Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham Morze.....

Jak okazac zainteresowanie facetowi? trudno mi to przychodzi...

Polecane posty

Gość Kocham Morze.....
Zabka... bo mnie kreci... podoba mi sie, ale boje sie w to wejsc... bo zawsze trzymalam sie z daleka od takich facetow....

Gość dfhfhghgf
Ha ha i sobie już baby znalazły wytłumaczenie - że to naturalna blokada przed niewłaściwym facetem. Jest to tak głupie że aż śmieszne. A ilu wam naprawdę fajnych wartościowych facetów przejdzie koło nosa przez wasz spaczony charakter, to tylko wy wiecie.

Gość Kocham morze...
Nie chce wejsc w jakies 'gowno' czy to takie dziwne??;) pracujemy razem

Gość Kocham morze...
haha, niezle!!!! hmmm....cos z tym stylu!

Gość h hm hmmmm
a żabka wychowana w leackkich komuszych warunkach bez żadnej moralności po prostu dałaby dupy... i wsio... :classic_cool:

Gość do onatakma
ja z Tobą bym chętnie o Twoim problemie porozmawiał, bo miałem podobną sytuację i zastanawia mnie co siedzi w waszej głowie wtedy

Gość jejku jej
ps. Uśmiałam się . Ale powiem Ci, że zazwyczaj jak ktoś mi się spodoba to jakoś udaje mi się tą blokadę przełamać i o dziwo zdarzało się, że sama wychodziłam z inicjatywą. A ci faceci którzy mnie podrywali, a na których miałam ten dziwny opór(choć też budzili jakieś tam u mnie emocje nie powiem) na dobrą sprawę jak teraz patrzę to...szkoda gadać. Jak ktoś Cię potraktuje fajnie i ciepło, bezpośrednio (nie taki typowy flirt) to może ci puści, jak mi. ;) No nic. trzyma się .

Gość Kocham Morze....
@onatakma Nie ma sprawy chetnie porozmawiam @jejku jej wiesz, co to jest chyba sedno sprawy! 'jak Cie ktos potraktuje fajnie cieplo, bezposrednio ( nie taki typowy flirt) to moze ci ousci' ten facet ktory teraz sie interesuje, to jest takie bardziej uwodzenie... np: pewnego dnia wychodzil z pracy....mogl jak kazdy powiedziec czesc i wyjsc....a on podszedl do mnie, dotknal mojego ramienia, tak delikatnie...potem popatrzyl mi gleboko w oczy, usmiechnal sie i powiedzial dowidzenia..... i jeszcze raz jak byl przy drzwiach...poslal mi spojrzenie.... ON jest bardzo pewny siebie....i ma duzo pewnosci w stosunku do kobiet....

Gość biedronkabezogonka
Tez mam podobny problem. Jakś czas temu poznałam chłopaka. Dużo ze sobą piszemy ostatno spotkaliśmy się kilka razy w klubie bawiliśmy się świetnie, raz zaprosił mnie do siebie na piwko i film. Było miło, sympatycznie ale nic po za tym. Nie mam pojęcia czy po prostu mnie lubi i widzi we mnie koleżanke czy chciałby wiązać z naszą znajomością coś więcej. On podoba mi się coraz bardziej i cóż jest to facet jak najbardziej w moim typie i colernie mnie do niego ciągnie. Nie wiem czy powinnam okazywać mu zainteresowania i dać jakiś sygnał, że podoba mi się jako mężczyzna nie jako kumpel. Z dugiej strony nie wiem jak to zrobić. Co jeśli on nie czuje tego co ja i wygłupie się albo on się wystraszy? ;(