Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fall

30-latki są zgorzkniałe, załamane i zdesperowane przez mężczyzn

Polecane posty

Gość qdqdwqdwqdqd
taa jasne , niektorzy faceci po 30-stce ( w Polsce nawet wiekszość) wyglada gorzej od kobiet bo zwykle są zaniedbani , maja brzuchy itd

Gość wiesz,ze nie wiesz
nawet gdybym chciał wam coś napisać na pocieszenie to pomimo usilnych starań nie znajduje nic takiego,radze pogodzić sie z losem i tyle

AkademiaGórniczoHutnicza:) Wiek to przedewszystkim stan umysłu WLASNIE :-)

Gość qdqdwqdwqdqd
albo ona. Ponad 30 lat i co? brzydka? http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://1.fwcdn.pl/ph/45/22/264522/190810.1.jpg&imgrefurl=http://www.filmweb.pl/person/Natalie%2BMendoza-40242&h=900&w=600&sz=81&tbnid=MNYlFgvC9ZDqkM:&tbnh=107&tbnw=71&prev=/search%3Fq%3Dnatalie%2Bmendoza%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=natalie+mendoza&usg=__03Y78YH7mTCTcC_jTFDb_6_K7lE=&docid=W1ysJhNC2iU_HM&hl=pl&sa=X&ei=xrUTUZvGO46AhQejk4H4Aw&ved=0CDsQ9QEwAg&dur=1093

Gość Trollinda
Do: wiesz,ze nie wiesz z ciebie taki facet jak z grodzkiej kobieta :classic_cool:

Gość qdqdwqdwqdqd
wiesz,ze nie wiesz - no cóż faceci też sie starzeja , a młode Polki lecą na tych co maja kase albo młodych ;) trzeba sie pogodzic z losem...

Gość wiesz,ze nie wiesz
ja wiem,ze same doskonale się potarficie pocieszać,ze po 30 dopiero się zycie zaczyna,ale jak ogladacie sie w lustrze to widac dramaturgie wieku

Gość wiesz,ze nie wiesz
ale kobiety na mnie lecą,bo jestem młody i piekny,a jak juz nie będe to oczywiście,ze pogodze się z losem

Gość Fall
"ja tam bym mogla wyjsć za mąż w we wczesnym wieku tylko po co? Ja tam sie wole realizować , skonczyc studia , znaleźć dobra prace." jakbyś się zakochała ze wzajemnością w super facecie to byś już raczej nie wolała

Gość wiesz,ze nie wiesz
a swoje wypowiedzi opieram na dośiwadczeniu,bo miałem i 30,40 i 20 latki

Żadne wykształcenie, ustawienie i tak dalej nie ma tutaj znaczenia. Chodzi o to żeby być po prostu sobą i nie czynić innym tego co tobie nie miłe. W Polsce jest taki durny stereotyp że dziewczyna 30 lat stara panna, nie wiem skąd się to wzięło szczerze mówiąc ale imo jest to żałosne do bólu. Tutaj gdzie mieszkam mam koleżankę która mam dwie koleżanki jedna ma 46 lat druga 56 lat i myślicie że kogoś to obchodzi ? idą przez życie jak burza a spędzanie z nimi czasu jest przebombowe z ręką na sercu i mam to w dupie że mają tyle lat, one zresztą też, bo nie liczy się wiek tylko to na ile się czujemy, proste ale Polacy są zbyt zacofani żeby o tym wiedzieć. Polska to taki kraj że tak jak Amerykanie mieli 20 lat temu to tak my może będziemy mieli za 20 lat jak dobrze pójdzie.

