Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

to nie prawda ze kazdy znajdzie swoja polowke

Polecane posty

No pewnie że tak a dlaczego nie każdy będzie pięny i bogaty? Dla wszystkich nie wystarczy!

Im bardziej orginalna połówka tym trudniej znaleźć drugą jej połowę

Gość kaska ładna z bytowa
autorko, ty nie znajdziesz jej na pewno a to z tego powodu, ze nieprawda pisze się razem

ble ble to facet :P kafeteryjny prawik.

Gość nocool
na szczęście :classic_cool:

Gość Elektronikełe ausf.II
znalazłem, ale niestety zostało mi się tylko tyle, jest takie serbskie przysłowie ludowe: "jutro będzie koniec świata, niech przepadnie, mała strata"

Gość ja mam wiele połówek
w monopolowym a docieranie się z przypadkową osobą to bzdura, liczy się DNA, szukamy osoby o jak najbardziej zróżnicowanym DNA od naszego więc nie jest to przypadkowa osoba

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
oczywiscie ze to nieprawda.

Gość taaki jeeden...
BLE BLE - wiesz, znam dziewczynę która też jest chora na schizofrenię, kiedyś się z nią spotykałem ale niestety nie byłem w stanie znieść jej zachowania, nie wiem na ile było one spowodowane chorobą a na ile jej charakterem ale się rozstaliśmy, ona po iluś tam innych związkach znalazła chłopka który też jest na to chory i są szczęśliwi, czasami z nią rozmawiam i jak mi opowiada jakie sobie robią oboje huśtawki (raz w miesiącu której zrywa) to ja bym nie dał rady ale oni są ze sobą szczęśliwi. Obawiam się , że Ty kogoś nie znajdziesz dlatego, że jesteś chory, brzydki czy niski bo są dziewczyny też i chore, a wygląd to rzecz gustu, ale Ty nie znajdziesz dlatego, że tylko gadasz a nic nie robisz. Co ona ma do Ciebie zapukać do drzwi i powiedzieć będę Twoją żoną? Ogarnij się chłopie, zacznij szukać na jakimś portalu randkowym i kogoś znajdziesz, ale cierpliwości trochę przy tym, a nie, że Ty założysz konto na tydzień i potem powiesz nikt mnie nie chce.