Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezsexna

Nie potrzebuje seksu- mam 22 lata

Polecane posty

Gość Bezsexna

Hej. Jak wyzej. Mam meza i seks uprawiam tylko ze wzgledu na niego. Ja nie czuje nigdy popedu sama z siebie. Czasem odrobinke zaczynam czuc podczas gry wstepnej. Czasem dochodze a czasem nic nie czuje. W kazdym razie moglabym zyc zupelnie bez seksu. Widzac tu na forum placze ludzi co chca seksu, prawiki i napalone kobiety itp. To mysle co ze mna nie tak.... Czy ktos tak ma???

Gość ja tak mam:O
moją seksualność zabił mąż jak czasami mam ochotę na seks (raz w miesiącu np.) to myślę o innych mężczyznach...

Gość Bezsexna
Ooo :/ to smutne ze maz jest przyczyna, ale to zrozumiale patrzac na niektorych.... Moj maz jest ok, stara sie a ja musze udawac poped bo nie chce go ranic

Ja uwazam ze trzeba sobie znalezc kogos w tym zakresie kompatybilnego. Jak nie masz ochoty na seks w twoim wieku, to wielka czesc zycia ciebie omija! Nigdy nie rozumialam tego wychodzenia za maz w tak mlodym wieku. Moja mama miala 21 lat, oczywiscie rozwod, bo byla za mloda i dopiero teraz szaleje i nadrabia.

Gość marek 22 lata
Witam panie, oferuje swoje usługi. Tanio i solidnie, gwarancja zadowolenia albo zwrot pieniędzy! Zaganiacz 20 cm. lysy.91@wp.pl

Gość Bezsexna
Ale ja w malzenstwie jestem szczesliwa, tylko po prostu w sferze seksu ... Hmm ja nie potrzebuje tej sfery....

Gość prawictwo pospolite161
Ja tez nie mam ochoty ..

mogas soboie znalezc faceta ktoremu wystarczy raz albo 2 razy w tygodniu ..

Masz jakies kompleksy wobec siebie? Moze po prostu wystarczy popracowac nad swoja wlasna samoocena? Kazda kobieta powinna *chciec* seksu, zwlaszcza z kims tak bliskim jak maz czy partner. To jedno z najpiekniejszych odczuc bliskosci. Moze on powoduje, ze nie czujesz sie na tyle seksi, zeby obudzic w Tobie tygrysice :D Niektore rzeczy wymagaja po prostu pracy.

Gość Just4fun
haHAHAHAH TO nieźle tam macie:D

Gość Just4fun
Zapotrzebowanie na takie rzeczy ma każdy facet i każda kobieta, więc macie jakis problem ze soba o którym nawet nie wiecie, może warto iść do psychologa?: )

Gość erujuyeuyewyuw
Po prostu jeszcze nikt cię dobrze nie zruchał

Gość NoNoNO345asf
pewnie dotarła do was fala ze skażonym powietrzem z Fukushimy i wam geny pojebało:D ahhahahahah nie do wiary, idźcie sie leczyć bo to jest problem a nie żart.

z seksu nie ma nic dobrego : dzieci , hiv , HPV

Gość NoNoNO345asf
Prawictwo a Ty idź leczyć kompleksy, bo Ci żadna nawet dac dupy nie chce:)

Gość Bezsexna
No akceptuje siebie raczej, maz sie stara, mowi komplementy i wogole:) kupil mi niedawno seksowna bielizne a ja... Udawalam ze sie ciesze. No ladna jest ale jak dla mnie nietrafiony prezent. Zalozylam, on byl zadowolony a ja tylko myslalam I tym ze chcialam spac....

bo Ci żadna nawet dac d**y nie chce niekoniecznie .. Laski mnie podrywały i proponowały randki . To moja wina ze nie mam dziewczyny

Gość tyuioiop09
to dlaczego wyszłaś za mąż w tak młodym wieku?! może trzeba było poczekać na własciwego męzczyznę zamiast rzucać się na pierwszego lepszego, który sią nawinął i bawić sie w dom!!

Gość Gggggggayya
Prxynajmniej nie uzerasz sie z chcica

jakbym nie dawał kosza laskom, to miałbym dziewczyne . A dawałem kosza miedzy innymi dlatego , ze bałem sie ze zostane ojcem .

kobiety lubią dziurawic preerwatywy czy zapominac o tabletkach

Gość Bezsexna
Wyszlam za mąż bo kocham meza a nie dla seksu. Dla mnie najważniejsze jest to ze spędzamy razem czas, rozmawiamy, śmiejemy sie...a o seksie myśle gdy on pomysli ze tak to napisze.... Sama z siebie nic....

Gość Bezsexna
W wieku trzech lat pies sąsiadów odgryzł mi łechtaczkę, może to jest przyczyną tego że nic nie czuję.

No to rob to, co jest dla Ciebie najwazniejsze. Proste. A jak jemu to nieodpowiada to wyraznie jestescie *niekompatybilni*

musisałbym zapieprzac w pocie czoła na dziecko a dzieki temu ze jestem sam zyje bezstresowo .

Gość Faja od maja
Ja tez nie lubię bo nic nie czuje