Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystian zetkaa

moja zona to egoistka

Polecane posty

Gość krystian zetkaa

zachowuje sie jak male dziecko ;/ ja mam 28 lat ona 25.Nie zarabiamy dużo w sam raz na rachunki kino raz w miesiacu. Nie mamy niestety na zadne markowe ciuchy czy my,niestety nie mam wiec jej nie kupuje takich drogich prezentow..i tutaj się historia zaczyna.. zona zbierala 4 miesiace pieniadze na markowe peffumy za 400 zl, i kupila je sobie jakies trzy tygodnie temu.Nieszczesliwym wypadkiem trzy dni temu chciałem odpowietrzyć grzejnik w łazience i potraciłem łokciem te nieszczesne perfumy,neistety się stłukły..żona wrzeszczała,plakala jak nienormalna..od tej pory chodzi naburmuszona.odzywa sie tylko tyle ile musi,o seksie moge zapomniec. bez przesady przeciez nie zrobilem tego celowo a ona zachowuje sie jak szczeniak;/

Gość pipi langsztrung
chyba bym Cie zajebala;/

Gość jankeska...
Biegiem odkupowac !!!!!

Gość egoistą jesteś Ty
a poza tym to komiczne :):):)

Gość fsssssssssss
jak cię na kobietę nie stać to nie powinieneś sie żenić!!!

Mnie też było by przykro skoro ona sobie na nie uzbierała to powinieneś rzęsach stanąć i jej odkupić. Jak juz się zabierałeś za naprawę czegoś trzeba było sie upewnić , że masz na to tyle miejsca i nic nie zepsujesz.

Gość krystian zetkaa
tak odkupie jej a potem bede jesc kamienie

Gość nie lubię ludzi dla których
ważne są markowe ciuchy, perfumy i jakieś drogie gadżety... to jest dobre dla snobów. No ale niestety dzisiaj promuje się takie coś - im droższe masz ciuchy i inne tym jesteś lepszy! To jest dopiero pranie mózgu, wszystko po to żeby ludzie za największe szczęście i najważniejszą rzeczy w życiu uznawali kasę i kupowanie, kupowanie. W jakich czasach ja żyję... teraz ludzie myślą, że wartościową osobą jest nie ktoś kto potrafi się zasłużyć dla ludzkości tylko ktoś kto potrafi sobie nakupować jak najwięcej drogich rzeczy... ech... Jeśli to prawda to nie szkoda mi tej żonki ;)

To wpierdalaj kamienie, też bym nie chciała spać z takim frajerem :) Ktoś zbiera na coś długo, Ty mu to niszczysz i jeszcze się plujesz, żenada

Gość to ty jesteś egoista
400 pln z trudem uzbierane to nie kapsle z butelki, myślisz że ci jeszcze powinna podziękować?widać że nawet nie przeprosiłeś, nie mówiąc o zadośćuczynieniu

Ja to bym sie na maksa w.ku.rwila jak nie odkupisz to nie masz honoru

Gość krystian zetkaa
powiedzialem przepraszam,zreszta nie zrobilem tego celowo ludzie. jak nie mam pieniedzy to jak niby mam jej kupic;/

Gość pomysłowa Gośka
powinna ci kompa zrzucić tak niechcący żeby się rozpiździł wew drobny mak!

Gość krystian zetkaa
przeciez ja jej bym kupil nawet za 1000 zlotych ale nie posiadam tych pieniedzy

jeśli perfumy kosztują 4oo zł i zbierała 4 miesiące to po 100 zł na miesiąc to chyba aż tak bardzo źle u was z kasą nie jest bo nie każdy chyba może sobie pozwolić na odkładnie 100 zł miesięcznie

Autorze ja cie popieram. nie wiem co sie teraz z ludzmi dzieje. rozumiem, ze nie chciales tego ale sie stalo... i nie masz pieniedzy zeby te perfumy odkupic. nie popieram zachowania twojej zony... jest glupie jak na 25 latke

Gość pomysłowa Gośka
daga2307- ty lizusko!!!! kuźwa dziewucha zbierała , kupiła a ten łamaga jej kuźwa zbił!!! nie ma kasy niech zarobi i odkupi jak będzie miał a nie kuźwa powie przepraszam i zadowolony! pizda nie facet!

