Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejjjjjjjj

szkoła POMOCY

Polecane posty

Gość ejjjjjjjj

Mam problem....Chodzę do liceum dla dorosłych. Ostatnio mieliśmy egzamin z matematyki i niestety nie zaliczyłyśmy z koleżanką...zapytałyśmy się Pani z matematyki czy możemy zdać w innym terminie na co ona że NIE ( ironicznie odpowiedziała że jak co może w przyszłym roku nam lepiej pójdzie)...i o to moje pytanie czy jeżeli klasyfikacja semestru kończy się dopiero 23 lutego czy może ona nas nie dopuścić do poprawki z egzaminu???....Skoro mamy zaliczone wszystkie przedmioty i za przeproszeniem chce nas tylko "udupić" co mamy zrobić w tej sytuacji?? dodam także że ostatnio gadałyśmy z sekretarką tej szkoły i ona powiedziała ze bez problemu można zdawać egzaminy do 23 lutego...Proszę pomóżcie jakich sensownych argumentów użyć by przekonać ze racja leży po naszej stronie. I żeby nas dopuściła do tego egzaminu??

Gość skklaaa
Poszukaj na stronie szkoły regulaminu oceniania albo czegoś w tym stylu.

Wszystko zależy od regulaminu szkoły. Jeśli jest w nim napisane, że musi być "drugi termin", to nie ma wyjścia, musi go zrobić. Jeżeli takiego zapisu nie ma, albo pisze, że jeśli prowadzący zajęcia wyrazi zgodę na drugi termin to może być ciężko...

Gość ejjjjjjjj
Szukałam i jest możliwość poprawki... tylko ta babka tego nie przyjmuję do wiadomości masakra:/

Gość skklaaa
Jest pewnie jakiś nauczyciel, który jest opiekunem grupy - radziłabym z nim pogadać.Niech doradzi co zrobić - on pewnie lepiej zna panią od matmy i jej zwyczaje.