Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie tak

co byscie zrobily na moim miejscu?

Polecane posty

Gość zastanawiam sie tak

od kilku lat koresponduje z chlopakiem, ktorego poznalam kiedys na czacie. podswiadomie czuje, ze to moja bratnia dusza, on chyba tez, ale nic z tym nie robilismy. nie wiem dlaczego. on byl z kims, ja tez i tak po prostu sobie pisalismy (nawet o bardzo intymnych sprawach). teraz on sie rozstal z dziewczyna po bardzo burzliwym zwiazku, a ja zostawilam jakis czas temu faceta (zdradzil mnie) i nagle on mi zaproponowal zebysmy sie spotkali. nie wiem czy powinnam - bo internetowe randki to nie w moim stylu, ale z drugiej strony to nie jest jakas tam sympatia.pl, trwa to ladnych pare lat. spotkalybyscie sie?

jako facet-tak,dać szansę na coś większego,ale bez nastawiania się amory,poznanie się -powoli,dojrzewajcie do tego co może się zdarzyć

Gość zastanawiam sie tak
dzieki za odp. a nie myslisz, ze to moze byc zly moment? akurat tak sie zlozylo, ze zerwal z dziewczyna i moze szuka pocieszenia? sorrki, ale ja nie bede nikomu leczyla zlamanego serca

Gość poweselna
Zdecydowanie spotkaj się z nim, nic teraz nie tracisz :) Ja byłam w dokładnie takiej samej sytuacji - wiele miesięcy korespondencji, on miał kogoś, ja kogoś miałam. Rozstaliśmy się ze swoimi partnerami w podobnym czasie i szybko zdecydowaliśmy się na spotkanie. Teraz jesteśmy szczęśliwym małżeństwem :)

Gość zastanawiam sie tak
poweselna dzieki za slowa otuchy. moze to faktycznie jakis znak?