Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxinna

Do mam córek w wieku szkolnym-córka co wieczór płacze

Polecane posty

Gość martin wyrostek
kielecki-daj se spokój, nie pogadasz z takim typem, szkoda pary.

TAKK!! Dla mojego dziecka ta pora jest normalną porą pojscia spac i ZADNEGO problema nie ma ani Ona ani zadne ze starszych ktore byly podobnym systemem wychowywane Rozwojowo i umyslowo bez zarzutow , w przedszkolu ani w szkole u zandego nigdy nie slysalam narzekac ze cos jest nie tak z ich konsentracją, sa bardzo ale to bardzo energizne, chlonne wiedzy, kochające cos nowego sie uczyc Wiec to zdaje egzamin,kazde dziecko u nas bylo tak ksztaltowane i efekty nienaganne,wrecza bardzo zadowalające Zresztą skupcie sie na problemie autorki a nie rozliczacie mnie z pory spania moich dzieci, ktore znakomicie sie roziwjają intelektualnie jak i fizycznie (chodząna zajecia z gimnastyki ) i są przepeplnione energia Mam w nosie co wy sądzicie o rozowju moich dzieci, na ktore nie mozna narzekac i nikt nie narzeka, a skupcie sie na problemie autorki, bo Ja problemu z tym nie mam To ,ze wasze dzieicaki chodza o waszych ustalonych porach nie znaczy , to ,ze kazdy pod wasze dyktando ma tak dziecko wychowywac Prowadzimy taki system zycia jaki sie doskonale sprawdza, no na tyle

Gość martin wyrostek
toksyczna, lasce chodziło o porównanie, że teraz nic nie robisz z 4latką chodzącą spać o 22, a DLA PRZYKŁADU z nastolatkiem palącym papierosy też nic nie zrobisz, bo nic mu nie jest? Ty jeszcze masz problemy z inteligencją oprócz tego, że jesteś zwyczajnie popierrdolona i nie masz pojęcia co to normalna i rzeczowa rozmowa

Gość Raspberry81
Roxinna, może Twoja córka ma nerwicę natręct? Mam na myśli te sytuacje z kołdrą.

majonez kielecki - To ci opisalam strone wczesniej!! Twoja teoria ktorą mi zarzucilas "" brak koncentracji, trudności ze skupieniem, słabe funkcjonowanie organizmu i problemy ze zdrowiem i przytomnością umysłu przez brak odpowiedniego rytmu dnia, "" jest zabobonem i o kant tylka mozna ją roztrzaskac ,bo zzadnej nieprawidlowosci nie zauwazylam u moich dzieci to o czym piszesz Doskonale sie roziwjają, chlonne są wiedzy ,mająstaly rytm dnia, skoncentrowane iwplni,wiec to jest abstrakcja to opisalas, bo tego nie ma ,wiec pudło kochana !!!!

martin wyrostek - bardzo dobrze wiem o co tamtej wrozce kafeteryjnej chodzilo i do tego sie odnioslam ze co mi tu prorokuje ,jesli z takimi problemami nigdy sie nie zetknelam u moich dzieic A to ze jestem popierdolona, to na zdrowie, dla mnie ty i tamta wrozbiarka to histeryczka i panikara ,ktora jakies czarne scenariusze wywrozyla , z jakimi nigdy nie mialam do czynienia Dzieci sa na bieżąco pod opieką wychowawcow przedszkolnych jak i skzolnych i co jaka ocena ich psychorozowjowa? znakomita !!! Ja mam z was brecha co tutaj opisujecie, popierdolki kafeteryjne bedą mnie uczyc jak dzieci wychowywac :D Poraz kolejny pisze!!!Skupcie sie na problemie autorko,nie na mnie, bo ja problemu zandego nie mam, i nie zmaierzam waszych fanbaberii i widzi misie spoelniac ok?? wasze dzieci ,wasz cyrk, moje malpiątka, moj cyrk i wara ode mnie :D

Gość ło matkooooooo
ToksycznaKobita uspokój się kobieto i pogódź sie z tym ze nie zawsze Ty i TYLKO TY masz racje!

""ło matkooooooo "- Ja mam z tego brecha dosyc duzego, a konkretenie po jaką cholere ktos wtyka nosa w moj dom i mowi mi jak mam z dziecmi postepowac, jesli ewidentnie to nie ja mam problem z czyms, tylko w jednym zdaniu opisalam jak u mnie w domu jest, i to wystarczylo aby debata sie zaczela i przy okazji wywrozenie mi co z moimi dziecmi sie stanie lub napewo stalo ,slaby rozowj fizyczny i psychiczny w naszym wypadku jest absurdem i takie wrozby są dla mnie histem jak nic :D ale to nie nowosc hahhaha ,prorostwa kafeteryjne są standardem :classic_cool:

Gość ło matkooooooo
jak ty inne matki pouczasz to jest dobrze ale jak Tobie ktoś zwróci uwagę ze coś źle robisz to rzucasz sie jakbyś wścieklizny dostała.

ło matkooooooo -- hola hoolaa, to nie ja zwracam sie z prosba o pomoc ,,dostrzegasz roznice?? czy ja pisalam ze potrzebuje porady bo nie daje rady z dzieckiem? no nie , no wlasnie nie, Odpowiadam kiedy ktos prosi o porade , moze sie ze mną zgadzac bądz nie, i to rozumiem, ale nie potrzebuje umoralniania mnie czy dobrze postepuje czy nie bo tutaj autorką nie ejstem i chyba kolejnosci wam sie pomylily kto ma z czym problem Bede miala jakis dylemat? to zwroce sie o pomoc,wtedy wyslucham lawiny krytyki

Gość odezwij sie
roxinna

Gość mama uli 2008
ma kapiel w pianie jej zaproponowac? autorko czy 8latke swoja widzisz jeszcze nago? nie wstydzi sie rzy tobie? pytam z czystej ciekaosci jako mama 5 latki (mala sie JESZCZE mnie nie wstydzi)