Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpie mojego biustu D !

jak bezoperacyjnie zmniejszyć biust? :(

Polecane posty

mam za duży i za ciezki nienawidze go :O

Gość pinacolada8439
Zamień się:P

Gość a ja mam rozmiar
F/G i chociaż trudno mi dobrać bluzki,to i tak go bardzo lubię:D;a mój mąż....UWIELBIA:)

Gość groszkowaaaaa1
Jak rzeczywiście masz dwa wielkie, wiszące wory z wielkimi sutami, to współczuję, ale i tak nie masz gorzej od płaskich desek, które nic nie mogą poradzić, ty możesz spróbować schudnąć a mi zostaje tylko noszenie wkładek, żeby wyglądać normalnie. Cała figura super, długie, zgrabne nogi, talia, kształtny tyłek, ogolnie fajna sylwetka, tylko te małe cycki! Doceń to co masz.

bluzki ukladaja sie fatalnie :O musze kupować rozmiar M albo nawet L:O do tego bolą mnie plecy, garbię się, a jak śpię to muszę układać poduszki między biustem :/ chciałabym mieć biust B albo może nawet A :) mały ledwo dostrzegalny, na małych biustach bluzki i sukienki układają sie tak cudownie...

Gość a duzo ważysz,jeżeli
jeżeli dożo, to po prostu troche schudnij, a z biustu tez poleci

Gość prawictwo pospolite161
to zalezy czy zwisa , jesli nie , to nie mas sensu zmniejszac

jestem szczupła wlasnie...mam nawet niedowagę (51kg przy 174cm :O ) i taki biust.,. ostatnio próbowałam przytyć żeby mieć grubsze ramiona i nogi ale poszło mi w biust :O a jako że faceci mnie nie interesują i wizja kobiety jako obiektu seksualnego toteż duży biust utrudnia mi życie...wszyscy patrzą na mnie przez pryzmat tych yebanych cycków :O na innych kobietach duży biust mi sie podoba, ale sama wolalabym miec male

jeju, nie mam wiszącego biustu! mam 20 lat dopiero :O nie chodzi o to,że jest brzydki tylko cholernie ciezki,niewygodny i chooy mnie obchodzi,że faceci wolą wielkie balony niż płaskie deski, bo ja wolałabym być deską... co mam se obciąc cyce jak te amazonki z puszczy?

Gość a duzo ważysz,jeżeli
no to rzeczywiscie nie masz z czego chudnąc

Gość słomka9967
Jest jeden sprawdzony sposób - bieganie, ale nie wiem, czy się na niego zdecydujesz ze względu na wagę...

Gość groszkowaaaaa1
No to masz idealną sylwetkę, tak według facetów. A dlaczego oni cię nie interesują? W sumie nie wiadomo, czy się chwalisz, czy żalisz. Nie musisz wywalać cyców, można tak się ubierać aby optycznie pomniejszyć biust. A jak chcesz się pozbyć ich, to zacznij się odchudzać, skoro gdy chcialas przytyc poszło w cycki, to przy odchudzaniu z nich zejdzie analogicznie :)

właśnie chętnie bym pobiegała,ale jak biegam to wiadomo, lata mi ten biust, aha no i musze nosić te staniki sportowe na grubych ramiączkach, własciwie to nosiłabym je cały czas, ale czasem one prześwitują... staniki na cienkich podobają mi sie bardziej :( może bede związywac go sobie bandażem? ale czy to aby zdrowe? nie chciałabym mieć np. raka piersi :(

czuje niechec do facetow,bo jak sie mozna domyslic jestem lesbijką :) a przez duzy biust czesto laski mnie nie lubią :( kolezanki w liceum mnie odrzucaly bo zazdroscily, dopiero po jakims czasie zaczely mnie lubic i mowic "wiesz co ty jednak jestes fajna" ... a facetow bym mogla zayebac wszystkich... i tak nie nosze dekoltów bo za dużo zbokoli na świecie

Gość słomka9967
No właśnie o to chodzi, że on ,,lata'', wtedy szubciutko będzie Ci ubywać cm z biustu:)

Gość ksksms,s
tak czy siak jak schudniesz, to ci zmaleje. wysoka kobeta im chudsza tym lepiej, wiec twoj ogolny wyglad sie poprawi a i biust zmaleje :) ja mialam rozmiar b, teraz waze 46 kg przy 171 i nie mam wgl piersi, tzn cos tam jest ale bardziej sie mostek odznacza niz one

Gość sdfghjkl;
co za rozmiar D,F,G.Nie macie bladego pojecia o rozmiarach.Wazny jest obwód tez.Np 80 G Bedzie duzym biustem a 65 G to juz maly.

Gość gość
nie wiem czy się da bezoperacyjnie pomniejszyć biust. Niestety jeśli Ci tak bardzo przeszkadza to chyba jedyną metodą będzie zabieg, a może jak masz co do tego wątpliwości warto byłoby się wybrać do Dra Osucha na konsultacje, żeby opowiedział jak wygląda zabieg pomniejszania biustu?