Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ameli@23

"JESTEŚ TYLKO MOJA"- zazdrosny kochanek!?

Polecane posty

Gość Ameli@23

Witam. Mam 23lata i pracuje w biurze jako sekretarka. Od prawie roku mam romans z zonatym mężczyzną . Ostatnio kochanek bardzo sie zmienił -mam wrażenie, że bardziej mu na mnie zalezy . Stał sie na tyle zazdrosny, że gdy nie może sie ze mna spotkac to zabrania wychodzenia samej . Gdy dowie sie np. że wyszłam z przyjaciółka na drinka w sobotni wieczor to robi mi dzika awanturę .I mimo, że Go nie zdradzam to mi nie wierzy . Przeciez sam sypia z zoną a ode mnie oczekuje nie wiadomo czego . Zaczął ciągle powtarzac , że " jestem tylko jego " - najczęściej podczas seksu . Mam rozumiec , że sie zakochał ? Dla mnie to troche dziwne zachowanie jak na kochanka ! Jestem ciekawa jak jest w innych takich zwiazkach

Gość kowal opolski
a mamusia twoja tez taka tania kurwa? :D

Gość czarnaxxx
czyli ty nic do niego czujesz tylko dupy dajesz żal mi ciebie, i jeszcze za żonatych się bierzesz weź się pierdolnij w ten głupi łeb

Gość Ameli@23
A kto powiedział, że nic do Niego nie czuje ? Po prostu wiem, że ma zone i nie liczę na wiele . Ale Jego zachowanie mnie męczy

Gość Ameli@23
A kto powiedział, że nic do Niego nie czuje ? Po prostu wiem, że ma zone i nie liczę na wiele . Ale Jego zachowanie mnie męczy

Gość izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak masz jakies resztki honoru to odwal sie od tej rodziny puszczalska zdziro

Gość kowal opolski
ale co z mamusią :D bo ja na starsze szmaty poluje:P

Gość Ameli@23
On nie ma dzieci to po pierwsze ! A po drugie to sam mnie uwiódł i sie za mną uganiał .

Gość Ameli@23
kowal idz stąd bo żałosny jestes

Gość Ameli@23
oj, bo mówił, że płaci to wymaga. pojebany:O

Gość Ameli@23
kowal załosne te Twoje podszywy :-O

Gość kowal opolski
no daj fote matki :P

Gość annia.....................
Ile on ma lat??

Gość Hej mała nie kwaś!
Proponuję żebyś zadzwoniła do żony szefa i zapytała czy o nią też jest taki zazdrosny? Wnerwiają mnie takie zdziry, najlepiej żeby nie wypowiadały się na forum.Takie posty napawają mnie obrzydzeniem😡

a mnie wnerwia pisanie zaimków trzecioosobowych z wielkiej litery :O naprawdę tak bardzo ich szanujesz, ją i jego?:O

Gość klaudia tak mnie zwa
Amelia nie wiem czy sie zakochal, ja od kilku miesiecy rozwniez zyje z zonatym facetem i wiele wobec mnie zazdrosc i czesto powtarza zwlaszcza podczas seksu, ze naleze do niego itd

Gość Izabellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
on cie uwodził a nogi ty mu rozłozyłas, ty zdecydowałas sie dymac z zonatym, nieznosze dziwek :o

Gość Heidi Klummmm
ale Wy głupie :D faceci sie podniecaja ze moga bzykac pustaki, czuja władze w sexie a poza sexem maja was głęboko w dupie , jakie to załosne, ale w sumie zdziry tak powinny byc traktowane :D

" muszę powiedzieć, że jak na żonatego to szczególnie aktywny w łóżku. śmialiśmy się z jego żony. podobno cały czas pisze na kafe, więc może to któraś z Was " droga Ameli@23 nie wiem, jak każdego dnia rano możesz spojrzeć w lustro. Bawi Cię to, że jakaś kobieta jest zdradzania? Postaw się na miejscu jego żony - jak byś się czuła, jakby najukochańsza osoba w jej życiu sypiała z jakąś zdzirą?! Ty naprawdę nie masz żadnych uczuć? rzygać mi się chce, jak czytam wypowiedzi takiej szmaty

klaudia a jest zazdrosny ? Mój mnie zacząl bardzo osaczać :/ A najbardziej denerwuja mnie Jego zakazy ! Głupie to troche bo sam ma żonę a mnie nie pozwala wychodzić z przyjaciołmi z obawy , że zdradze

" raczej nie jest o Nia zazdrosny " ją też. w ogóle wszystko super ale to niegramatyczne w chuj no chyba że oni są dla Ciebie obiektami kultu religijnego to ok.

ale on Cię nie zdradza z nią tylko ją z Tobą. nie czuj się zdradzana. jesteś na "swoim miejscu"

lolitka jesli spojrzysz dokładnie to zobaczysz, że WPIS o godz. 19:10 to PODSZYW !!

Gość whedif jak tam
walka z alkoholem, pijesz jeszcze?

zreszta ja go siłą nie trzymam przy sobie . Jest ze mną z własnej woli więc do Niego pretensje , że zdradza zonę :D

Gość loloalo
oho, i od razu dziki tłum grzecznbych panieniek sie odzywa. Myslałby kto, wszystkie zdradzaja ale na forach to wszystkie cnotki!!!- zenada/ kazdy proawdzi swoje zycie jak chce....