Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatkawachakwiatka

Kobiet nie kręcą dzieciaki poniżej 30 roku życia

Polecane posty

nie wiedziales to poxzytaj spadek ciśnienia krwi powoduje niedotlenienie komórek mózgowych sprawdź masz prawo żyć w niewiedzy

Libido łibidem, ale... Ostatnio szlam sobie alejka w centrum handlowym - przede mną, na wprost wielka reklama - twarz mężczyzny, zdjęcie w czerni i bieli. Ide i się zastanawiam - kto to jest? Zwalniam i się wpatruje. No przecież znam tego faceta! Ale kto to? Sekundy płyną, a ja stoję i się gapię. I nagle olśnienie - przecież to Brad Pitt! I zaraz kolejna myśl... Jezu.. Jaki on się zestarzal! A przecież to taki piękny chłopak był. A skoro on, to i ja niedługo... Młodośc jest piękna - bo krótka :P

Gość tak tak stare baby i dziady
leczcie swoje kompleksy!:P dalej leczcie je na mlodych:classic_cool:

"30-latek to stara dupa" - Nei, jeszcze przez 2 lata Cię uwielbiam, a potem wyrzucam wszystkie Twoje plakaty z Tobą, nawet akty;)

Gość auto
wyrażamy sie precyzyjnie, krew to nie tlen

Gość faceci powyżej lat 30
u mężczyzn rozum przychodzi po 30 tce i wszystko inne również ... uwielbiam takich po 30 , 40 tce ..... a młodsi to dzieciczki .......niedojrzali emocjonalnie i patrzą aby ruchać co popadnie ....

Gość faceci powyżej lat 30
ps każdy ma prawo wybory może ktoś lubi 20 latków a ja nie nie nie coś w tym jest z psychologii a nawet na pewno że zawszeeeee wolałam starszych od siebie ...

Mein gott! Jesteś o dekadę od emnie młodszy! :D Śśśfinia!

Nei, że niby ja jestem o dekadę młodszy??? Jeżeli już to o dekadę i 4 dni;) Ale wolałbym być w Twoim wieku;)