Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qwerko

Nie zatrudniajcie kobiet - apel do normalnych pracodawców

Polecane posty

Gość Qwerko

Zachodzą w "niespodziewane" ciaże i zostawiaja firme, gdy jest najwiecej pracy. No i ciegle wolne z okazji katarku dziecka. I to wszystko płatne, mimo, że nie pracuja.

Tak I jeszcze przeszkadzają innym pracować. Cycki mają, to odwraca uwagę od pracy. I jeszcze takie seksowne, bestie, są, pracować nie można. Ohyda!!!

Gość Kleopatra38
A ja dodam ze najgorsze są stare baby które powinny iść na emeryturę i trzymają sie uparcie stołków i blokuja miejsca młodym. Głupie jak but, śmierdza tanimi "perfumami", komputer to dla nich czarna magia, ale za to mądrzą się jakby wszystkie rozumu swiata pozjadały

Gość wiedźma ple ple
a kto by ci nogami do samej ziemi owinietymi w mini machał przed nosem podając kawkę?

Gość ggyhgffgbbh
Dlatego ja w cv pisze jako zalety ze nie planuje dzieci ani związkow :)

Gość a ciekawe kim ty jesteś
Ministrem Pracy czy nie wiem, że apelujesz do mnie. Mam średniej wielkości sklepik lokalny od parunastu lat, w tym czasie zatrudniłam 22 ludzi na różne okresy. A kim ty jesteś żeby mi doradzać?

Dodam, że absolutnie nie należy tych stworzeń zatrudniać w agencjach towarzyskich i wszelkich klubach ze striptisem. WYŁĄCZNIE męski personel, to przynajmniej jakiś sens tej pracy będzie! Bo to naprawdę koszmar- komputera to-to nie zna, ciągle w tę ciążę zachodzi, jeszcze do tego się starzeje.

Gość ja mama
no i patrz ,że twoja matka zaszła z tobą w ciążę - co za pech

Gość zajebiozaDream
Młodych nie zatrudniać, bo zajdzie w ciążę, po menopauzie nie zatrudniać bo stara i śmierdzi tandetnymi perfumami... Nijak dogodzić nie można. A ja mam postulat nie do przebicia- poddawać eutanazji wszystkich mających poniżej 30 IQ Wtedy nie będzie durnych tematów tutaj.

Gość widać że mama autora
pracowała nieustannnie i nie miała czasu na wychowanie go. I stąd emocjonalne zaburzenia :(

Gość zajebiozaDream
niech autor szybko kończy to gimnazjum i kurs na kasę fiskalną, w końcu ktoś nas musi obsługiwać. Doły też ktoś musi kopać w tym kraju. No i śnieg odgarniać z naszych podjazdów. :P

Gość jkjhjkhjg
najlepszymi kandydatkami do pracy sa kobiety bezdzietne i świadome swojego wyboru