Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niszi

Grzybica penisa

Polecane posty

Gość niszi

Witam , z tym problemem zacząłem borykać się od około 2 lat kiedy nastąpiło u mnie zapalenie dróg moczowych. Grzybicę miałem w czerwcu , miałem na skórze penisa świecące plamki , później pojawiły się na źołędziu , leczyłem się u dermatologa wtedy. Noi w grudniu miałem kolejny raz czerwone plamki na źołędziu , w tyczniu byłem na basenie i znów plamki na żołędziu się pojawiły wyleczyłem je clotrimazolem. Moja dziewczyna też miała problemy z nadżerką , lecz wątpię żebym zaraził się od niej bo sex uprawiamy zawsze w prezerwatywie , jedynie sex oralny bez ale przez to raczej nie da się zarazić prawda?? Czy jak raz dostałem to dziadostwo to bedę co miesiąc dostawał od nowa?? Objawy to tylko plamki , żadnych swędzeń itp , skóra mi nie schodzi a ni nic.

Gość niszi
Nie korzystam z publicznych toalet, myję ręce, siusiaka dwar azy dziennie , nie dotykam go brudnymi dłońmi i ciągle coś ;/ nie mam siły do tego juz

Gość po pierwsze kup sobie
Slownik bo masz problemy z odmiana czesci swojego ciala po drugie jakim cudem nie idziesz do lekarza i nie leczysz tego gowna tylko maczasz zagrzybialego penisa w cipie i ustach dziewczyny? Ona zgadza sie na to? Wie ze masz grzybice? Okropienstwo. Grzybice sie leczy a nie czeka na cud. :O idz do lekarza. Jak tego sie nie wyleczy raz a dobrze to pozniej jest goraz gorzej.

Gość niszi
YYY dla twojej świadomości , uprawiamy sex tylko wtedy gdy tego nie ma , jak mówię w ciagu 2 lat miałem to 4 razy. skoro nic nie mam na skórze to jak mam domniemać że jestem chory?? poprostu po leczeniu znika i wraca następnie za jakiś czas, tylko jest to męczące bardzo

Gość po pierwsze kup sobie
Trzeba dbac o siebie i o to zeby nie wrocilo. Byles na basenie i wrocilo - juz wiesz ze nie mozesz chodzic na basen. Kup w aptece probiotyki, jedz jogurty naturalne, ogranicz slodycze.

Gość niszi
Nie pójdę już na basen, myję się dbam ogólnie o siebie ale czy jesli dostałem to świństwo raz to już przez całe życie będzie mnie prześladowywać? pozdrawiam

Gość niszi
Lepiej do dermatologa czy urologa??

Gość niszi
Którego lekarza lepiej wybrać w takiej sprawie??

Gość niszi
A czy jesli nie mam w danym momencie objawów to czy sa jakieś metody dzieki którym można sprawdzić czy mam grzyby w swoim organizmie?? pozdrawiam

Gość hgjngfh
Kiedys ktos mowil ,ze citrosept - krople z pestek grejfruta sa pomocne w walce z grzybica. A dodatkowo nie zaszkodzi smarowac macs clotrimazolum na drozdzaki i nne "otarcia ;) " Ale wizyta u lekarza to obowiazkowo.

Gość tak mozesz miec grzyba
W calym organizmie w postaci grzybni. Idz do lekarza synku

Gość niszi
No byłem u dermatologa i po spojrzeniu pani doktor przepisała mi pimafucort, jak zapytałem czy jak będzie nawrót to mam przyjść , to powieidzła że nie ma potrzeby tylko sobie posmarować znowu przez tydzień. Co mam o tym sądzić? ledwo zresztą dojrzała tą nadżerkę ....

Gość kgh
kawa