Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lillith szatan 666

Co sadizcie o ludziach słuchających disco polo?

Polecane posty

Gość Lillith szatan 666

moim zdaniem tylko nudni 30 latkowie ze wsi i małych miejscowości tego słuchają :P

Gość chyba w snach
nic. za to ty jestes burakiem :D

Gość monnnn
Ja jestem 25cio letnią Pruszkowianką i uwilbiam disco polo:) a najbardziej żałośni są ludzie, tacy właśnie jak ty, ktorzy pierdola ze nie sluchają i nienawidza, a jak przychodzi co do czego np. Na. Weselu to znaja wszystki piosenki.... pffffff

Gość ja tego nie rozumiem123
jak można lubić taką muzykę, ale szanuję ich wybór i nigdy nie potępiam czy szydzę. Być może oni tak myślą o moich upodobaniach? Chociaż disco polo to jednak ten "gorszy" gatunek muzyki,w sensie artystycznym ale jeśli ktoś właśnie lubi prostą muzykę do słuchania, tańczenia to ok. Jego sprawa może lubi taką łatwą i przyjemną muzykę.

Gość Lillith szatan 666
ja nie znam żadnej piosenki disco polo, za to od 1994 słucham metalu, więc coś sie nie zgadza w twojje teorii :classic_cool: a na wesela raczej nie chodze, a swojego nie zorganizowałam, miałam skromny slub.

Gość Uzależniona od chipsów
To, ze mają kiepski gust jeśli chodzi o muzykę:O

Ja też nie znam piosenek z disco polo.

Gość Jolka-24
Ja bardzo lubię disco polo I nic do tego jakimś pustym nietoleranyjnym bucom :)

Gość monnnn
Nie znasz zadnej piosenki disco polo, a wypowiadasz sie , ze sluchaja jej tacy i tacy ludzie ...heh...zalosne... bosz jestes metalem .... cuchnącym brudasem... bleeehh...

Gość maroibrosssss
Monnnn - masz racje

Gość do pruszkowianki
dziewczynko nie każdy musi słuchać tego badziewia. Disco polo to muzyka dla ludzi prostych. Prosty rytm, niewymagający tekst, wokalista/tka nie mający nic wspólnego z muzyką, w klipie impreza z praktycznie rozebranymi wiejskimi dziuniami, które jak twierdzą "robią karierę", wstawki typu ło ooo itd. To muzyka dobra dla ludzi z wiosek którzy mają utrudniony dostęp ze względu na miejsce zamieszkania do kultury, dla których jedyną rozrywką jest dyskoteka gdzieś w okolicy. A co do wesel, to przecież też impreza niezbyt wymagająca, zespoły jakoś sobie radzą i wszyscy się przy tym bawią. Nie myślisz chyba, że przy jazzie ludzie będą tańczyć... Nie wiem też skąd w tobie przekonanie, że skoro ktoś zna refren np jesteś szalona itd to na pewno słucha tego w domu i od razu jest fanem...

do pruszkowianki: Bardzo podoba mi sie Twoja wypowiedź :)

Każdy ma swoją grupę ulubionych piosenek czy muzyki. Jedni lubią to inni zaś co innego.

netak\m/:D:D:D a moj ojciec slucha disco polo wiec codziennie slysze jakas piosebnke,ale mnie wkurza.

Gość asicaaaaaaaaaaaaaa
Ja namiętnie nie słucham disco polo, ale np. jak jestem na weselu, taka muzyka jest dobra do tańca, łatwa, wpadająca w ucho. Ja ogólnie słucham różnej muzyki, nie zamykam się w 1 gatunku, czasami mam ochotę potańczyć do disco, innym razem posłuchać nastrojowego rocka, zależnie od chwili...

Gość niestety disco polo
wraca do łask, a poziom jaki reprezentuje społeczeństwo jest adekwatny do słuchanej muzyki.

Gość nic nie sądzę
co można sądzić ?i po co?w jakim celu?zastanawiam się kto zakłada taki temat :O do czego zmierza autorka poprzez zadanie takiego pytania,chyba nienajlepiej to o niej świadczy.. mimo że też nie znam żadnej piosenki disco polo,uważam ten gatunek za dość nieprzyjemny dla ucha,(i mózgu) i też słucham metalu tak jak autorka,jednak nie zamierzam z tego względu nikogo dyskryminować.

Gość Do do pruszkowianki
do pruszkowianki To muzyka dobra dla ludzi z wiosek którzy mają utrudniony dostęp ze względu na miejsce zamieszkania do kultury, dla których jedyną rozrywką jest dyskoteka gdzieś w okolicy. A ja się zastanawiam skąd w Tobie przekonanie że że to dla ludzi z wiosek.Ludzie jak można tak prymitywnie rozumować...Ja mam znajomych mieszkających na wsi,nie słuchają czegoś takiego, a z kolei mam znajomych mieszkających w mieście którzy o zgrozo słuchają tego badziewia , no i co na to powiesz? Strasznie schematyczne masz myslonko..:(

Gość do do pruszkowianki
ale ja nie powiedziałam, że tej muzyki słuchają tylko ludzie z wiosek. Powiedziałam, że to muzyka dobra dla ludzi stamtąd, bo jest jedyną dostępną formą rozrywki. Możesz mieć znajomych z miast słuchających DP i ze wsi słuchających klasyki, ale niestety powszechnie wiadomo, że to wyjątki. Człowiek który ma dostęp do wielu form rozrywki, nie będzie słuchał DP, bo nie trzeba kończyć szkół żeby wiedzieć, że to jakaś pomyłka muzyczna. Z resztą jakiś czas temu słuchałam wypowiedzi jednego z wokalistów zespołu DP który przyznał, że ta muzyka jest dla określonej grupy ludzi i miał na myśli społeczeństwo wiejskie.

Gość gość
Wiesniaki odmuzdzone:p tempe i chamskie. Co widac czesto. Do nich z kulturalna gadka nie ma sensu. Pogadajcie o gnoju, o dresach , o wies tuningu.

Gość gość
wiesniaki , cwiercinteligentne wiejskie cepy do ktorych nic ambitniejszego by nie dotarlo jak tylko umpa umpa majteczki w kropeczki prosty tekst prosta melodia prosci ludzie

Gość gość
Ja mam teraz 40 lat i kiedyś bardzo lubiłam disco polo w latach 90 akurat przypadała moja młodośc i nie powiem , choć jestem z dużego miasta to uwielbiałam wiejskie zabawy w remizie. Teraz to co leci w telewizji niewiele ma wspólnego z tamtym disco polo. Też moze być, ale z sentymentu wolałam tamto starsze.

Gość ricson
pracuje z ludzmi co sluchaja disco polo zwykle wiesniaki pochodza z jakis wioch inaczej sie pracuje z kims z miasta muzyka bardzo dobrze mowi o czlowieku jego zachowaniu itp zwykli kapusie i kazdy w jakis sposob probuje sie dowartosciowac i nonstop leci voxfm masakra