Krucek 0 Napisano Luty 7, 2013 Od tygodnia, albo dwóch mam biały, nie rozciągliwy śluz. Nie ma grudek, nie śmierdzi, jest kwaśny. Mogę wręcz powiedzieć, że podobny jest do śluzu w trakcie dni płodnych. Jakby zmieszać mąkę z wodą. Tak jak w temacie: biorę tabletki antykoncepcyjne, tym razem przedłużyłam sobie antykoncepcje biorąc pod uwagę, że spędzam czas z chłopakiem. To naturalne mieć przy tabletkach taki śluz? Tym bardziej, że nie zrobiłam przerwy od tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szkravvvvvv Napisano Luty 7, 2013 ja raz sobie przedłuzyłam cykl i myślałam, że umrę - dziwne bóle brzucha miałam, plamienia - więcej nie próbuję. Myślę, że jest możliwość, że to od tabletek - na wszelki wypadek możesz zastosować invag dopochwowo - kapsułka na noc przez 7 dni, pomoże jeśli to infekcja i znormalizuje ilość wydzieliny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w ogromnym przelocie XV Napisano Luty 7, 2013 Śluz z opisu nie jest podobny do śluzu płodnego. Normalny śluz przy tabletkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalinowa maja Napisano Luty 12, 2013 Stosuję terapię hormonalną i nie mam takiego śluzu, może to zależy od organizmu kobiety i rodzaju tabletek. Ja przy hormonach zażywam provag, ponieważ na początku terapii miałam duży problem z nawracającymi infekcjami intymnymi, odkąd wspomagam się probiotykiem mam spokój. Jeżeli niepokoi cię ten śluz to zrób sobie wymaz z pochwy na własną rękę, jak coś będzie nie tak to pójdziesz do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mini maksi2526 Napisano Luty 13, 2013 Stosując antykoncepcję hormonalną jesteś bardziej narażona na infekcje, dlatego powinnaś szczególnie dbać o miejsca intymne, osobiście stosuje probiotyk dopochwowy invag, który zawiera 3 szczepy bakterii kwasu mlekowego wyizolowane od polek, dzięki czemu wzmacnia mikroflorę i chroni tym samym przed infekcjami. Myślę że dobrze zrobi Ci taka 7 dniowa kuracja, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach