Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki wysoki chłopak

Brzydki ale wysoki.wrażliwy chłopak nie ma żadnych szans na miłość?

Polecane posty

Dlaczego tak jeśt?dlaczego tylko przez to że mam taka a nie inna twarz-na co nie miałem przecież wpływu-jestem odrzucany i traktowany jak człowiek gorszej kategorii?przecież jestem wrażliwy.opiekuńczy.dojrzały.kulturalny,odpowiedzialny.. Nikogo nie oceniam po wyglądzie;-( nienawidzę osób które wyśmiewaja innych tylko na tej podstawie..bardzo pragnę miłości lub ciepła i życzliwości drugiej osoby.. Mam 23lata i ciągle jestem sam-odrzucany wyśmiewany..skazany na komentarze w stylu-jezu jaki potwór.widziałas?dlaczego ktoś taki jak ja nie zasługuje na miłość normalnej dziewczyny?być może też odrzucanej przez urodę przez innych pustaków?dlaczego..czy tak będzie zawsze?

Gość IMO12335
Znowu on?! I nie mówię tu o Mistrzu Szczerym. :classic_cool:

Gość t5yu
Słowo klucz: pewność siebie. Możesz być paskudny, ale jeśli masz charyzmę to i tak wygrasz życie.

Gość a dlaczego tak jest ??
ze na brzydkie wrazliwe baby nie lecicie jak muchy do gooowna ???

Gość IMO12335
t5yu "Słowo klucz: pewność siebie. Możesz być paskudny, ale jeśli masz charyzmę to i tak wygrasz życie." ­ O rzesz...! I w ten oto sposób wykorzystana została moja dzienna porcja tolerancji na Niesamowite Bzdury. :classic_cool: ­ Wiara - to Ty? :D

Bo nie ma brzydkich dziewczyn!brzydki można mieć charakter..ja nie chce miłości pięknej dziewczyny-tylko normalnej.być może też pełnej kompleksów która o sobie myśli że jeśt nieatrakcyjna..tylko taka dziewczyna mógłbym kochać..gdyby taka istotka chciała mnie poznać-oto mój mail sebkas@onet.eu

Gość t5yu
Ludzie zakompleksieni nie potrafią tworzyć szczęśliwych związków. Znajdź sobie brzydką, ale nie użalającą się nad sobą.

sa brzydkie kobiety - to wlasnie wytykane palcami przez facetow i wysmiewane !!! , bo kazdy facet chce miec najladniejsza:O a brzydule musza dierzyc samotnosc, bo palcem ich nie chce zaden tknac

zadna brzydka osoba (kobieta czy mezczyzna) nigdy nie bedzie w zainteresowaniu przeciwnej plci jesli tyle ladnych ludzi zyje na swiecie

Gość Olatje
Hej! Wiesz co jest najbardziej nieatrakcyjne w chłopaku? Użalanie się. Ile to razy słyszałam teksty typu: "Ja jestem za miły. Dlatego nie mam dziewczyny" albo "Jestem za brzydki, by ktokolwiek się mną zainteresował". Takie wypowiedzi sprawiały, że, niezależnie od tego, jaki miałam wcześniej stosunek do osoby, w tym momencie wszystko zostało zaprzepaszczone. Litość to nie uczucie, które chcesz wzbudzać w dziewczynie, to niezwykle nieatrakcyjne! Jest wielu przystojnych facetów, którzy nie są w związkach. Nie ma prostej zależności piękny - ma dziewczynę, brzydki - nie ma szans na miłość. Nie myśl, że gdybyś był piękniejszy, wszystkie twoje problemy by się rozpłynęły - to nieprawda! Dziewczyny często zakochują się w mało atrakcyjnych mężczyznach, to znaczy, że potrafią dostrzec w nich coś więcej. Pozwól im na to! Wiem, że będzie Ci może trudniej niż przystojniakom. Być może nie pomyśli o Tobie jako o kandydacie na chłopaka już na samym początku, kto wie, może zaprzyjaźni się z Tobą? A jak wiadomo, często miłość zaczyna się od przyjaźni... POWODZENIA!

Gość IMO12335
Kolejna dawka Bzdur! Co te Kafeteryjne samice mają w sobie, że z taką lekkością przychodzi im chrzanienie pierdół? :classic_cool:

Gość facet niezbyt przystojny
Ty przynajmniej jesteś wysoki a ja niski i nawet na portalu randkowym mam małe powodzenie bo tutaj tylko wzrost,wygląd i kasa się liczy!

Cóż co z tego że mam 193cm wzrostu?skoro i tak jestem sam;-(

Gość ZNOWU TEN PIERDOLNIĘTY
SEBASTIAN. UWAŻAJCIE,BO ON WYŁUDZA PIENIĄDZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!