Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elektronikełe ausf.II

co byście zrobili wiedząc że macie pół roku życia

Polecane posty

jak byście spożytkowali ten czas?

wszystko to o czym marzę, a teraz boję się lub wstydzę zrobić:) a tak serio to wpadłabym w jeszcze większą depresję z tego powodu:(

Gość tc4ewtgxwe
nabrałabym pożyczek i spierrdoliła do Kanady

Gość 30zl to minimum
nic bym nie zrobil

w polsce rodzina spłaca pożyczki

Gość allalllalaj
wzięłabym kredyt największy jaki by się dało (z ubezpieczeniem czyli że po mojej śmierci dług zostaje anulowany, nie przechodzi na nikogo) i chybabym wyjechała w świat na jakies 2-3 miesiące, a ostatnie 3 to z rodziną spędziła, z przyjaciółmi, pozwiedzała jakieś stare miejsca które darzę sentymentem...no i bym czekała ;) ogólnie spoko by było bo mi się nie chce żyć..a i jeszcze testamencik bym chyba jakiś sporządziła 🖐️

Gość pani zofia
ja bym młode ciała męskie uwodziła:P i ojjjjjjjj zabawa do końca :D

Gość chyba w snach
za oszczednosci zwiedzilabym caly swiat ;)

Gość oniee
pochwaliłabym się na fejsie... kto wie? może nazajutrz by ktoś ze znajomych umarł i już mam niezbity dowód, że jestem lepsza od niego ;* a potem bym ściemniała, że jeżdżę w podróże przed śmiercią a tak serio siedziałabym na niewidoku i miała polewkę z ludzi którzy by mnie podziwiali aż do końca swych dni ;) good idea.

Gość Szumszu
ja tam bym nic nie zrobiła

ja bym nie chciała wyjeżdżać, bo by mi było żal że widzę jakieś piękne miejsca po raz pierwszy ale i ostatni w życiu

Nijak...straciłabym chęć do wszystkiego. Po co miałabym np. robić sobie nie wiadomo jakie przyjemności przed śmiercią? Pewnie nie umiałabym się z tego nawet cieszyć.

@ zachorowałeś? Co do mnie to jakby to było pewne, że tylko pół roku i nie ma szans na więcej to chciałbym zrobic to czego, zawsze się bałem i podróżować za zromadzone oszczędności.

Gość psychicznaa
zaciukałabym tuska :classic_cool:

Wydała wszystkie zaoszczędzone grosze na jakiś rejs dookoła świata z ukochana osobą, później wysiadła w jakimś ładnym porcie na karaibach i czekała na śmierć w hamaku z drinkiem w dłoni.

Gość tak sobie myślę
nabrałabym kredytów, uprzedziwszy wczesniej dzieci, ze mają się zrzec spadku :D Wziełabym rozwód i zwolniłabym się z pracy. Objechałabym świat dookoła, nie odmawiając sobie zadnych doznań, próbując egzotycznych potraw (z wyjątkiem tych "brzydliwych") i tańcząc na plaży przy zachodzącym słońcu. Mialabym w dupie to, co "ludzie powiedzą", w te 6 miesiecy żyłabym wreszcie. :)

ja bym przede wszystkim poczyniła wyznania wielu osobom. powiedziała prawdę, wszystko to co chciałam im powiedzieć ale się bałam albo wstydziłam albo uważałam za nietaktowne

Gość tc4ewtgxwe
przecież mogą odrzucić cały spadek po mnie zresztą najlepiej zapisać go gminie :D

tak sobie myślę - męczysz się z dziećmi i z mężem? czemu nie możesz żyć teraz?

Gość tak sobie myślę
z dziećmi się nie męczę, dzieci kocham :) 🖐️

Gość mamusiu
my ciebie tez kochamy!

a męża nie? heloiza będzie wkurwiona:-P ale chcesz być sama myślałam, że fajnie by było spędzić ostatni czas z rodziną, przynajmniej tą, którą się samemu zbudowało. rodziców się nie wybiera więc różnie to bywa.

Oddałabym się w całości dzieciom i mężowi. Nagrałabym dla nich jakieś filmiki. Np na urodziny, święta, jakieś ważne dla nich daty. Jeśli zdrowie by pozwoliło to wyjechalibyśmy na jakieś wspólne sympatyczne wakacje. Mężowi powiedziałabym aby nie czekał zbyt długo ze znalezieniem mądrej kobiety ( dziewczynki potrzebują matki, lub jej "substytutu"). Na pewno byłoby mi niezmiernie ciężko.... Mam nadzieję, że pytasz czysto teoretycznie...?

nie, pytam się poważnie

właściwie to nie

Barbiotka- to, co piszesz jest łądne;-))) jednak myślę, że ani mężowi ani córkom nie byłoby łatwo przyjąć "substytut" zbyt szybko. zresztą to nigdy nie byłoby to samo dla dzieci ani dla męża, który liczył na wspólnie przezyte z tobą życie do późnej starości i wychowanie RAZEM waszych WSPÓLNYCH dzieci.... WHEDIF I ELEKTTRONIK- pzdr. whedif...jak już wiesz co cchcę powiedzieć- powinnać pisać w moim imieniu;-DDD skoro jakiś babsztyl nie docenia męza, to powinna go stracić w tragedii- w końcu ma swoje dzieci, któtre i tak, jak sama twierdzi popchną ją do przodu. więc skoro śmierć męża to takie nic, bo jakoś będzie i tak...to niech i będzie.

whedif umiesz tak? - czy tam są treści zoofilskie?