiona pod względem zawodowym, zabezpieczona finansowo, mieć jakieś oszczędności, by nie bać się, że nie będe mogła dać dziecku wszystkiego czego potrzebuje. Zbliżam się do trzydziestki i patrzę trzeźwo, obcy mi nieuzasadniony optymizm, ale z czasem staje się silniejsza i pewniejsza siebie.

Gość wiesz,ze nie wiesz
W wolnych chwilach jednak przygotowuję się do roli szczotki w miejskim szalecie :o Na razie liżę klozety, potem przyjdzie czas na bardziej dogłębne obadanie terenu :classic_cool:

Gość wiesz,ze nie wiesz
niestety los jest okrutny,facet po 30 da sobie radę bez zabiegów upiększających,a kobieta może jedynie płakać,ze to już z góreczki:-)