Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatkawachakwiatka

Kobiet nie kręcą dzieciaki poniżej 30 roku życia

Polecane posty

Gość mezatkawachakwiatka

Witam wszystkich zboczeńców. Muszę obalić waszą wiarę w to, że istnieją atrakcyjne kobiety, które chciałby się zadawać ze szczylami przed 30-tką. Kobieta potrzebuje mężczyzny, a mężczyzna ma co najmniej 30 lat. Wcześniej to dziecinada zakrawająca o pedofilię. Mam 31 lat i wiem co mówię.

Ty raczej swoją wypowiedzią obalasz wiarę, że istnieją atrakcyjne kobiety po 30;)

Gość mezatkawachakwiatka
chyba sobie kpisz. W pracy nie ma faceta, który rozmawiając ze mną nie zerknąłby mi w biust. Na siłowni dzieciaki erekcji dostają jak ćwiczę. Tobie też by stanął na mój widok w mojej najnowszej bieliźnie.

Nie jestem zboczeńcem, chociaż lubię sobie pocisnąć na różne sposoby. Dlatego w swoim, kurrwa luzackim intro :O zadbaj o odpowiedni dobór słów, siermięgo. :O Właśnie wkroczyłeś na obszar, gdzie twój wiek gówno znaczy a już totalnym wstydem będzie, jak rozdepcze cię jakaś bardziej wyrafinowana smarkula. Jak nie jesteś na to przygotowany, to lepiej zabastuj, chyba że naprawdę dysponujesz osobliwym urokiem osobistym, który uda ci się przelać na słowa. Co jest możliwe :) Bo starych dziadełe tu nie brakuje. :P

Rozumiem Twoje stanowisko, ale obiektywnie rzecz ujmując, to kobiety przed trzydziestką to też dziewczynki, szału nie ma i to już tylko mit, że niby są takie do przodu heh. Ja też sie nie oglądam za partnerkami młodszymi ode mnie :D

Być może, ale miałem raczej na myśli atrakcyjność intelektualną...

Gość alef@op.pl
z całym szacunkiem, ale szanowna autorka tego tematu raczy się mylić, czego dowodem jest ten temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5453257 i zakładam że szanowna autorka nie urodziła się w wieku lat 30 więc również jest częścią tej "dziecinady"

e tam pierdooolicie hipolicie -ma kobieta rację -ma ! ma prawo mieć rację ma -to w czym problem ?

Tadeusz Stępień tak mówił zawsze! coś ci nie pasuje to idź na konsultacje do niego!

Gość alef@op.pl
każdy ma prawo do pomyłki. stwierdzenie że takich kobiet nie ma jest nieprawdą i to jest fakt. to wszystko

Oj nie jeden 20 latek chciałby wyglądać przynajmniej jak ja. A zbliżam się do podwojenia tej liczby...

Gość alef@op.pl
stara dupa raczej nie, bo znam takie kobiety przy których każda w moim wieku przegrywa jeszcze zanim pomyśli o stracie, no może nie każda. nie należy nie doceniać piękna dojrzałych kobiet mimo że sa tez takie które nas obrażają:)

Gość kamelia3333
ja wole mlodszych, 30latki to dla mnie stare prochno, jak dobije do 40stki to moze sie polakomie na takiego 30letniego dziadka

Stara duupa raczej odnosi się do zgęziałych zasuszonych duup twojego pokroju nei nei. Będziesz zasuszoną starą duupą bez kompletnej nadziei, kiedy, twój rówieśnik będzie ciął w najlepsze. :D Kwestia czasu a będziesz zrzędzić jak niedoruchana Bó.

Do cukierek29 już mnie wkurwiasz wpierdalasz się w każdy temat i taki dobry jesteś pomocny i napierdalasz te swoją chora gadke kurwa znieś się z tad do chuja nie jednej 20 paro latek jest lepszym kochankiem niż te nie doświadczone 30

Ja już zrzedzę :P A "ciąć" to se może i po 70, co to zmienia? Wam się tyljko tak wydaje, ze się nie starzejecie, ale kobiety ślepe nie są. Przynajmniej nie wszystkie.

Do kamelia3333 i już cię lubię zgadzam się z tobą ja jestem facetem i mam 22lata i wolę starze kobiety które są doświadczone i wiedzą czego chcą od życia

Michaił Pravda brakuje ci rozmów ze mną, że wiecznie mnie wspominasz? Ale z ciebie Stańczyk. Obłudnik, nierób i złodziej pomysłów. Prosię. :/

The Expendables Dzieciaku chill out Barnett! Po co tyle agresji rozsiewasz, ! Nie prowokuj bo ci widelcem oczy wydlubie, powieszsze cię za ścięgna przy kostce upside down, i poczekam aż krew splynie ci do glowy -może trochę dotleni twój mózg! Jestem sobą zaakceptuj to! (ufff nie przeklinalem -czynię postępy )!

Musisz się nauczyć czekać . Jak stare wilki jedzą to młode czekają na swoją kolej! Czekaj obserwuj i ucz się

Oj Andro, przyznaję - mam więcej siwych włosów od ciebie :D

Gość alef@op.pl
cukierek, dzięki za info, nie wiedziałem, że krew dotlenia mózg. teraz z taka wiedzą idę do "jeden z 10". podziele sie cukierkami

No nie, mam siwe włosy. Ale wciąż jestem zajebisty i mam libido jak młodzik :-D