Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rombo34124

dlaczego ludzie krytykują samobójców? zwłaszcza w tym kraju ja sie im nie dziwię

Polecane posty

Gość Rombo34124
niekiedy sie błąkają po tym świecie, ale to wcale nie reguła

Gość Rombo34124
edytatoja - a jaki miała powód do samobójstwa?

Gość Rombo34124
nie ma piekła, ten świat to właśnie piekło

Gość i orencz
autorze podpisz pakt z diablem , na pewno cie wyslucha ;]

Gdy patrzylam na zdjecia rodzicow i jej , poczulam na nia straszna zlosc. Sama do siebie powiedzialam ,, ty glupia , k... czemu to zrobilas !? ,, i wlasnie wtedy przeczytalam, ze byla ona nieuleczalnie chora. Jednak co w jej glowie wtedy siedzialo wie tylko ona.

Przypomnial mi sie pewien film, ktory obejrzalam wiele lat temu. Chyba tytul to ,, gra ,, , ale nie pamietam. Glowny bohater wynajmuje platnego morderce by zabil , poniewaz utracil on sens zycia. Smierc go tak goni, a on za wszelka cene stara sie jej uciec i przezyc.

Gość Rombo34124
ja bym jej nie krytykował

sa tez ludzie , ktorzy wierza w wedrowke dusz, zycie po zyciu. Wedlug ich teori samobojca po smierci dostaje kolelne zycie, tylko jeszcze bardziej podle niz to poprzednie, za kare.

Gość samobojcza bramka
logiczne, czyli samobojca po smierci dostaje 2 szanse zycia na jeszcze podlejsze zycie hahah, a ci ktorym jest zawsze z gorki dostaja jeszcze leppsze zycie, bo to wina czlowieka ze rodzi sie w takich a nie innych warunkach ja swoja smiersc juz zaplanowalem co do szczegołu, mam dosc zycia, co jest meczarnia, to nie moja wina ze nie dostalem wyboru w zyciu, minimalnych podstaw do walki

Gość do samobojcza bramka
podaj sposób w jaki chcesz to zrobić, może inni przegrańcy z kafe skorzystają :P

Gość 12345678901234567890
ja tez koncze ta farse w tym roku, raz a porzadnie, nawet nikt tego nie zauwazy, juz znalazlem sobie miejsce gdzie zaden ciul sledczy mnie nie znajdzie

Gość samobojcza bramka
postawilem w koncu na szpile w serce, wbije ja recznie z uderzenia, stosunkowo szybka smierc, zreszta nie ma smierci bez odrobiny bólu

Gość nie martwcie sie,wiele osob z
stad tak skonczy :D🖐️ nie jestescie sami :D

Gość Iwonnka z krainy marow
ja tez o tym juz myslałam, jestem brzydka, w tym kraju nie ma pracy, uporzadkuje swooje sprawy i tez koncze z ta meczarnia

Gość Rombo34124
właśnie wstałem, od razu jak se człowiek pośpi czuje sie lepiej :) nie bede podawał sposobu bo ktos moze pomysli ze zachecam do samobojstwa, ale sa sposoby w miare bezbolesne w sumie gdyby zycie potoczyło sie inaczej - np. gdybym spotkał piekna dziewczyne która by mnie pokochała szczera miłoscia to moze bym nie uwazał tego swiata za syf teraz juz za pózno ten swiat jest tak różny od tego o jakim marzyłem i pełen obłudy, ze własnie sen, te kilka godzin snu jest wytchnieniem zreszta sami chyba to widzicie po prostu niedobrze mi sie robi jak musze w tym uczestniczyc juz chocby właczenie telewizji, te zaklamane geby polityków powoduja stan depresyjny, a takich czynników jest pełno

Mam pelno kolezanek , ktore sa i ladne i inteligentne, wioda one samotne zycie. . Nikt im nie zeslal do tej pory ksiecia z bajki ( mi zreszta tez nie) Nie rozumiem, dlaczego tobie ktos ma zeslac piekna dziewczyne?

Gość Rombo34124
a dlaczego nie?

Gość Rombo34124
w sumie to mi nigdy nie ucieknie :)

zapisz sie na polishdating site, chyba to sympatia . za darmo mozesz puszczac buziaki i usmiechy do woli,. Kiedys pewnie zrozumiesz , ze najbardziej magiczymi chwilami sa te, gdy w ktorych na cos czekamy... Musze juz wyruszyc w miasto, zaplacic telefon, bo mi go odcieli. Zajrze potem.

Gość Rombo34124
dzieki za info

Gość :////
:///

Gość to nie jest prowokacja/
tylko wątek z tezą, czyli autor udaje, że nie wie, że my wiemy, że usiłuje nam przemycić swoje mundrości. Szkoda że się walnął w 3 poście i zapomniał zmienić nicka. Ogólnie dużo złości i wysoka drażliwość, wobec których teza schodzi na dalszy plan. Uuuu ale będzie wybuch :D:D

Ja rozpaczalam po kazdym chlopaku, przezywalam moje male konce swiata po kazdym rozstaniu. Bylam pewna ,ze wlasnie to ten jedyny, ze juz nigdy nie spotkam kogos takiego, ani w nikim sie juz wiecej nie zakocham , do czasu az pojawial sie ktos nowy.

iwonnka z krainy marow >>>brzydkie dziewczyny lacza sie z najwiekszymi przystojniakami. czesto widuje takie pary na ulicach. ty rowniez.

Gość Rombo34124
osoby które mają dosyć tego żywota, wpisywać się i podajcie powody tego stanu napiszcie co was najbardziej wcurwia w tej rzeczywistości i dlaczego byście chcieli się z tego wylogować