Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ameli@23

"JESTEŚ TYLKO MOJA"- zazdrosny kochanek!?

Polecane posty

i szasta tym uk przed nosem jakby to było nie wiadomo jakie wyróżnienie i uprawniało do kurwienia się:O

"nikt ja tu nie lubi" następny co to zna się na zaimkach:O

nie pisz jej że mieszkasz w Polsce. będzie na Ciebie z góry "paczała" to osoba tego pokroju

nie pisz na siebie tak:O masz wiele wad ale trzymam kciuki za Ciebie

Gość zauwazyliscie
Specjalnie tak napisalem, czekalem kiedy sie czepisz :D ale jestes denna, lepiej wyjdz z tego tematu i daj reszcie normalnie popisac, chyba widzisz ze juz sie smieja z ciebie Zawsze bylem przeciwny uzywania tego, ale coraz bardziej mi do ciebie pasuje niestety zal.pl :/ Whedif kobieto puchu marny - opanuj sie!

Gość co za locha
whedif lubisz patrzeć jak facet doprowadza sie do wytrysku?

kończę już nie będę podbijać Twojego gówno-wątku, żegnaj. i nie pokazuj się tu już nigdy.

Gość chce konwersy
Amelio-nie robisz nic złego.O ile sama nie masz kogoś, kogo zdradzasz.To Twój kochanek przysięgał tej kobiecie jakieś uczucie.Myślę, że jemu też nie jest łatwo.Może potrzebuje jakiejś pomocy.Nie potrafię patrzećzero-jedynkowo na takie sytuacje, każde z waszej trójki cierpi.Jednak on musi wybrać.Nie czuj się winna. I nie daj sobie wmówić, że jesteś szmatą, lub puszczalską.Nie jesteś. Pozdrawiam, szczęśliwa w związku od lat, nauczona wcześniejszym doświadczeniem (nawet tu, na kafe ;) ) podejścia do życia, które teraz procentuje :) .

Nie zdradzam nikogo . Na początku czułam sie winna .Ale to wlasnie On-mężczyzna , który zdradza swoja żonę zabronił mi być winną !! Pozdrawiam równiez i życzę szczęścia w związku Ps. od razu poprawiłas mi humor po tym "czymś" co przeleciało przez mój wątek :D Dzieki :)

Gość klaudia tak mnie zwa
amelia mieszkam w Polsce, mój ma dziecko 2 letnie. Późno został ojcem bo w wieku 42 lat...ja mam 27. Pracowałam u niego jako asystentka, ale znalazl mi posadę u znajomego. Nie chciał by nasz romans się wydał.

Gość tragedyyyyja
Ale z was większość pizd wrednych:-o Śmiać mi się chce z takich świętojebliwych mężatek które twierdzą że kochance swojego chłopa łeb by obcieły. Sama byłam mężatką i mąż mnie zdradził ale żal czułam wyłącznie do niego.Przecież to ON zdradził.W czym ona jest winna?Czy żonaty facet ma ba czole napisane:nie rusz,nie dotykaj?Tacy zazwyczaj umieją pięknie kłamać i mówić jak bardzo im się z własną małżonką nie układa. Teraz ja od ponad dwuch lat jestem kochanką żonatego i tym bardziej rozumiem co czuła tamta.Nie wiem dlaczego nie umiem z t skończyć mimo że wiele razy to sobie obiecywałam.I tak nigdy nie chciałabym ułożyć sobie życia z takim.Zabardzo bym się bała że ja również zostanę zdradzona.Tacy ludzie się nie zmieniają. Dobrze ktoś tutaj wcześniej powiedział.Że niczego w życiu nie można być pewnym.Więc nie oceniajcie póki same nie bylyscie w tej samej sytuacji.

