Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tak stare baby i dziady

staruchy z kafe zadroszcza nam mlodym!

Polecane posty

Gość huehue mogłabym byc babcią
jesli oceniacie wszystkich starych na podstawie wlasnych , niegramotnych (z przeproszeniem ) babć, ktore nie potrafia właczyc komputera, zaplacic przez internet czy uzyc karty kredytoiwej, nie prowadzą samochodu i nie wychodza z koscioła - no to juz siła wyzsza, ze z takich rodzin pochodzicie i wsrod takich staruszkow sie obracacie. Swiat starych nie jest taki, jakim tylko WY go znacie.

Gość niveakrem
hehe,faktycznie,oj ,jednak daleko. w zeszlym roku bylam na wycieczce,wracajac zahaczylismy o Czestochowe. aha i zaznaczam,to nie byla wycieczka dla seniorow :-) hm.Luke,jesli twoj nick ma cos wspolnego z Twoim wiekiem,to ....mam corke w wieku zblizonym.

Gość niveakrem
a w jaki sposob? to poznanie

Frida, a ten młody musi mieć koniecznie na imię Bartek?;) Omszony nie jest, ale trochę zarośnięty - ujdzie?;)

niveakrem na początek rozmowy po przez mail później spotkanie może jeśli Cię przekonam do siebie... Nie potrafię planować wole działać spontanicznie :)

Gość niveakrem
tylko pytalam,z ciekawosci(o wiek)

Gość tak tak stare baby i dziady
ok pierniczki moje kochane i tak was lubie mimo wszystko co nie znaczy ze kuksaniec na otrzezwienie wam sie czasem nie przyda;) radze szanowac mlodych. od nas zalezycie:)

Gość huehue mogłabym byc babcią
skad wiem, jak jest byc mlodym teraz ?- od wlasnych dzieci i ich przyjaciól . A poza tym wystarczy poczytac wynurzenia na kafe - na szczescie moje dzieci sie z kafeterii smieja i twierdza( slusznie!) ze to portal dla emerytow, ktorzy maja ciut wiecej czasu na taką rozrywkę ( a i mnie stad pędza, zebym n go nie marnowala ).

pomidor, jeszcze ci się nie sprzykrzyło? jesli nie, to wykaż się większą inwencją twórczą. chyba jednak jesteś młodym pomidorkiem ;)

Gość niveakrem
mily jestes bardzo,mozemy popisac,ale....nie uwazasz,ze roznica wieku jest jednak za duza????zebys sie nie rozczarowal

niveakrem Miło mi będzie Ciebie poznać :) Jednak nie sądzę aby różnica wieku miała tu jakie kolwiek znaczenie, bardziej dzielą poglądy lub łączą, system rozumowania też zależny jest jak ktoś rozumuje czy jak dzieciak czy ktoś ogarnięty :) Wszystko zależy od nas:)

uffff ale miałem cudny sexxxx super, trochę miała nie ogolone nogi i cipke a nawet mnie to kręciło!

Gość niveakrem
na pewno masz racje,ale....no coz,dla mezczyzn,zwlaszcza tak mlodych liczy sie rowniez wyglad. przeciez sie nie myle,prawda? na imie masz Łukasz,czy nick nie ma nic wspolnego z imieniem?

Brahm, mój osobisty debaczek nie ma na imie bartek :) i nie jest zarośnięty. nie lubię jak mnie porosty smyrgają po ciele.... takie tam, marudzenie starej baby ;) do reszty obecnych ;) lepiej się napić tego GERIAVITU na cudzy koszt, bo faktycznie napój jest drogi :classic_cool: i byle młodzieniaszka na taki zbytek nie stać :D

niveakrem Wygląd zewnętrzny jest tylko dodatkiem do piękna wewnętrznego :) Tak mam na imię :) A Twoje imię zdradzisz mi ?:)

cześć cukierek :) może kupiła woskowe plastry na zimno?.. ale skoro seks udany, to znaczy, ze jednak jest niezależny od włosów :)

Gość niveakrem
Izabela

niveakrem Ładne imię bardzo :) Proponuję korespondencję poprzez mail :) Zgadzasz się ?:)

Gość niveakrem
tak

23:22 [zgłoś do usunięcia] ow(ow) urocze, to zwlaszcza o zyciu w ksiazkach mnie rozwalilo znaczy jak rozumiem czytanie juz nie jest przyjemnoscia??, tylko bolesnym przezyciem?---------O BOOOOOOSSSSSSSSHE TA WYPOWIEDZ JEST SUPEEEROWAAAAAAAAA

cześć frida miło cię poczuć w zasiegu ręki -poczuć jako feel, :) tak było miło, lubię ściskając piersi piescic językiem jej sutki! lubię całować jej oczy, uszy i szyję .

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAAHAHAHAHAHAH

Dla,bla,bla :O Duchełe dorzuciłbyś do pieca a nie bezpiecznie w pantofelkach w kratkę przyglądał się jak dzieciaki bawią się na Twoim podwórku. :O Odnoszę wrażenie że nie potrafisz rozpędzić tego bydła pod matczyne skrzydła. Wstyd :O

Gość niveakrem
wyslalam