Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość służąca to jest to czego pragn

Myślicie że zatrudnienie służącej to dobry pomysł?

Polecane posty

Taka służąca gotowałaby nam jedzenie, sprzatała, wynosiła smieci, wyprowadzała psa, a ja z chłopakiem po pracy tylko opierdalałabym sie i rąbała browary przed komputerem :classic_cool: co sadzicie o zatrudnieniu służacej? :classic_cool:

Gość Huszuu
ja bym się bała to w końcu obca osoba w twoim domu ale z drugiej strony lepsza służąca nisz własnoręczne sprzątanie itd.

Gość zalogj się pśp
:classic_cool: 🖐️

dałabym jej 5 zł za godzine nie! 6 zł bo może by jeszcze mnie myła szczególnie po wypróżnieniu moim

Również do jej obowiązków należałoby seksualne zaspokajanie mojego chłopaka, bo powiedział mi ostatnio, że potrzeba mu seksu, a brzydzi się ze smierdzącą piwskiem babą. Myślicie, że powinnam zatrudnić ładna służącą?

Gość jutrokto
I weź od niej korepetycje! Z ROZUMU - chociaż wątpliwe, czy nawet Skłodowska twojej głupocie dałaby radę

Po namyśle zapłacę jej jednak 7,50zł, bo jeszcze ten seks przecież. A i chciałabym, żeby pomagała mi nie tylko przy podcieraniu, ale w ogóle przy codziennej toalecie, bo sobie z tym nie radzę - wolę chlac browary przed kompem niż się kapać albo ogolić nogi. Myślicie, że 7,50zł za prowadzenie domu, codzienne umycie mnie i ogolenie nóg co drugi dzień będzie ok? Czy dopłacić jeszcze 20gr za ogolenie pach? Między nogami nie musi mnie golić, bo to ona będzie od seksu, nie ja.