Gość Funku mój
Zaraz zakochał nie schlebiaj sobie tania szmato Boi sie ze jesteś taka kur wa , ze sprzedasz mu syfa od innego

klaudia a jezeli ma dziecko to chciala bys mimo tego wyjśc za niego ? Funku mój Posłuchaj , ja nikogo nie zdradzam i siła przy sobie nie trzymam więc nie nazywaj mnie szmatą i spierdalaj stąd ! Jesli by się bał o syfa to od początku a jednak dopiero od niedawna mnie zaczął kontrolowac a ty gówno wiesz :-O

tragedyja o sorry zle odczytałam twojego posta ;) Tez smiac mi sie chce z tych zonek, które twierdza , że kochankom cos tam zrobią heheh Ja na ich miejscu to do chłopa miała bym pretensje a nie do kochanki .

Gość tragedyyyyja
Ameli@ Wiem.I dlategoz mówię właśnie że nie powinnaś mieć wyrzutow sumienia i przejmować się komentarzami jaką to jesteś dziwka i szmata. Ja też nie mam męża.Mąż który mnie zdradził jest już dawno moim byłym:-) Alr mam żonatego kochanka i nie umiem tego zakończyć

tragedyja a kochanek jak sie zachowuje ? Wasz romans to tylko łozko czy cos wiecej

tragedyja a kochanek jak sie zachowuje ? Wasz romans to tylko łozko czy cos wiecej

Gość tragedyyyyja
Wiesz?My jesteśmy takimi prawdziwymi przyjaciółmi.Ja wiem że on uwielbia moje towarzystwo,może powiedzieć mi wiele rzeczy o których nie rozmawia z żoną i bardzo mu na mnie zależy.Ale mówi też czasem że seks ze mną to jedna z najcudowniejszych rzeczy jakie mu się w życiu przytrafiły.Też jest zazdrosny o mnie.Bo wie że jestem wolną,atrakcyjną,młodą kobietą i nie chce mnie stracić. Mimo wszystko.......kocha żonę.... Ja o tym wiem i dlatego chcę by zostało jak jest.Trudne to wszystko ale o tym to sama pewnie wiesz... A jak jest u was?

Gość klaudia tak mnie zwa
chciałabym z nim być mimo to, ze ma dziecko nie wiem jak nasz związek bedzie wygladal za kilka miesiecy, lat a czy Twój narzeka na swoja zone? bo moj czesto i wtedy zawsze sie zastanawiam po co on z nia jest :/ twierdzi tez, ze jej nie kocha i chodzi mu tylko o dzieciaka ale nie wierze w to. Gdyby tak bylo to wolny czas spedzalby z tym dzieciakiem a nie ze mna

tragedyja Fakt, że trudne jak cholera to wszystko :/ U mnie doszedł problem Jego rządzenia mna :( Na poczatku kilka razy "zrywałam" .I gdyby sie mnie tak nie uczepił i pozwolił odejsc to pewnie bym juz o nim zapomniała i ułozyła sobie zycie z kims innymI . W łózku nadal jest cudownie ale poza nim to wiecznie sie klocimy bo kochanek mnie kontroluje:-O Zachowuje sie jak by był moim mężem -albo i gorzej :-O Mysle o zakonczeniu romansu ale pokochałam Go wiec sama wiesz jakie to trudne... Nie wiem co ma zamiar zrobic ale coraz wiecej czasu ze mna spędza . Nie rozmawialismy o przyszłości...

klaudia na początku gdy nasz romans byl bardziej przyjacielski to duzo narzekał na swoja zonę . Tez sie zastanawiałam wtedy po co z nia jest . Widać bylo , że jest nieszczesliwy w małzenstwie . Jego zona nie pracuje , Zajmuje sie domem . Gdyby mieli dzieci to rozumiem.Ale nie maja wiec nie wiem dlaczego nie chce stac sie niezależną kobietą . Jest na utrzymaniu swojego męża . A ten czuje sie za nia chyba odpowiedzialny .Na początku mówil, że ona bez niego zginie .Wczoraj wspominal o rozwodzie .Ale Go przeraża mysl o tym.. Dziwny facet bo jest młody i w sumie to nie wiem po co sie z nia żenił .Jest 3 lata po ślubie .

Gość kleo13
Skoro nie kocha jej, nie mają dzieci...porozmawiaj z nim poważnie na temat waszej przyszłości

Gość gość
up