Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ameli@23

"JESTEŚ TYLKO MOJA"- zazdrosny kochanek!?

Polecane posty

z alkoholem się nie walczy, to nasz przyjaciel:D i co znaczy "jeszcze"? ;)

Gość klaudia tak mnie zwa
nie, no mnie az tak nie osacza, ale kontroluje...z tym, ze ja wiem ze on nie chce sie ze mna związac. traktuje mnie tylko i wylacznie jako kobiete do seksu, po to by sie gdzies zabawic...nic wiecej

nie każdy tak jak chce. niektórzy (większość, mam nadzieję) mają jeszcze coś takiego jak zasady. nie piertol, pomarańczko (=autorko) i przestań, do cholery ciężkiej, pisać te zaimki z wielkiej

Amelio - piszesz : " Jest ze mną z własnej woli więc do Niego pretensje , że zdradza zonę " - powiem krótko, jeżeli ty urzędowałabyś z moim mężem czytaj chwilową własność. to jedno ostrzeżenie byś dostała drugiego by nie było, gdyż łeb przy kostkach bym ci upierdoliła.

WHEDIF ty jakas dziwna jesteś :-O Odwal sie ode mnie !! Co Cie tak te zaimki interesuja :D Byłam "pomarańczką ale sie zaczerniłam gdy zaczęli się podszywać ;)

WHEDIF ty jakas dziwna jesteś :-O Odwal sie ode mnie !! Co Cie tak te zaimki interesuja :D Byłam "pomarańczką ale sie zaczerniłam gdy zaczęli się podszywać ;)

Gość loloalo
dziwie sie takim glupim tekstom niktórych lasek....co? lasce bys łeb upierdoliła? daj spokoj to jerst zenada dopiero...jesli dowiedzialabym sie ze moj maz mnie zdradza, zawiozłabym go do laski io powiedziała- chcesz? bierz, jest twoj, bo po co mi pasozyt w domu? jescze taki który miał inna...ja podziekowałabym za dalsza wspołprace

nie. Ty jesteś tu niejedną pomarańczką może ja jestem dziwna ale ja nie rucham cudzych mężów i znam gramatykę na tyle by się komunikować na czymś takim jak kafe. a przynajmniej na tyle, że pisownia zaimków trzecioosobowych z wielkeij litery jest dla mnie tak absurdalna że aż infantylna Ty naprawdę jesteś sekretarką? mam nadzieję że już niedługo :O

Gość loloalo
łaloboga dajcie spokoj z ortografia, gramatyka itd. Laska chce kochanka, niech go sobie ma- nie nam oceniac kogokolwiek! - najlepsze jest to , ze wiele osob zdradza, a jak przychodzi co do czego to wszystko nagle świete! nie oceniaj, bo nie wiesz co ci sie w zyciu jeszcze przytrafi.....a panów dlaczego zle nie oceniacie?

Wychowałam się i skonczyłam studia w UK więc wale te twoje zaimki :D

Kochanek już traktuje cię jak własność, to nie uważasz że żona ma do niego prawo własności. A jak ktoś odbiera i kradnie moją własność ten ma wpierdol.

amelia nie masz czasem wyrzutów sumienia wobec jego zony, bo mnie czasem dopadaja takie chwile i czuje sie z tym paskudnie ale bycie kochanką jest jak uzaleznienie...ciezko z tym zerwac

Klaudia mam nieraz wyrzuty sumienia .Kilka razy chcialam zerwać ale On nie pozwolił mi odejść. A Ty masz męża czy jesteś wolna ?

Gość whedif jak tam
whedif przestan pic prosze cie, to az zle wyglada i te wypowiedzi twoje coraz gorsze, szanuj sie dziweczyno, kiedys bylas inna co sie z toba stalo, sfrustrowana jestes jakas, agresywna

moje wypowiedzi zawsze były takie same;) orendż. płyń.

a alko nie piłam już z półtora miesiąca, a trudno bym była wyrozumiała dla małej analfabetycznej dziweczki

whedif te swoje pozal sie boze "pędz" zachowaj dla swojej niedorobinej matki a nie do mnie prostaczko

jestem wolna, zaden facet mnie nie kreci oprócz tego z którym teraz jestem...licze, ze pewnego dnia zostawi swoja zonę dla mnie. Staram się na niego nie nalegac i nie dopytywać, kiedy narzeka na zonę to nie komentuje tego za bardzo, czekam cierpliwie

jakie pędz? :O ogarnij się, orendż nie wiem o co Ci chodzi i nie chce wiedzieć "Twoja stara" dodaj:D

whedif ja mialam w zyciu tyle wspólnego z j polskim co Ty z angielskim :D A i tak nie pisze gorzej od cb I prosze Cie idz stąd bo chyba ulana jesteś :-O

whedif ja mialam w zyciu tyle wspólnego z j polskim co Ty z angielskim :D A i tak nie pisze gorzej od cb I prosze Cie idz stąd bo chyba ulana jesteś :-O

klaudia ma dzieci ? Mój wyznaje mi miłość ale tylko podczas seksu i gdy jest wcięty :P Więc nie biore sobie za bardzo tych slów do serca :)

hahahahaha Ty śmiesz krytykować mój polski jeszcze nie no:D goń się trollu. idź się chędożyć z (N)im

Gość zauwazyliscie
ze jak tylko do dyskusji wchodzi whedif to topik rozjebany, nikt ja tu nie lubi