Gość qdqdwqdwqdqd
ja tam bede dbała o siebie i jak bede miała 30 , 40 i 50 lat ;) najgorzej wyglądaja te zaniedbane , owszem 50-latka 20-stce nie dorówna ,ale może być niezła babka jak na swój wiek

Jak mieszkałem w Polsce jeszcze to w wieku 22 lat miałem same kumple grubo po 30tce i jakoś nie zauważyłem żeby brakowało im tego co mają nastolatki czy tam ludzie do 25 roku życia. 30 tka to młody bardzo wiek, dla Polaków stary bo stereotypy NAKAZUJĄ że taka panna musi być już po ślubie mieć dwa dzieciaki, dobrze zarabiać mieć dzianego męża, dom, dwa samochody działki i do kościoła co tydzień chodzić dawać księdzu na tacę a jak nie to jest obgadana na wszystkie strony bo albo dziwka albo lesbijka albo jeszcze gorzej antychryst :D

Gość Fall
"Tutaj gdzie mieszkam mam koleżankę która mam dwie koleżanki jedna ma 46 lat druga 56 lat i myślicie że kogoś to obchodzi ? idą przez życie jak burza a spędzanie z nimi czasu jest przebombowe z ręką na sercu i mam to w dupie że mają tyle lat" i dobrze, że idą przez życie jak burza, polskie 30-tki i starsze też by były pogodne, jakby im tak nie wytykano ich wieku. inna kwestia, że nie można się czarować, że 30+ są atrakcyjne, bo wiek jest jednak istotnym elementem atrakcyjności kobiety. mężczyzna ma świadomość, nawet jak patrzy na atrakcyjną 30-stke, że jej uroda szybko minie

Oj po części tak ale bez przesady. Jeśli kobieta o siebie dba, ma dobre geny albo po prostu dba o linię to nawet w wieku 50 lat będzie wyglądać powalająco. Naprawdę znam masę kobiet grubo po 30tce i 40tce które wyglądają tak zajebiście że nie potrafią się odpędzić od facetów i komplementów na swój temat. W Polsce jak kiedyś robiłem zaocznie Liceum to na wykładach siedziała obok mnie taka babka która później zdradziła mi że ma 43 lata, musiałem zobaczyć dowód bo nie wierzyłem jej. Kobitka 43 lata a cera przepiękna, zgrabna szczuplutka płaski brzuszek, piękne zadbane dłonie i czarne krucze włosy no po prostu cud miód a babka miała 43 lata.

Gość Fall
ale są dwie kwestie - seks a założenie rodziny. 40-latka może mieć powodzenie i seks, ale 30-stki są zgorzkniałe, bo nie ma kandydatów na mężów i ojców, a zegar biologiczny im tyka, instynkt macierzyński się domaga potomstwa. tak samo zresztą 30-latka poszłaby do łóżka z jakimś wyrośniętym 19-latkiem, ale chyba za mąż za niego nie wyjdzie? czy 40-latek bierze sobie za żonę równolatkę czy młodszą?

Ja nie rozumie jak mozna 30 latke za stara uwazac... Ja za 2 miechy skoncze 30tke i nikt mi nie powie ze jestem stara...:-P

To już zależy wszystko od człowieka, gadanie że 40 latek bierze sobie młodszą to też stereotyp wyssany z palca. Owszem są starsi kolesie którzy wolą brać się za młodsze ale znam też takich którzy w życiu by nie chcieli i wolą taką max 5 lat młodszą. Ja sam jestem w związku z o wiele młodszą dziewczyną ode mnie, dzieli nas prawie 10 lat różnicy i obojgu nam to pasuje ale nie twierdzę że gdybym zakochał się w 38 latce to bym z nią nie był bo za pewne bym był.

Gość deszczowa piosenka 2555
The Element of One, podobają mi się Twoje wpisy, są budujące i pozytywne :)

Gość lilitka55
u to ja wpl 55 to juz koniec wszystkiego

Gość fgghh
tak to sobie uzasadniajcie stare prukwy. realizować się??? niezależność? a kto potem was weźmie za żony , kto z wami będzie miał dzieci??/ głupie! na emerytury z zus nawet nie liczcie - dzieci nie będziecie miały -(a jak po 35 r/ż to z mega ryzykiem downa)- dupą wam ta wasza "niezależność" wyjdzie :D