Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arwena1234

A może czasem...

Polecane posty

Gość arwena1234

...warto wstać rano i uśmiechnąć się tak po prostu, że spadł śnieg albo, że właśnie stopniał. Przyjrzeć się światu i szukać małych powodów do uśmiechu... zapach świeżo zmielonej kawy, potem jej smak... W tramwaju uśmiechnąć się do kogoś obok... tak po prostu. Chyba świat nie potrzebuje cudów...

Gość daj mi dłoń
ototo

Gość arwena1234
Kilkakrotnie zdarzyło mi się, że ktoś mijając mnie na ulicy uśmiechnął się. Skontrolowałam swój wygląd i domniemuję, że był to serdeczny uśmiech. Mile to było. Ja też czasem się uśmiecham. i jeszcze jedno spostrzeżenie... nie lubicie tu optymizmu??

Gość arwena1234
Nie do końca jestem pewna jego słuszności. Podstawowe pojęcia ze słownika mam opanowane.

Widzę ze mameja nic nie wnosząca do dyskusji w żadnym temacie powróciła :O Witaj zasapany staruchu :D

Gość arwena1234
używki takie są mi obce jak obce jest wszelakie zło ;-)

Gość arwena1234
chciałam tylko rozpocząć jakiś inny temat, z dala od penisów, kochanków, mężów, żon i tego wszystkiego co jest przytłaczające. Ale nie chwyciło :-( Jak żyć?

Nie ma sensu autorko tematy takie jak Twój szybko zostają przejęte przez podszywy i "mocarzy" słownych typu zs

"nastepnym razem zaloz temat o holenderski wioskach, wtedy chwyci na bank" Ale masz 100% pewności?? Czy jak zawsze szczerze pierdolisz trzy po trzy?? :D

dobrze ze nie hiszpanska bo jestem po sniadaniu

"coz tu brzeczy, chyba jakas holenderska mucha" Logika odpowiedzi na moje pytanie powala na kolana :D Ale czego oczekiwac od kogoś z iq nizszym od ameby :D