Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

\

Jutro idę zjechać z krzyża...

Polecane posty

I nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że mam zamiar zbolcować pannę z HR, która przyjęła mnie do pracy nie wiedząc co czyni Kupię jakieś wino, erosy XXL... i zaserwuję jej ostry zajazd. Ostry - czyli taki w full opocji... ‏ ...o czym chciałbym was moi mili poinformować Moje szczęście nie zna granic

Gość xzcxzczxc
Nie, żebym się znowu czepiała, ale kto normalny odczuwa potrzebę dzielenia się na forum publicznym z gronem kompletnie obcych sobie osób informacją o tym, że zamierza sobie poruchać? Chyba tylko ten, dla kogo to musi być nadzwyczaj rzadka przyjemność, nie sądzisz?

załóż na erotycznym, a będziesz popularny :)

Gość podskok i przytup
Nie sądźcie, abyście nie byli osądzani :classic_cool:

Gość xzcxzczxc
Moje siny sut - twoje usta smyku :)

sądzę... dla mnie to faktycznie rzadkość ( zwłaszcza ostanimi czasy ) ‏ zbierając owoce doświadczam samozadowolenia graniczącego z czymś w rodzaju katharsis „obrobytodziejstwo i urodzaj godne jest choćby nikłej wzmianki w wirtualnym swiecie.. ‏ mozesz to potraktować jako nic nie znaczący wpis, albo zadumać się nad losem człowieka szczęśliwego...

Gość xzcxzczxc
Idiotyczny podszyw :o

każdy podszyw jest potrzbny...zwłaszcz kiedy dyskusja podparta jest przysłowiowym ciulem... do ciebie należy forma i kształt rozmowy

Gość podskok i przytup
zbierając z kolei moje owoce doświadczeń w kwestii bab z HR-u, stwierdzam z graniczącym z pewnoscią przekonaniem, że nie chciałbym doznać z nimi żadnych cielesnych uniesień :)

też bym chciała żeby spełnianie potrzeb fizjologicznych czyniło mnie szczęśliwą:( chyba jedna jestem bardziej wymagająca

Gość podskok i przytup
:)

Gość xzcxzczxc
w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak ucieszyć się Twoim szczęściem o tak ---> :):):):):):):):):):)

no widzisz jak pięknie:) ...punkt widzenia zależy od ....(...) bystry z ciebie człowiek ‏ ps. Pani z HR jest nieco zgubiona. potrzebuje męskiego towarzystwa, a ja jej to zapewnię...ku obopulnemu zadowoleniu

Gość Simon and Garfunkel[R]
Masz nasze błogosławieństwo na ostry numer tylko przypadkiem nie wpadnij za tym pierwszym razem.:classic_cool:

Gość podskok i przytup
Jak poprzednim razem :D

Gość numnununununu
To bardzo optymistyczna wiadomość gratulacje

obopólnego* błąd dziękuję za błogosławieństwo, ale póki co - halabarda staje mi do pionu na rozkaz, a fanrtzaja i brak uprzedzeń czynia mnie dodyć dobra maszynką do zaspokajania WSZELKICH potrzeb. ...z Bożą pomocą przepołowię ją na pół:classic_cool:

Gość podskok i przytup
Oby tylko Gruba Berta nie okazała się rumcajsowym pistoletem na żołędzie ;)

to Pan zadecyduje o jakości amunicji... ...Bóg nosi "kule...ja tylko strzelam ....może to już czas- nikt nie wie :)

Gość podskok i przytup
...o człowieku, który się kulom nie kłaniał.... ot taka reminiscencja :)

w sumie...gdyby tak się zastanowić jestem w stanie powołać do życia NOWE STWORZENIE BOŻE... .....może pora skończyć z łajdactwem i "sobiepaństwem"

Gość Simon and Garfunkel[R]
Opisujesz rzecz w sposób treściwy a zarazem poetycki. :classic_cool: Dostrzegam w tym jakościowo warsztat.Pozostaje więc tylko życzyć ci wszystkiego co najlepsze i modlić się aby pani HR okazała się prawdziwą kobietą a nie,jak to się coraz częściej zdarza,przebiegłym i nieprzeciętnie gładkim,zadbanym,przebierańcem.:classic_cool:

Gość xzcxzczxc
:)

Gość Lał end order
"Nowe stworzenie Boże"z twym udziałem? Nie daj Boże.:classic_cool: Zrobić łatwo,wychować trudniej.

poetycki? zostawmy to na marginesie, bo chamstwo mam we krwi... zresztą kolokwializm jest aż nadto widoczny zwykły zlepek przemyśleń przelanych w okienko treści...

Lał end order ‏ stać mnie finansowo, mentalnie pewnie też... nie chcę wnikać w sacrum ojcostwa, ale myślę, że w gruncie rzeczy jestem dojrzłym facetem ... z jedynie lekkimi odchyłami... ...nie odbiegającymi jednak od normatywu zarezerwowanego dla przyładnego rodzica...

Gość podskok i przytup
Przyładny, czyli taki, który jedynie stał obok ładnego ;)

myślę, że pora na zmiany... zmiana nicka pozwoli na bardziej obiektywą ocenę treści i przekazu ‏ nowy nick: forma artystycznego przekazu

Gość podskok i przytup
"zmiany, zmiany, zmiany..."