Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

!offerma

jak wybrać kask narciarski?

Polecane posty

"lepiej z allegro nie kupuj tylko w normalnym sklepie" x no pewnie że lepiej w sklepie tylko że w łodzi to słabo ze sklepami narciarskimi. jak już jakiś jest to zaopatrzenie marne.

zobaczcie jakie tu mają fajne: http://twotip.com/c/kaski-46?page=3 ale nic w łodzi. wszystko na południu. chyba będe musiał wziąć jednak wysyłkowo i najwyżej odsyłać jak nie będzie pasował albo co. bo w tej łodzi to nic nie ma.

kup ten z łodzi. jak będziesz kupował wysyłkowo, to jak nie będą pasowały za przesyłki i odsyłanie w końcu zapłacisz tyle, że kupiłbyś sobie kolejne 2 kaski. ­ ma być praktyczny, a nie jakiś tam bajerancki. no chyba, że faktycznie jedziesz panny rwać, a nie jeździć.

ale mi się samemu bardziej podobają te co ostatnio wkleiłem. narty to ma być przyjemność przede wszystkim a fajny kask czy inny sprzęt to się do tej przyjemności zalicza też.

ale ja nie piszę o "opinii innych" tylko o tym co mi się samemu podoba. nie o żadną opinię innych mi chodzi.

Gość Zuzanna Amelia & 9
To Wy obaj jezdzicie na nartach ? No no.... Strasznie musicie byc wysportowani ze tak mozecie smigac na tych nartach. I do tego w takich wspanialych kaskach ....

!offerma, jak Ciebie stać, żeby jechać w Alpy to dziwię się, że nie stać Ciebie, żeby jakąś laszencje poderwać.

faktycznie fajny ten sklep. wybiorę się może jutro. dzisiaj byłem na giełdzie narciarskiej i wziąłem ulotki z trzech sklepów które się najlepiej prezentowały. ten będzie czwarty jak coś.

Gość Zuzanna Amelia & 10
Pojedziecie razem na narty?

nie zauważyłem pytania. widocznie narty tańsze od lasek. przynajmniej dla mnie.

a tak w ogóle to w ubiegłym roku zaczepiły mnie na stoku dwie francuski :D pytały w którą stronę jechać.

Umiesz po francusku? Mnie zapytali Francuzi, gdzie jest parking przy wejściu na ocean.

Gość otrufioy
jesli juz, to polecam bardziej Aspen

Gość otrufioy
jesli ma sie na Francje, naskrobie sie tez i na Aspen a roznica w stokach i atrakcjach nieporywnywalna

na razie zadowala mnie francja. w czym niby ta szwajcaria lepsza. o cenach nie chcę dyskutować bo nie wiem ile w ogóle tam kosztuje. ale frank dużo "mocniejszy" niż euro więc raczej jest znacznie drożej. a po co mam "skrobać" skoro satysfakcjonuje mnie to co mam?

Gość otrufioy
masz racje jesli cie zadowala i nie zauwazasz roznicy to nie warto skrobac

nie byłem w szwajcarii (tylko przejazdem) wiec nie mogę znać różnicy. ale we francji jest fajnie, w austrii też więc nie widzę powodu żeby "skrobać" na aspen. bo nie wierzę ci że tam jest tak super narciarsko. jest to po prostu bardzo znany kurort i pewnie w związku z tym bardzo drogi.