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
masz racje ze Twoja zona to egoistka, nie zbiłes ich specjalnie a przez przypadek, poza tym czy ona nie może używac tańszych perfumów?? Ja uzywam odpowiednika z FM za 24 zł i wszyscy sie zachwycaja, tez mogłabym kupic za 400 a po co skoro moge taniej

Gość sajonara
żona odchoruje stratę, ale ty na czas jej leczenia będziesz mieć Meksyk. żal. nauczy się, że ma nie stawiać perfum w zasięgu twoich rąk :D to straszne, że ona tak o te kilka mililitrów za 400 stówy robi dym. stało się i się nie odstanie. cierpliwość - to teraz twoja obecna żona ! :)

pomysłowa Gośka ja nie jestem zadna lizuska. a jak czutam wasze chore komentarze to "noz sie w kieszeni otwiera" nie stac go na zone wiec nie powinni sie hajtac... jest za glupi, jest pierdola. a wy co lepsi? znacie cos takiego jak milosc czy tylko pieniadze wam w glowach??? chyba napisal jasno ze nie ma za co odkupic!!! a perfumy nie sa najwazniejsze tylko wzajemna milosc

Gość jestes ciupaaa
a ciekaw e jakby Tobie żona coś przez przypadek zniszczyła, coś na co odkladales..Chyba slepy jestes ale Ona nie kupiła ich sobie w ciagu miesiac tylko az 4;]...chyba nie wiesz jak to jest zbierać na coś o czym sie marzy a pozniej ktos to niszczy..nastepnym razem pomysl zanim cos rozjebiesz komus, i juz nie chodzi ze to były perfumy ale o sam fakt poszanowania CUDZEJ RZECZY!! trep jestes i tyle;] Ps skora bida taka z Ciebie to tym bardziej sie uwaza na zakupione dobra, na które znów trzeba bedzie ciułac.

Gość pomysłowa Gośka
ja pitole . przecież jego żona to nie ma jakiś wielce wymagań , marzyła o dobrych perfumach niczym więcej i zbierała przez 4 miechy! a ten słoń w składzie porcelany........! już kuźwa go tak nie brońcie! patrzcie jakie wyrozumiałe! TY MĄŻ! nie długo walentynki więc szoruj do roboty - zaliczka i odkupuj a nie szukasz na kafe spokojnego sumienia!!!!

Jak by mu naparwde zależało to by nawet jakąś dodatkową pracę znalazł. Ja myślę , że może na prawdęjemu tez jest przykro z tego powodu ale nie robi chyba nic więcej poza tym , że szuka usprawiedliwień na forum na którym jest masę samotnych kobiet :P

LUDZIE SKAD W WAS TYLE NIENAWISCI? KTOS CHCE NORMALNIE NA FORUM POROZMAWIAC I ZARAZ JEST OBRZUCANY BLOTEM. CO SIE DZIEJE Z TYM SWIATEM???!!!

A autor chciał normalnie porozmawiać wstawiając temat moja żona to egoistka? Chyba raczej od razu widać , że chce pokazać i udowodnić sobie , że z jego strony jest ok.

wydaje mi się ze problem przypadkowego zniszczenia kosmetyku to mały problem problem jest że mimo małych dochodów ona i tak uparcie tylko myśli o sobie jeśli kogoś nie stać nie kupuje się drogich rzeczy bo w życiu są ważniejsze sprawy niż markowe gacie jak ktoś zarabia mało to ma nie mieś żony co za brednie ! a co ona zrobi jak on straci prace też będzie nadęta że jej nie kupi ????

Gość może ma
a od kiedy to w małżeństwie są osobne wydatki? to moje, a to twoje... dziwna żona. łóżko też dzieli na pół, żeby się dobrze wyspać. kretynka jakaś, wielkie mi halo... perfumy!

Gość pomysłowa Gośka
a ja myślę ,że oni mają mało kasy bo on to frajer i nawet nie pomyśli żeby się postarać:D a co sobie żona kupi za uciułane przez siebie pieniążki to on zniszczy i znów kuźwa nie ma a jeszcze jest wyzywana od egoistek! Pewnie na ćmiki i piwsko z kumplami zawsze ma!