Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kety 177

Jak postrzegacie dziewczynę z dużym tatuażem na plecach?

Polecane posty

Gość Kety 177

Czy taka dziewczyna może się podobać ? Jeśli ma duży kolorowy tatuaż na plecach i mały tatuaż pod pępkiem?

Gość zksjuduuuuu
mnie nie

Gość Prawda bardzo brutalna
Jako kogoś, kto próbuje ukryć kompleksy pod przykrywką wątpliwej oryginalności.

Gość Poduszka_na_igły
ja mam duzy tatuaz na plecach ale czarny :) Może kiedyś będzie coś kolorowego, póki co jest jednolity :) Pomimo że jestem dziewczyną BARDZO podobają mi się wytatuowane kobiety :) Ale podejrzewam że nie opinię kobiet chciałaś usłyszeć :P

Gość Nie, nie i nie!!
Tatuaż ogólnie kojarzy mi się z prymitywnym środowiskiem, subkulturą. A już kobieta z tatuażem w ogóle jakoś działa na mnie odpychająco - bez względu na to czy ma kwiatek na kostce czy smoka na połowę pleców.

Dziewczynę zwyczajnie, ale przecież zostanie jej to na całe życie... A babcię z takim tatuażem postrzegałabym jak idiotkę.

Gość s89
tatuaż to znak rozpoznawczy wszelkiej maści kurewek :)

Gość pinacolada8439
A ile masz lat?

Gość Kety 177
Opinię zarówno kobiet, jak i facetów, dziękuję za wszystkie opinie.

Gość R78
Zdecydowanie źle. Podobnie jak nadmierna ilość kolczyków (w języku, brwi, nosie, pępku czy gdzie tam jeszcze...) lub dziwne eksperymenty z fryzurą (wygolone pół głowy, tapir, dziwaczne kolory....)

Gość 987654321123456789
normalnie.

Gość 987654321123456789
nie rozumiem tej nagonki na dziary, naprawde... jak laska ma sztuczne pazury i klaki, tone tapety na gebie i szczudla ns girach to jest ok? normalna? a jak wyglada normalnie ale ma tatuaz to juz be?

Gość litościwy na dnie
widzę w temacie pohukiwania moherowej armii:classic_cool:🖐️

Gość gość
Kobietę z tatuażem zależy jakim postrzegam jako kogoś kto chce wyrazić siebie przez formę sztuki. Mi bardzo podobają mi się DOBRZE WYKONANE i DOPASOWANE DO OSOBY tatuaże, zwłaszcza u dziewczyn. Sam sobie chcę zrobić tatuaż. A piercing tatuaże itd. postrzegam jako wyrażanie siebie. Lubie specyficzne tatuaże i np. nie znoszę implantów. Co nie znaczy że jeśli kobieta będzie miała tatuaż nie w moim guście zadziała to na mnie odpychająco. :)

Gość gość
Jak tak was czytam to nawet w busie koło mnie nie chcielibyście siedzieć

Gość gość
Mnie się tatuaże bardzo podobają, dzięki nim nawet nagie ciało wygląda ciekawie

>>>Jak tak was czytam to nawet w busie koło mnie nie chcielibyście siedzieć<<< Całkiem prawdopodobne :D. x Mi tatuaże kojarzą się, w pierwszej kolejności z enzemą, półpaścem, lub inną OBRZYDLIWĄ CHOROBĄ skóry. Dopiero potem zauważam wzór, ale pierwsze wrażenie zawsze pozostaje :(. x Ciekawe, że wielbicielami wielkich tatuaży u kobiet są prawie wyłącznie... kobiety :D. Innymi słowy: kolejny babski pomysł, który mężczyźni MUSZĄ tolerować :(.

Gość gość
Biedny ten mój narzeczony...musi moje tatuaże tolerować :) nie wiem czy ty wiesz jak wygląda choroba skóry, ale tatuażu nie przypomina. A ja? Ja mam więcej miejsca w autobusie.

Gość gość
Radziłbym nie zadawać tego typu pytan na kafeterii,bo tutaj wypowiadaja sie w wiekszosci ludzie zacofani,bez kultury,ludzie anonimowi ktorzy zawsze są na nie. Dla mnie tatuaz moze byc wrecz pięknym dziełem sztuki na ciele. Kazdy sam decyduje o sobie,jesli ktos ma ochote zrobic tatuaz,to robi. Podziwiam takie kobiety za odwagę,a przy tym tatuaze sa dla mnie bardzo seksowne.

Gość gość
>kolejny babski pomysł, który mężczyźni MUSZĄ tolerować smutas.gif . muszą? :D nie muszą, nikt ich nie zmusi a to że często podniecają ich tatuaże, to inna sprawa :D

>>>Biedny ten mój narzeczony...musi moje tatuaże tolerować<<< Widocznie kocha Cie za coś innego :D. x >>>nie wiem czy ty wiesz jak wygląda choroba skóry, ale tatuażu nie przypomina.<<< Wiem niestety :(. Wprawdzie nie doświadczyłem jej na własnej skórze, ale widziałem nawet plecy całkowicie pokryte półpaścem :(. x Napisałem chyba WYRAŹNIE, że jest to moje pierwsze wrażenie, zanim zobaczę wzór tatuażu.

jestem kobietą, mam 20 lat i wg mnie tatuaże u pań są oznaką ich wulgarności, nawet kojarzą mi sie z osobą lekkich obyczajów. :) u facetów także nie lubię, szpecą ciało. :P oczywiście nie chcę nikogo urazić, to moja opinia,

>>>a to że często podniecają ich tatuaże, to inna sprawa<<< A niektórych nawet kulturyści :D, albo super umięśnione kobiety :D. Każdy lubi coś innego :).

Gość gość
Nawet nie widząc wzoru tylko idiota pomyli tatuaż z chorobą skóry. Gdyby mu przeszkadzało to powiedziałby jak robiłam

misio1, dziś będzie bardzo miły, mam wolne od pracy i leniuchuję w łóżku :D ale dziękuję i wzajemnie :)

Gość gość
Ciekawe skojarzenia, kompletnie do mnie nie pasuje ten opis

Gość gość
Up