Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkamiki1659000

moj tata ma raka trzustki

Polecane posty

Gość Madzia1977777
zmarł miesiąc po diagnozie. Miał przerzuty na dwunastnice wątrobe i drogi zółciowe. Jak był wcześniej u lekarza to stwierdzili ze to nic takiego.. a też skarzył się na bole tak mniej wiecej pod sercem

Gość Kamil56
niektórzy ludzie są porąbani to nie czas na żarty tutaj umiera bliski autorki topiku i chciała się podzielić z tą smutną wiadomością bo człowieka w tym momencie dopada bezsilność oraz bezradność ze już nie można ciężko choremu pomóc ale niestety niektórzy tutaj sobie jaja robią obliczu takiej tragedii kiedy już człowiekowi nie można pomóc po za uśmierzeniem bólu. A do tych idiotów co żartują sobie do czasu aż ktoś z wam bliski zachoruje albo wy sami zachorujecie na śmiertelna chorobę wtedy będziecie inaczej pisać. Więcej zrozumienia szacunku oraz empatii.

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
współczuje bardzo autorko :( mój tata miał raka jelita grubego ale wyzdrowiał, zyje juz kilka lat po raka i ma sie świetnie. To straszne gdy nie ma nadziei dla ukochanej osoby. Trzymaj sie kochana

Gość hdhjdhjdsdcghbjnk
Tutaj na forum ktos pisal jak rewelacyjnie wyleczyl raka. Poszukaj tematu pt wyleczylem raka

Gość gość
HEJ Mam wspaniała książkę elektroniczną w której kobieta opisuje krok po kroku jak pokonała raka i czego używała w jaki sposób metodami naturalnymi. Książka jest darmowa, napisz do mnie to Ci ją wyślę mój email to: ania@annakrawczyk.pl

Gość gość
HEJ Mam wspaniała książkę elektroniczną w której kobieta opisuje krok po kroku jak pokonała raka i czego używała w jaki sposób metodami naturalnymi. Książka jest darmowa, napisz do mnie to Ci ją wyślę mój email to: ania@annakrawczyk.pl

Gość gość
bardzo Ci wspolczuje i trzymaj sie! ja 3tygodnie temu pochowalam dziadka, zmarl na raka jelita grubego..u mnie ten rak w rodzinie to plaga :o

Gość gość
o matko toscie mnie wystarszyli, ja miewam bole pod sercem;(

Gość gość
Znalazłam wspaniały film z historiami osób chorych na raka, którzy stosowali leczenie terapią hipertermii onkologicznej i którym hipertermia bardzo pomogła. Warto obejrzeć, naprawdę bardzo wzruszające: https://www.youtube.com/watch?v=aNtVjoE_O6k&a mp ;t=156s

Gość gość
Znalazłam wspaniały film z historiami osób chorych na raka, którzy stosowali hipertermię onkologiczną i którym hipertermia bardzo pomogła. Warto obejrzeć, naprawdę bardzo wzruszające: https://www.BialaOnkologia.pl